Skocz do zawartości

Just Cause 3

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W roku w ktorym wychodzi TR jarac sie takim czyms xDD

A z tomba coś pokazali, że się nim jarasz? xDD

Opublikowano

Widać że wszystkie moce przerobowe Avalanche Studios poszły w Mad Maxa (co dobitnie pokazał kozacki gameplay trailer) a tutaj mamy bardziej "full HD remake" JC2 niż pełnoprawny sequel. Tylko dla fanów swobody i mega rozpierduchy.

• Plusik 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

turbo jump because....why not? 

:dynia:

w jedynkę grałem na kompie, w dwójkę tylko demo i niespecjalnie mi podeszło ale trójeczce nie odpuszczę. 

Opublikowano

dwojka na kompie jest spoko ale potrafi szybko znudzic bo generalnie procz powtarzajacych sie misji to tam nie ma co robic, ale i tak polecam, dobra optymalizacja

oczywiscie dla wyjadaczy jest pelno jakis bzdurek do zbierania i masterowania wiec oni tluka 150h

Opublikowano

Turbo Jump z Knight Ridera, jednego z moich ulubionych seriali. :fsg::banderas: 

Opublikowano

Skala zniszczalnego środowiska jest niesamowita. Staniesz w centrum takiej bazy i jak te wszystkie wieży zaczną się się walić :fsg: 

Swoją drogą, to mam nadzieje, że powstanie nowe Red Faction. Coś czuje, że byliby w stanie zrobić kompletnie zniszczalne środowisko, od budynków aż po ziemię

Opublikowano

Nowy Red Faction :banderas:

Rozwalka wyglada kosmicznie ale jednak pochode sceptycznie do takich gier. Kupie jak juz ogram reszte hitow na koniec roku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ?

jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki :)

Opublikowano

Ta gra to zawsze byla karykatura "kina akcji", nawet w wywiadzie na poprzedniej stronie mowia o tym, ze wiele rzeczy specjalnie pozmieniali dla wiekszego funu bo to ma tu grac pierwsze skrzypce wiec rico moze sobie jezdzic na wrotkach do tylu i do gory nogami ze spadochronem w zebach i trzema rakietnicami w rekach i to nadal bedzie spoko bo taki byl od poczatku zamysl tej gry. Pure fun a nie jakis symulator zolnierza.

• Plusik 1
Opublikowano

Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ?

jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki :)

Wygląda jak gra, którą pobawisz się przez 2-3 godziny, ponieważ szybko się nudzi.

• Plusik 2
Gość suteq
Opublikowano

Tak się tylko wydaje. Dwójka też myślałem, że będzie nudna, a skończyło się na tym, że wyczyściłem jakieś 75% mapy ze znajdziek. :)

Trójka must have, mam tylko nadzieję, że zdążę ograć do tego czasu chociaż Fallouta. :obama:

Opublikowano

Ja mam podobne wrażenie, jak Ludwes - dla mnie to gra, która przez brak fabuły, konkretnie poprowadzonej historii i zróżnicowania misji, bardzo szybko doprowadza do stanu znurzenia. Po prostu sama rozpierducha i odjechane akcje są fajne na chwilę, ale po jakimś czasie człowiek chciałby mieć wybór, a ta gra go nie oferuje. Co prawda za trzecim podejściem przekonałem się do Just Cause 2, ale później odstawiłem, bo przyszło coś innego i do tej pory nie wróciłem - brak mi motywacji, jakiegoś magnesu, który by mnie do niej przyciągnął... W tym przypadku dla mnie jedynym wabikiem są trofea i ewentualna chęć zdobycia platynki, a to za mało, bym w najbliższej przyszłości wrócił do JC2, czy zaczął jarać się JC3, które wygląda zaledwie jak Full HD Remake "dwójki".

Opublikowano

JC2 zrobiło na mnie mega wrażenie. Kupę czasu spędziłem pod platynę i autentycznie super się bawiłem. Było wszystko. Morze, góry, śnieg, miasto. Wszystko. 

Tutaj widać, że będzie podobnie na dużo większym poziomie :) co mnie mega cieszy. No i poziom zadymy trzyma fason :D

Szkoda jedynie, że trzeba czekać do grudnia.