Skocz do zawartości

Just Cause 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 311
  • Wyświetleń 35,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Widocznie nawet tworcy nie moga sie patrzec na taka slabizne.

• Biednie to wyglada. Niby mapa duza ale 3/4 terenu puste, w miasteczkach textury budynkow jak w Forza Horizon 2, rozwalka tez wrazenia nie robi, niby fizyka spoko ale to juz bylo w Mercenaries 2 na 360

• Deficyt gier? To chyba tym szczęśliwcem, który posiada konsolę od dnia jej premiery i ma czas na systematyczne ogrywanie wszystkiego. Ja na chwilę obecną posiadam ponad 20 gier pudełkowych, kilka cyfr

Opublikowano

:ohboy:

to moja gwiazdkowa pozycja

Same here - gra zapowiada sie rewelacyjnie, przy 2ce spedzilem mnostwo czasu i znakomiecie sie bawilem !

Kiedy pierwsze recenzje ?

Opublikowano

Fallout sprzedany więc teraz na celowniku JC3, kasa już odłożona. Przy 2 bawiłem się świetnie, teraz po filmikach wygląda na jeszcze większy fun. 

Czuję że będę spędzał przy tym długie zimowe wieczory ;)

btw, kiedy jest premiera w polsce? Na jednej stronce widzę że 4.12, na innej 1.12. 

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Widzę tylko jedną nową grę w wyliczance:)

No prawda :]

Aczkolwiek mega dużo dobrej zabawy ;]

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No i pograłem kilka godzin. Po pół godzinie myślałem, że jutro wymieniam. Po 2 godzinach, że może przejde. Teraz bawie sie wyśmienicie. To co juz teraz moge robić ze spadochronem, wingsuitem i linką to masakra, a cały czas dochodzą nowe gadżety i upgrady. Będzie dobrze. Ale jak zawsze w sandboxach nie od rockstar sterowanie pojazdami naziemnymi woła o pomste do nieba, drewno totalne. 

Opublikowano

Gra w PL wersji będzie? Napisy?

Z tego co widziałem na muve, to wersja ang.
Opublikowano

Na Steamie widzę, że jest wersja PL (napisy), więc na konsolach pewnie też.

Opublikowano

Na komsolach też napisy PL na 100%.

Opublikowano

No i pograłem kilka godzin. Po pół godzinie myślałem, że jutro wymieniam. Po 2 godzinach, że może przejde. Teraz bawie sie wyśmienicie. To co juz teraz moge robić ze spadochronem, wingsuitem i linką to masakra, a cały czas dochodzą nowe gadżety i upgrady. Będzie dobrze. Ale jak zawsze w sandboxach nie od rockstar sterowanie pojazdami naziemnymi woła o pomste do nieba, drewno totalne. 

No to powiedz kolego jak to w końcu jest z tymi loadingami i framerate'm. 

Opublikowano

Loadingi sa rzeczywiscie przydlugie. Nie jest to kwesita chyba 3 minut jak ktos gdzies pisal, ale laduje np. po smierci z 30-50 sekund. Na poczatku gry tez potrafi loadingiem (pipi)nac na 1,5-2min.

Framerate rwie porzadnie. Najbardizej widac jak jest gruba akcja - gdy mamy 5 gwiazdek, wokol nas samolot i jakis helikopter, na ziemi samochodziki i ludzie i dzialo przeciwlotnicze wali w nas rowno, gra potrafi chrupac jak szalona. Jako ze w helikopterze mozna strzelac rakiety bodajze co 0,4-0,5 sekund (L1,L1,L1,L1 itd.), od razu rzuca sie w oczy frame drop gdyz rakiedy wysylami z duzo dluzszymi przerwami.

Kuriozalne: ogladanie mapy tez laguje (lol)!. Podczas przewijania z gory mapy na dol, normalnie kursor przeskakuje co chwile.

Gra wyglada jednak super i mam nadzieje ze za miesiac albo dwa, gdy troche popat(pipi)a chlopaki, mozna bedzie sobie w weekend jakis przejsc. 

Opublikowano

a pobrales juz tego 3GB patcha ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

60 fps? XD

Przecież tam nawet 30 nie ma. 

Opublikowano

60 fpsów na ps4 :rotfl: z choinki się urwałeś?

Opublikowano

Na Xbonie sa spadki nawet do 15fps xD

Opublikowano

To i tak lepiej niz w fallout 4 :yao:

Opublikowano

Czekam na digital foundry bo nie chce mi sie płacić full price na pc za grę którą po 2 tygodniach sprzedam. Na x one just cause 2 w zestawie?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

xD

kupi sie kiedys na smoka jak bedzie za 2 euro na stemie

Opublikowano

A no to ja podziękuję i faktycznie poczekam, ąz w PS+ albo w biedronce będzie. Nie można się godzić na te niedorobione gierki. Glosować portfelem trzea i wierzyć, że owce też wreszcie zmądrzeją. 

Opublikowano

Czy ktos, kto juz gra moglby napisac czy ten patch poprawiajacy wydajnosc juz wyszedl ?