Skocz do zawartości

Better Call Saul

sprite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie za jakieś 8-10 miesięcy.

Może nie być tak dobrze. W Sony TV, które produkuje serial, są jakieś zmiany wśród personelu i produkcja czwartego sezonu może się przez to opóźnić. Stawiam na lato, a może nawet jesień 2018.

Opublikowano (edytowane)

Oo.. teraz mi przyszło do głowy jak genialnie by było gdyby po zakończeniu Better Call Saul ruszyli z serialem o Gustavo Fringu

oj tak, serial o gusie bylby mega, bo postac mega ciekawa i ciagle tajemnicza. no chyba ze Vince bedzie chcial by tak zostalo, zreszta - ilez mozna doic z jednej marki? ;) moze lepiej zeby Vince sie skupil na czyms nowym.

Eeh i teraz czekac jakis rok do kolejnego sezonu... 

w sumie to mi sie troche szkoda Chucka zrobilo :frog: kariera byla dla niego wszystkim, Howard to zimny (pipi) Jeszcze ten jego usmieszek, jak ja nie cierpie tego jego usmiechu, jakby szczekoscisk mial, no (pipi)a xD

Edytowane przez Rayos
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Pierwsze odcinki oglądałem trochę na siłę, tak z każdym kolejnym było coraz lepiej. Drugi i połowa trzeciego sezonu to już wkrętka. Zupełnie inne tempo niż BB, niezbyt dużo wątków (co jest zdecydowanie plusem), masa ślicznych kadrów, dialogi i humor prosto ze świata BB i świetne rozwinięcie kilku postaci z brejking, szczególnie Mike'a. Jest bardzo dobrze.

Edytowane przez 44bronx
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja coraz częściej zamiast oglądać na bieżąco, to czekam aż wyjdzie cały sezon i dopiero wtedy jazda z bindżłoczing.

Tak mam obecnie z np. The Americans, Legion, The Expanse i Ash vs Evil Dead.

Opublikowano

Breaking Bad mnie wciągnęło bez pamięci, a BCS tak średnio, pomęczyłem i nie dotrwałem do końca pierwszego sezonu, jakoś nie chce mi się wracać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiada się gorące lato :obama:

Spoiler

Dobrze, że zakończyli wątek Chucka. Czas w końcu na przemianę w Saula Goodmana. 

W ogóle ciekawe w ile sezonów celują? Tyle co BB?