Opublikowano 28 kwietnia 20159 l W roku w ktorym wychodzi TR jarac sie takim czyms xDD A z tomba coś pokazali, że się nim jarasz? xDD
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Widać że wszystkie moce przerobowe Avalanche Studios poszły w Mad Maxa (co dobitnie pokazał kozacki gameplay trailer) a tutaj mamy bardziej "full HD remake" JC2 niż pełnoprawny sequel. Tylko dla fanów swobody i mega rozpierduchy.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l turbo jump because....why not? w jedynkę grałem na kompie, w dwójkę tylko demo i niespecjalnie mi podeszło ale trójeczce nie odpuszczę.
Opublikowano 17 czerwca 20159 l dwojka na kompie jest spoko ale potrafi szybko znudzic bo generalnie procz powtarzajacych sie misji to tam nie ma co robic, ale i tak polecam, dobra optymalizacja oczywiscie dla wyjadaczy jest pelno jakis bzdurek do zbierania i masterowania wiec oni tluka 150h
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Skala zniszczalnego środowiska jest niesamowita. Staniesz w centrum takiej bazy i jak te wszystkie wieży zaczną się się walić Swoją drogą, to mam nadzieje, że powstanie nowe Red Faction. Coś czuje, że byliby w stanie zrobić kompletnie zniszczalne środowisko, od budynków aż po ziemię
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Nowy Red Faction Rozwalka wyglada kosmicznie ale jednak pochode sceptycznie do takich gier. Kupie jak juz ogram reszte hitow na koniec roku.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Nowy filmik. ...... ale czekam na tą grę ... Edytowane 5 lipca 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Ale odpal. Czekam bo nie sledzilem nic na temat tej gry. Jedynka nudna, dwojka lezy na dysku 360tki a tutaj widze ze bajecznie to wyglada. Totalny fun.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ? jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki
Opublikowano 5 lipca 20159 l No ja nie chce realizmu. Chce jeden tytul ktory nie trzyma zadnych norm tylko czysta zabawa.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Ta gra to zawsze byla karykatura "kina akcji", nawet w wywiadzie na poprzedniej stronie mowia o tym, ze wiele rzeczy specjalnie pozmieniali dla wiekszego funu bo to ma tu grac pierwsze skrzypce wiec rico moze sobie jezdzic na wrotkach do tylu i do gory nogami ze spadochronem w zebach i trzema rakietnicami w rekach i to nadal bedzie spoko bo taki byl od poczatku zamysl tej gry. Pure fun a nie jakis symulator zolnierza.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ? jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki Wygląda jak gra, którą pobawisz się przez 2-3 godziny, ponieważ szybko się nudzi.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Tak się tylko wydaje. Dwójka też myślałem, że będzie nudna, a skończyło się na tym, że wyczyściłem jakieś 75% mapy ze znajdziek. Trójka must have, mam tylko nadzieję, że zdążę ograć do tego czasu chociaż Fallouta.
Opublikowano 5 lipca 20159 l Ja mam podobne wrażenie, jak Ludwes - dla mnie to gra, która przez brak fabuły, konkretnie poprowadzonej historii i zróżnicowania misji, bardzo szybko doprowadza do stanu znurzenia. Po prostu sama rozpierducha i odjechane akcje są fajne na chwilę, ale po jakimś czasie człowiek chciałby mieć wybór, a ta gra go nie oferuje. Co prawda za trzecim podejściem przekonałem się do Just Cause 2, ale później odstawiłem, bo przyszło coś innego i do tej pory nie wróciłem - brak mi motywacji, jakiegoś magnesu, który by mnie do niej przyciągnął... W tym przypadku dla mnie jedynym wabikiem są trofea i ewentualna chęć zdobycia platynki, a to za mało, bym w najbliższej przyszłości wrócił do JC2, czy zaczął jarać się JC3, które wygląda zaledwie jak Full HD Remake "dwójki".
Opublikowano 5 lipca 20159 l JC2 zrobiło na mnie mega wrażenie. Kupę czasu spędziłem pod platynę i autentycznie super się bawiłem. Było wszystko. Morze, góry, śnieg, miasto. Wszystko. Tutaj widać, że będzie podobnie na dużo większym poziomie co mnie mega cieszy. No i poziom zadymy trzyma fason Szkoda jedynie, że trzeba czekać do grudnia.
Opublikowano 13 lipca 20159 l @Up Wg muve.pl cena za kolekcjonerkę do przełknięcia tylko dla Kulczyka http://muve.pl/playstation-4/akcja/just-cause-3-edycja-kolekcjonerska-ps4-pl/96304 Kupuję zwykłe wydanie. Edytowane 13 lipca 20159 l przez Lukas.
Opublikowano 16 lipca 20159 l GENIALNA GRA DO KWADRATU. JC2 było genialne a tutaj mamy 100 razy więcej genialności Dla mnie must have. Po platynie w JC2, tutaj chętnie też ją zdobędę.