boston_luke 193 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Poczatek fajny, ale koncowka byla wspaniala. No i Mike w Spoiler magazynie Madrigal xD Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Początek dobry, Mike jak zawsze spoko, odcinek ogólnie średni, ale czuję, że teraz się zacznie Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Odcinek bardziej uświadamiający jak bardzo stęskniłem się za serialem. No i ale by obejrzał od razu cały sezon Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Kusi, ale poczekam na pełen sezon. Nie wyobrażam sobie oglądania serialu w tygodniowych odstępach 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 46 minut temu, dee napisał: Kusi, ale poczekam na pełen sezon. Nie wyobrażam sobie oglądania serialu w tygodniowych odstępach Ciekawe jak kiedyś ogladałeś seriale jak nie było Netflixa Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2018 Typowy janusz serialowy. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) normalnie w internecie? Ja do dziś nie mam tam konta, a oglądam wszystko co chce. Z-A-R-A-D-N-O-Ś-Ć również czekam na całość. Edytowane 8 sierpnia 2018 przez D.B. Cooper Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2018 Bluberowi nie o to chodziło Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Bartek weź go wyjaśnij, co ci będzie w myślach czytał 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 8 minut temu, D.B. Cooper napisał: normalnie w internecie? yyyyyy, ale w necie też odcinki są co tydzień Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 13 minut temu, _Be_ napisał: Ciekawe jak kiedyś ogladałeś seriale jak nie było Netflixa No racja racja ale tez wole poczekac na komplet sezonu i leciec sobie dziennie czy tam kiedy chcę. A kiedys w tv tez ogladalo sie tak samo bo powtorki powtorek byly czesto. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 4 minuty temu, _Be_ napisał: yyyyyy, ale w necie też odcinki są co tydzień KU.RWA JE.BANA MAĆ ALE JAK POCZEKAM NA CAŁOŚĆ TO NIE CZEKAM TYDZIEŃ TAK CZY NIE? WOLE POCZEKAĆ RAZ, A KONKRETNIE NIE TE CZASY ŻEBYM SIEDZIAŁ PRZED TV BO MI ODCINEK ZBUNTOWANEGO ANIOŁA UCIEKNIE I NIE BĘDĘ MIAŁ JAK NADROBIĆ 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2018 To się tylko może sprawdzić jak oglądasz mało seriali. Przy większej ilości nie do ogarnięcia. Tylko co tydzień. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 przez tydzień to ja zapominam co było w poprzednim odcinku Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2018 I wszystko jasne xD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 No ale to wszystko ogladasz jak leci? Bo czasem jak patrzę na miernote to częściej w myślach obracam jakas sucze niz skupiam sie na tym co mam oglądać. Tylko wyselekcjonowane koncki, chyba ze ogladam enty raz BB i Narcos Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 31 minut temu, sprite napisał: Typowy janusz serialowy. Ech panowie coraz więcej amatorów sie pcha do zabawy hehe mam nadzieje ze wejdzie w życie ta nowelizacja ustawy i seriale będzie można oglądać tylko z licencją Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Nie no wiadomo, że wole obejrzeć całość jak już wyjdzie i tak zazwyczaj robię bo nie lubię skakać między 8 serialami naraz i robię tak, że mam jeden serial "poważny" i z dwa lajtowe zależnie od nastroju oglądam i zazwyczaj obejrzenie sezonu serialu, który ma z 10 odcinków po 1h zajmuje mi tydzień i wtedy przeskakuje na coś innego albo oglądam kolejne sezony, ale kiedyś normalnie się oglądalo seriale tydzień po tygodniu zwłaszcza jak wychodzą gorące nowości i jesteś zajarany na tyle że musisz być na bieżąco, no nie wyobrażam sobie czekać na całość w przypadku jakiejś Gry o Tron czy chociaż Breaking Bad kiedy w necie latają spolilery. Mam nadzieje, że wytłumaczyłem o co chodzi 26 minut temu, II KoBik II napisał: No ale to wszystko ogladasz jak leci? Sprite oglada kazdy serial na tej planecie. Cytuj
Frantik 2 572 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, sprite napisał: To się tylko może sprawdzić jak oglądasz mało seriali. Przy większej ilości nie do ogarnięcia. Tylko co tydzień. O to, to. Gdyby już zupełnie wszystkie seriale lądowały od razu w całości na Netfliksie i jemu podobnych przybytkach, to poczułbym się zupełnie przytłoczony i pewnie też szybko zniechęcony ilością contentu do "odhaczenia". A tak wiem, że np. - poniedziałek to świeży odcinek serialu X - pyk, byle obejrzę go do kolejnego poniedziałku, żeby nie rósł backlog - wtorek - serial Y, j/w - piątek - serial Z, j/w No ale wiem, że nie każdy ogląda kilka(naście) seriali na bieżąco. Edytowane 8 sierpnia 2018 przez Frantik 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2018 (edytowane) Tak jak mówi Frantik @Frantik jak jest high season to i kilkadziesiąt tygodniowo Edytowane 8 sierpnia 2018 przez sprite Cytuj
Frantik 2 572 Opublikowano 8 sierpnia 2018 Opublikowano 8 sierpnia 2018 @sprite Szacun U mnie było tego tak max ze 20 w szczycie, nie licząc chińskich bajek . No ale to już przeszłość - dobrych parę lat temu, gdy żyłem sobie jeszcze nieco bardziej beztrosko niż teraz. A S04E01 zapowiada bardzo klimatyczny sezon. Uświadomił mi, jak bardzo brakowało Saula i ekipy. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 15 sierpnia 2018 Opublikowano 15 sierpnia 2018 no, no Kim dała popis możliwości aktorskich w rozmowie z Howardem - dobra scena. 4 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Historia Nachosa zaczyna się robić coraz ciekawsza, Jimmy już zaczyna coś odpyerdalać, ogólnie sezon już nabiera rozpędu. Zaiste przypominają się czasy BB bo z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Po tym odcinku jesteśmy już naprawdę blisko Breaking Bad Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Opublikowano 21 sierpnia 2018 Ah jak to dalej trzyma napięcie i klimat. Odcinki płyną jakby trwały 10min. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi