Skocz do zawartości

Just Cause 3

Featured Replies

Opublikowano

W roku w ktorym wychodzi TR jarac sie takim czyms xDD

A z tomba coś pokazali, że się nim jarasz? xDD

• Odpowiedzi 311
  • Wyświetleń 35,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Widocznie nawet tworcy nie moga sie patrzec na taka slabizne.

• Biednie to wyglada. Niby mapa duza ale 3/4 terenu puste, w miasteczkach textury budynkow jak w Forza Horizon 2, rozwalka tez wrazenia nie robi, niby fizyka spoko ale to juz bylo w Mercenaries 2 na 360

• Deficyt gier? To chyba tym szczęśliwcem, który posiada konsolę od dnia jej premiery i ma czas na systematyczne ogrywanie wszystkiego. Ja na chwilę obecną posiadam ponad 20 gier pudełkowych, kilka cyfr

Opublikowano

Widać że wszystkie moce przerobowe Avalanche Studios poszły w Mad Maxa (co dobitnie pokazał kozacki gameplay trailer) a tutaj mamy bardziej "full HD remake" JC2 niż pełnoprawny sequel. Tylko dla fanów swobody i mega rozpierduchy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

turbo jump because....why not? 

:dynia:

w jedynkę grałem na kompie, w dwójkę tylko demo i niespecjalnie mi podeszło ale trójeczce nie odpuszczę. 

Opublikowano

dwojka na kompie jest spoko ale potrafi szybko znudzic bo generalnie procz powtarzajacych sie misji to tam nie ma co robic, ale i tak polecam, dobra optymalizacja

oczywiscie dla wyjadaczy jest pelno jakis bzdurek do zbierania i masterowania wiec oni tluka 150h

Opublikowano

Turbo Jump z Knight Ridera, jednego z moich ulubionych seriali. :fsg::banderas: 

Opublikowano

Skala zniszczalnego środowiska jest niesamowita. Staniesz w centrum takiej bazy i jak te wszystkie wieży zaczną się się walić :fsg: 

Swoją drogą, to mam nadzieje, że powstanie nowe Red Faction. Coś czuje, że byliby w stanie zrobić kompletnie zniszczalne środowisko, od budynków aż po ziemię

Opublikowano

Nowy Red Faction :banderas:

Rozwalka wyglada kosmicznie ale jednak pochode sceptycznie do takich gier. Kupie jak juz ogram reszte hitow na koniec roku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie jest temat o mad maxie tylko o JC3. :banderas: 

Opublikowano

Nowy filmik. ...... ale czekam na tą grę ...

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Ale odpal. Czekam bo nie sledzilem nic na temat tej gry. Jedynka nudna, dwojka lezy na dysku 360tki a tutaj widze ze bajecznie to wyglada. Totalny fun.

Opublikowano

Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ?

jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki :)

Opublikowano

Ta gra to zawsze byla karykatura "kina akcji", nawet w wywiadzie na poprzedniej stronie mowia o tym, ze wiele rzeczy specjalnie pozmieniali dla wiekszego funu bo to ma tu grac pierwsze skrzypce wiec rico moze sobie jezdzic na wrotkach do tylu i do gory nogami ze spadochronem w zebach i trzema rakietnicami w rekach i to nadal bedzie spoko bo taki byl od poczatku zamysl tej gry. Pure fun a nie jakis symulator zolnierza.

Opublikowano

Teoretycznie fun, czysty rozpierdziel, ale nie macie wrażenia że w grze jest tego za dużo, akcje typu strzelanie z bazooki na lotni etc. ?

jakby przesadzili troche z możliwościami rozgrywki :)

Wygląda jak gra, którą pobawisz się przez 2-3 godziny, ponieważ szybko się nudzi.

Opublikowano

Tak się tylko wydaje. Dwójka też myślałem, że będzie nudna, a skończyło się na tym, że wyczyściłem jakieś 75% mapy ze znajdziek. :)

Trójka must have, mam tylko nadzieję, że zdążę ograć do tego czasu chociaż Fallouta. :obama:

Opublikowano

Ja mam podobne wrażenie, jak Ludwes - dla mnie to gra, która przez brak fabuły, konkretnie poprowadzonej historii i zróżnicowania misji, bardzo szybko doprowadza do stanu znurzenia. Po prostu sama rozpierducha i odjechane akcje są fajne na chwilę, ale po jakimś czasie człowiek chciałby mieć wybór, a ta gra go nie oferuje. Co prawda za trzecim podejściem przekonałem się do Just Cause 2, ale później odstawiłem, bo przyszło coś innego i do tej pory nie wróciłem - brak mi motywacji, jakiegoś magnesu, który by mnie do niej przyciągnął... W tym przypadku dla mnie jedynym wabikiem są trofea i ewentualna chęć zdobycia platynki, a to za mało, bym w najbliższej przyszłości wrócił do JC2, czy zaczął jarać się JC3, które wygląda zaledwie jak Full HD Remake "dwójki".

Opublikowano

JC2 zrobiło na mnie mega wrażenie. Kupę czasu spędziłem pod platynę i autentycznie super się bawiłem. Było wszystko. Morze, góry, śnieg, miasto. Wszystko. 

Tutaj widać, że będzie podobnie na dużo większym poziomie :) co mnie mega cieszy. No i poziom zadymy trzyma fason :D

Szkoda jedynie, że trzeba czekać do grudnia. 

Opublikowano

GENIALNA GRA DO KWADRATU. JC2 było genialne a tutaj mamy 100 razy więcej genialności :)

Dla mnie must have. Po platynie w JC2, tutaj chętnie też ją zdobędę.