Skocz do zawartości

Legend of Zelda: Majora's Mask 3DS

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dobrze być fanem Zeldy, tyle fajnych bonusów :obama:

Dobra, nie chce mi się już zmieniać zamówień. Odkupię figurkę Skullkida, mogę dać stówkę, pod warunkiem że będzie nówka, nie śmigany.

Edytowane przez aux
Opublikowano

Teraz kończę ocarine ;). Na razie robię sobie przerwę od gry, grę chce na pewno przejść. Moje pierwsze spotkanie z zeldą jest trudne - delikatnie rzecz ujmując. Mam na liczniku 24h i jeszcze został mi jeszcze jeden medalion nie wiem ile jeszcze gry ale pewnie ponad połowa skończona. Czasami lukam na YT bo inaczej bym nie dał rady ;P

Opublikowano

Zamowilem z Karen kilka sztuk za 190zl z odbiorem osobistym. 50zl taniej niz Ultima :Coolface:

No napisane Special Ed. Nie ma przeciez innej w Europie, a zwykla kosztuje u nich 150zl. Super Smash na Wii U tez mieli za 190zl limitke na karen a w innych sklepach okolo 239 i 279zl

Opublikowano

To na 99% ta, wysłałem dla pewności maila z pytaniem co wchodzi w skład tej edycji.

Jak ktoś może odebrać osobiście to niech zamawia bo nic nie ryzykuje, najwyżej nie odbierze jak to jakiś przekręt :P

Opublikowano

Te kilka sztuk zamówiłeś w jednym zamówieniu czy każdą osobno?

Ja mogę zamówić tylko jedną sztukę, może się zabezpieczyli by im żaden handlarz nie wykupił?

Opublikowano

Właśnie zastanawiam się, czemu komputronik ma tak tanio tę wersję. Jak dla mnie, to wersja z przyciskiem do papieru /brelokiem, ale maila nie wysłałem. Jeśli faktycznie to limitka, to grzech nie brać za taką cenę.

Opublikowano (edytowane)

A mnie 155 :P pewnie hurtowa cena limitki Zeldy to jakieś 20-30zł więcej a sklepy po prostu wywęszyły okazję i podniosły marże.

Edytowane przez Dobos