Wredny 9 544 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Czy po ustawieniu francuskiego jezyka w dashu PS4 gra uruchamia sie po francusku? A pytanie zrodziło się w Twojej głowie po obejrzeniu powyższego filmiku, czy zupełnie przypadkowo? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Nigdy więcej nie kupie kolejnego sandboxa w ciemno. Jak dla mnie, nudy 2 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Oczywiście, że tak. Każdy kto grał w poprzednią część, wie ile miodu jest w tej serii. A sugerowanie się ocenami z agregatorów - to był i będzie dla mnie śmiech. Bo gdybym ja się tak sugerował, to bym w masę świetnych tytułów nie zagrał. Miod na pol godziny/godzine. Tyle oferuje ta seria. Potem zaczyna sie nuda bo ilez mozna odbijac wiosek/niszczyc elementy otoczenia/zbierac znajdzki.O watku glownym nawet szkoda wspominac bo jest cienki jak dupa weza. Takze jc to wydmuszka i tyle. Ty, a jak wcześniej pisałem to samo, to napisałeś takie coś: Tak się tylko wydaje. Dwójka też myślałem, że będzie nudna, a skończyło się na tym, że wyczyściłem jakieś 75% mapy ze znajdziek. Trójka must have, mam tylko nadzieję, że zdążę ograć do tego czasu chociaż Fallouta. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 dla Was 3ka jest gorsza od 2ki? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 (edytowane) @Ludwes Tylko krowa nie zmienia zdania to raz, a dwa myślałem, że 3 będzie naprawdę prawdziwym sequelem, a nie JC 2.5. W dwójce jedynie z podcastem/muzyką w tle potrafiłem wysiedzieć więcej jak godzinę. I tak była nudna, ale przez te tło w postaci podcastów, które umilały mi rozgrywkę mam jakoś dobre wspomnienia z tej gry. Edytowane 12 grudnia 2015 przez suteq Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 12 grudnia 2015 Opublikowano 12 grudnia 2015 Czy po ustawieniu francuskiego jezyka w dashu PS4 gra uruchamia sie po francusku?A pytanie zrodziło się w Twojej głowie po obejrzeniu powyższego filmiku, czy zupełnie przypadkowo? Planuję kupić tą grę chrześniakowi zamieszkałemu we Francji na gwiazdkę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 dla Was 3ka jest gorsza od 2ki? Czasy idą do przodu, a Avalache stworzyło klona gry z 2010. Resztę sam sobie dopisz. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 No to przygarne kod na just cause 2 z opakowania z jc3. Pogram sobie w 2 we wstecznej na xone:) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 grudnia 2015 Opublikowano 13 grudnia 2015 Przy JC2 bawiłem się wyśmienicie i bardzo brakowało mi na tej generacji takiej piaskownicy dla doroslych. Długo niestety pograć nie mogłem, ale już wiem że będę się znowu dobrze bawił tworząc chaos na wyspie. Jedyne rzecz, która irytuje od początku to loadingi, framerate nadal potrafi miejscami chrupnac, ale ta gra to dla mnie idealne odstresowanie po całym tygodniu pracy... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Czy po ustawieniu francuskiego jezyka w dashu PS4 gra uruchamia sie po francusku? Chodzi mi o JC3 z polskiej dystrybucji... Ktos?Cos? Bardzo uprzejmie prosze o sprawdzenie, bo najpozniej jutro chcialbym kupowac. Cytuj
knotek 211 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 Panowie, poprawiono już coś z tymi monstrualnymi loadingami? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 grudnia 2015 Opublikowano 15 grudnia 2015 NIE wczoraj sprawdzałem na forach xboxowych no ale może na ps4 poprawili tego ja nie wiem Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 Ponoć nowy patch poprawia czas loadingów, tylko ciekawe o ile http://www.ppe.pl/news/40666/doskwieraja-wam-loadingi-w-just-cause-3-tworcy-twierdza-ze-patch-1-02-rozwiazuje-problem.html Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 grudnia 2015 Opublikowano 17 grudnia 2015 In the 1.02 patch (132.1MB), you can expect: Significantly improved loading times Optimizations to online stats General stability fixes Fixed an issue related to challenges, wherein vehicles sometimes disappeared when starting a challenge Fixed issues related to screen resizing and closing the game window before the game has fully started up Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Jak wrażenia po dłuższym graniu? Warto brać? Poprawiono coś? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 (edytowane) Nie bierz, mogą łatac bugi, ale nudy nie zmienią. No chyba ze ostatni rok siedziałeś pod kamieniem i nie grałes w żadnego sandboxa, to bierz. Edytowane 20 grudnia 2015 przez grzybiarz Cytuj
ramalash 1 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Pograłem dzisiaj godzinkę i wielkie rozczarowanie. Masa Bugów i niedociągnięć, sama grafika generacja wstecz, celowanie 2 generacje wstecz. Głos postaci i ich zaangażowanie cofnęło mnie o jakieś 15 lat gdy ruscy podkładali polski dubbing pod gry. A najbardziej irytuje mnie, że w tej grze nie ma muzyki, aż prosi się żeby podbijania wrogich baz leciała jakaś muzyka która by podkręcała atmosferę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Godzinka to troszkę za mało, żeby wyrobić sobie zdanie o tej grze. Dziwne jest ale na początku grę skreślałem, tak i teraz kiedy porozbijałem się mniej więcej w połowie dostępnych w grze miejscówek nie wyobrażam sobie jak można o tej grze źle pisać. Zwłaszcza teraz kiedy załatano większość bugów i gra się bez jakichkolwiek cięć. Miało być JC2.5, a po kilkunastu godzinach jest już w mojej opinii pełnoprawna trójka Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 jak ktos pisze, ze grafika jest jak z zeszlej generacji, to chyba w ogole nie ma o czym dyskutowac... 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Piękne widoki są w tej grze. 1 Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 (edytowane) nie pamiętam kiedy ostatnio grałem w tak zabugowaną grę. żołnierze latają jak wystrzeleni z procy po melee, teleportujące się helikoptery, niektóre misje są prawie niewykonalne, mocne spadki FPS'ów przy większych zadymach. już nie wspominając, że w trakcie wyzwalania miasta czy misji kilka razy gra wywaliła do dashboarda na plus ogromna swoboda i fun płynący z wysadzania wszystkiego co nas otacza, jednak to za mało nie polecam Edytowane 6 stycznia 2016 przez kristoff_mk Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Pytanie mam: Czy ta gra w ogóle została oficjalnie w Polsce wydana? Nie widziałem jej ani w Saturnie, Mediamarkcie, tudzież w Euro i Empiku... Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Oczywiście, tylko MS poszedł po rozum do głowy i stwierdził że nie ma sensu, by 1 przedstawiciel przez całą Polskę rozwozil 10 sztuk. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Oczywiście, tylko MS poszedł po rozum do głowy i stwierdził że nie ma sensu, by 1 przedstawiciel przez całą Polskę rozwozil 10 sztuk. Nie widziałem jej nawet na PS4. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Frame rate w tej grze to jakieś prowo (wersja ps4, patch 1.03), nie idzie w to normalnie grać bo przy pierwszej lepszej rozwałce fps'y spadają do takich wartości że aż ciężko w to (pipi)a uwierzyć. 140zł wyrzuconych w błoto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi