Opublikowano 16 listopada 201410 l Aż się ciepło na sercu robi od tak miłych słów, może na przyszłe streamy jakieś niespodzianki przygotuję.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Oglądam tylko ludzi z foruma, nie dla gry, ale żeby posłuchać forumowiczy: goralskiego akcentu u Masorza, radiowego głosu Czezkyego, piskliwego głosu u Bansai (?), czy Krzysztofa, który kojarzy mi się z kolesiem gry Bully:). Jakoś nie wyobrażam sobie, że oglądam randomowego typa, jak gra w jakąś grę. Co mnie miałoby to obchodzić? Aż tak gierki mnie nie jarają.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Uzależniłem się. Mam grupkę swoich ulubionych streamerów, których oglądam regularnie. Zastępuje mi to telewizję. No i często w pracy sobie puszczam i leci w tle. Dodatkowo jak człowiek wkręci się w klimat z tymi wszystkimi durnymi copy-pastami, emotkami czy trolowaniem to ciężko się potem odzwyczaić.
Opublikowano 21 listopada 201410 l Post pod postem ale mam ciekawostkę, nowy rodzaj e-whoringu. Dziewczyna pokazła cycki i dupe za golda w Runescape 18+ http://www.sadistic.pl/druga-strona-streamerow-twitchtv-vt327947.htm Muszę jednak przyznać, że tyłek idealny
Opublikowano 21 listopada 201410 l Aż się ciepło na sercu robi od tak miłych słów, może na przyszłe streamy jakieś niespodzianki przygotuję. Ale dziewczyną powyżej się nie sugeruj.
Opublikowano 21 listopada 201410 l Jak ja bym tak siedzial tyle godzin na tylku i gral to balbym sie to pokazac potem przed kamerka. Na bank byloby z kleksem, musiala sie przygotowac na taka okolicznosc i umyc pupke przed tradem. Discuss.
Opublikowano 21 listopada 201410 l Tak masz nie robić: Edytowane 21 listopada 201410 l przez grzybiarz