Lipa 508 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nasz polski hit. Ktoś oprócz mnie gra ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 nie, zamykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Narazie do 31 dnia dotrwalem zdaje sie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Właśnie w wiadomościach było o tej grze i jakimś crapu na piece co to na giełdzie zarabia. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 widziałem.... chyba se sprawie na telefon, bo klimat zdaje sie głęboki - dam Polaczkom zarobić trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Pewnie prędzej czy później wyjdzie na telefon. W każdym bądź razie klimat jest mocny, gameplay prosty, ale chwytliwy. Dwadzieścia kilka dni mój rekord. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Na konsole też puszczą skoro Anomaly wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Grałem trochę ostatnio. Gierka aż tak specjalnie mocno się nie wyróżnia na tle innych pozycji przetrwaniowych, które wyszły w branży. W pecetowych indie to nic znowu nowego, że jest trudno, musisz się uczyć reguł na czuja, bohaterowie ci umierają z głodu i chorób itp... Może za mało grałem, ale nie zauważyłem żadnego mocno świeżego mechanizmu, czy takiego, który robiłby wrażenie. Gra dobra, chociaż dla mnie to taka gra dla ludzi, którzy nie interesują się grami, "patrzcie, w grach jest też takie coś", z których słynie Ubisoft. Generator ciekawych historii, ale dość mało kierowanych przez gracza. Wszystko jest tu szkicowe - i narracja, i każdy element rozgrywki, czy to skradanie przy szukaniu materiałów, czy zarządzanie nimi w budowaniu rzeczy do bazy. Przez to nie działa to tak mocno. Momentami czułem, że nie robię wiele ponad rzucanie kością i patrzenie, co mi dzisiaj wpadnie - jak nie to, co potrzebuję, to sytuacja szybko zacznie lecieć na łeb i będzie restart. Edytowane 30 Listopada 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Pograłem dziś troszkę. Miało być tylko zobaczenie co to za gra ale jako iż tv okupowany przez niewiastę pograłem dłużej. Kurczę ma klimat gierka. Nie jest jakaś wyjątkowa ale wciąga. To taki survival rogue like. Don't starve połączone z State of decay. Trudna też na początku. Pierwsza gra to nauka brutalna zasad. Udało mi się dojść do dnia 9 po czym z powodu braku żarcia zresetowałem. Za drugim podejściem mój ulubiony bohater z aż 15 miejscami w plecaku popełnił samobójstwo. Kilka dni wcześniej napadłem wille i zabiłem kobietę. Zapomniałem zadbać o jego zdrowie psychiczne:) Polecam po tych 3h . Pogram na pewno w święta i w tzw międzyczasie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi