Skocz do zawartości

Fenomen Twitcha

Featured Replies

Opublikowano

Aż się ciepło na sercu robi od tak miłych słów, może na przyszłe streamy jakieś niespodzianki przygotuję.

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czasami do obiadu wlacze sobie jakiego stream'a, ale zeby ogladac codziennie jak ktos przechodzi gierki to nie ma opcji.

• Lubie sobie pooglądać na telefonie gdy jestem zmęczony, leże już w łóżku i nie mam siły włączać konsoli. Zwłaszcza gdy jakaś lasia gra

• Nie rozumiem, podobnie jak oglądania letsplayów. U Masorza wiadomo, fajowo, bo jest forumowy koloryt, ale ogólnie wolę tracić czas grając w gierki, niż oglądając jak ktoś gra. Wydaje mi się, że twitch

Opublikowano

Oglądam tylko ludzi z foruma, nie dla gry, ale żeby posłuchać forumowiczy: goralskiego akcentu u Masorza, radiowego głosu Czezkyego, piskliwego głosu u Bansai (?), czy Krzysztofa, który kojarzy mi się z kolesiem gry Bully:).

Jakoś nie wyobrażam sobie, że oglądam randomowego typa, jak gra w jakąś grę. Co mnie miałoby to obchodzić? Aż tak gierki mnie nie jarają.

Opublikowano

Uzależniłem się. Mam grupkę swoich ulubionych streamerów, których oglądam regularnie. Zastępuje mi to telewizję. No i często w pracy sobie puszczam i leci w tle. Dodatkowo jak człowiek wkręci się w klimat z tymi wszystkimi durnymi copy-pastami, emotkami czy trolowaniem to ciężko się potem odzwyczaić.

Opublikowano

Aż się ciepło na sercu robi od tak miłych słów, może na przyszłe streamy jakieś niespodzianki przygotuję.

Ale dziewczyną powyżej się nie sugeruj.

Opublikowano

Nie no, cycków i dupy masz nie pokazywać.

Opublikowano

Jak ja bym tak siedzial tyle godzin na tylku i gral to balbym sie to pokazac potem przed kamerka. Na bank byloby z kleksem, musiala sie przygotowac na taka okolicznosc i umyc pupke przed tradem.

Discuss.

Opublikowano

Tak masz nie robić:

ae0278825840.gif

Edytowane przez grzybiarz