balon 5 340 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Mi też nie bardzo podeszło JC2, takie 7-/10. Wolę jednak sandboxy, w których fabuła, historia i fajne postacie grają większą rolę, a nie tylko skupiające się tylko na rozwałce i eksploracji. Z drugiej strony gra była wielka, łada tylko ta drewniana animacja ruchu / biegu Rico ciut mnie irytowała. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 tylko ta drewniana animacja ruchu / biegu Rico ciut mnie irytowała. No trochę tak, ale już z pływaniem to takie Naughty Dog mogłoby się od Avalanche uczyć, bo za każdym razem, gdy widzę Drake'a śmiesznie pedałującego po powierzchni wody, to strzelam facepalma Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Teraz Drake będzie nurkował, ciekawe jak sobie z tym poradzą Wracając do tematu to mnie tylko animacja biegu i strzelania w ruchu irytowała, reszta jak najbardziej spoko. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Nie no już sobie z tym poradzili, bo Joel w TLoU pływa i nurkuje wyśmienicie. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Przecież Drake już pływał w pierwszym Uncharted Co do tematu, to ogrywać miałem jedynie okazję demo Just Cause 2 i było całkiem fajne, plus kupa zabawy z linką. DO pełniaka się nie dorwałem, a wielokrotnie znajomi zachęcali (pozdro Tri). Jeżeli trójka będzie oferować podobnej wielkości świat i zabawę to warto będzie się chyba zainteresować. PS. części są jakoś powiązane fabularnie ze sobą? Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 (edytowane) Przecież Drake już pływał w pierwszym Uncharted Nie chodzi o to, ŻE pływał, ale JAK Animacja pływającego Drake'a to jakaś kpina i coś, co zwyczajnie Psiakom nie przystoi. Co do fabularnego powiązania to raczej bym się nie martwił. Być może jest, ale właśnie gram w JC2 i historyjka jest raczej głupiutka, dialogi niczym w starych Residentach, a Rico to przygłup, który przypomina mi Garcię Hotspura z Shadows of the Damned. Tutaj najwyraźniej liczy się sam gameplay, eksploracja tej wyspy i rozpierducha, którą możemy na niej siać. Kurde, to moje drugie podejście do JC2, w ramach tzw "dawania drugiej szansy", ale chyba znów nie wytrzymam tu zbyt długo - niby to wielkie i ładne, ale ile można oglądać wybuchy - jak w najnowszych Transformers - w końcu zaczyna nużyć... Edytowane 16 lutego 2015 przez WrednyPL Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 PS. części są jakoś powiązane fabularnie ze sobą? Fabuła w tej serii to przecież tylko pretekst do robienia misji. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Właśnie moim zdaniem fabuła w tej serii to żaden pretekst do grania i mogłoby jej w ogóle nie być. Na początku daliby jeden filmik, że trzeba wyzwolić wyspę i efekt byłby podobny. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Przecież Drake już pływał w pierwszym Uncharted Nie chodzi o to, ŻE pływał, ale JAK Animacja pływającego Drake'a to jakaś kpina i coś, co zwyczajnie Psiakom nie przystoi. Co do fabularnego powiązania to raczej bym się nie martwił. Być może jest, ale właśnie gram w JC2 i historyjka jest raczej głupiutka, dialogi niczym w starych Residentach, a Rico to przygłup, który przypomina mi Garcię Hotspura z Shadows of the Damned. Tutaj najwyraźniej liczy się sam gameplay, eksploracja tej wyspy i rozpierducha, którą możemy na niej siać. Kurde, to moje drugie podejście do JC2, w ramach tzw "dawania drugiej szansy", ale chyba znów nie wytrzymam tu zbyt długo - niby to wielkie i ładne, ale ile można oglądać wybuchy - jak w najnowszych Transformers - w końcu zaczyna nużyć... No ale sama gra jesli chodzi o fabułe i dialogi została specjalnie tak zrobiona, o to w niej chodzi właśnie aby to był film akcji klasy C. Inna sprawa, że misje są powtarzalne i w końcu rzeczywiście jest nudno bo w kółko rozwalenie bazy, jakiś mały pościg i tyle. Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 (edytowane) Spoko, mi nie chodziło o to, żeby się tej "fabułki" czepiać - po prostu starałem się odpowiedzieć na pytanie, czy w JC3 konieczna będzie znajomość zawiłości fabularnych poprzednich części - rozumiem konwencję, więc luzik Edytowane 17 lutego 2015 przez WrednyPL Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 To chyba znajomosc poprzednich czesci nie ma tu znaczenia bo fabula sama w sobie to jakis tylko komiksowy wypełniacz. ja mam nadzieję, że skomplikują trochę rozpi erduchę aby było ciekawie a nie 4 typy zadań pomnozone przez 30 osobno dla każdej frakcji i po 7 misji jest już nudno kompletnie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 PS. części są jakoś powiązane fabularnie ze sobą? Fabuła w tej serii to przecież tylko pretekst do robienia misji. a misje to tylko pretekst do tych wszystkich pokręconych akcji Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=b1-KGMHbuRU Całość wygląda jak mission pack do dwójki Edytowane 28 kwietnia 2015 przez Timmy Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 niestety ale tego wlasnie sie spodziewalem [*] Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) Ja tam się bardzo jaram. Dwójka była bardzo dobra, a że jestem głodny sandboxów to trójeczka jak znalazł na sezon ogórkowy. Szykuje się czysty fun. Edytowane 28 kwietnia 2015 przez suteq Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 holiday - swieta, koniec roku - to raczej nie bedzie sezon ogorkowy Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 (pipi)a, właśnie teraz na fejsie ich przeczytałem, że faktycznie koniec roku. Ja pier.dole Tyle czekania. Chociaż jak na razie poza TR nic mnie na koniec roku nie interesuje więc taki sandbox jak znalazł. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) No i gitara,tylko zeby system strzelania był bardziej że tak powiem płynny i mogę kupować na premiere. Edytowane 28 kwietnia 2015 przez kudlaty88 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 W roku w ktorym wychodzi TR jarac sie takim czyms xDD Wygalda identycznie jak 1 i 2, zaorac. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Film już usunęli kurcze Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Widocznie nawet tworcy nie moga sie patrzec na taka slabizne. 3 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 No gra wyglądałaby dobrze na X360/PS3 - nawet bardzo dobrze. Słabizna Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Ale nie zapomnijcie zlozyc preordera zeby dostac super pif paf samochodzik XD. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Nie wiem o co Wam chodzi. Przecież wygląda bardzo dobrze jak na grę z taką skalą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi