Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Poczatek fajny, ale koncowka byla wspaniala. No i Mike w Spoiler magazynie Madrigal xD
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Początek dobry, Mike jak zawsze spoko, odcinek ogólnie średni, ale czuję, że teraz się zacznie
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Odcinek bardziej uświadamiający jak bardzo stęskniłem się za serialem. No i ale by obejrzał od razu cały sezon
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Kusi, ale poczekam na pełen sezon. Nie wyobrażam sobie oglądania serialu w tygodniowych odstępach
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 46 minut temu, dee napisał: Kusi, ale poczekam na pełen sezon. Nie wyobrażam sobie oglądania serialu w tygodniowych odstępach Ciekawe jak kiedyś ogladałeś seriale jak nie było Netflixa
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l normalnie w internecie? Ja do dziś nie mam tam konta, a oglądam wszystko co chce. Z-A-R-A-D-N-O-Ś-Ć również czekam na całość. Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 8 minut temu, D.B. Cooper napisał: normalnie w internecie? yyyyyy, ale w necie też odcinki są co tydzień
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 13 minut temu, _Be_ napisał: Ciekawe jak kiedyś ogladałeś seriale jak nie było Netflixa No racja racja ale tez wole poczekac na komplet sezonu i leciec sobie dziennie czy tam kiedy chcę. A kiedys w tv tez ogladalo sie tak samo bo powtorki powtorek byly czesto.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 4 minuty temu, _Be_ napisał: yyyyyy, ale w necie też odcinki są co tydzień KU.RWA JE.BANA MAĆ ALE JAK POCZEKAM NA CAŁOŚĆ TO NIE CZEKAM TYDZIEŃ TAK CZY NIE? WOLE POCZEKAĆ RAZ, A KONKRETNIE NIE TE CZASY ŻEBYM SIEDZIAŁ PRZED TV BO MI ODCINEK ZBUNTOWANEGO ANIOŁA UCIEKNIE I NIE BĘDĘ MIAŁ JAK NADROBIĆ
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Autor To się tylko może sprawdzić jak oglądasz mało seriali. Przy większej ilości nie do ogarnięcia. Tylko co tydzień.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l No ale to wszystko ogladasz jak leci? Bo czasem jak patrzę na miernote to częściej w myślach obracam jakas sucze niz skupiam sie na tym co mam oglądać. Tylko wyselekcjonowane koncki, chyba ze ogladam enty raz BB i Narcos
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 31 minut temu, sprite napisał: Typowy janusz serialowy. Ech panowie coraz więcej amatorów sie pcha do zabawy hehe mam nadzieje ze wejdzie w życie ta nowelizacja ustawy i seriale będzie można oglądać tylko z licencją
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Nie no wiadomo, że wole obejrzeć całość jak już wyjdzie i tak zazwyczaj robię bo nie lubię skakać między 8 serialami naraz i robię tak, że mam jeden serial "poważny" i z dwa lajtowe zależnie od nastroju oglądam i zazwyczaj obejrzenie sezonu serialu, który ma z 10 odcinków po 1h zajmuje mi tydzień i wtedy przeskakuje na coś innego albo oglądam kolejne sezony, ale kiedyś normalnie się oglądalo seriale tydzień po tygodniu zwłaszcza jak wychodzą gorące nowości i jesteś zajarany na tyle że musisz być na bieżąco, no nie wyobrażam sobie czekać na całość w przypadku jakiejś Gry o Tron czy chociaż Breaking Bad kiedy w necie latają spolilery. Mam nadzieje, że wytłumaczyłem o co chodzi 26 minut temu, II KoBik II napisał: No ale to wszystko ogladasz jak leci? Sprite oglada kazdy serial na tej planecie.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Godzinę temu, sprite napisał: To się tylko może sprawdzić jak oglądasz mało seriali. Przy większej ilości nie do ogarnięcia. Tylko co tydzień. O to, to. Gdyby już zupełnie wszystkie seriale lądowały od razu w całości na Netfliksie i jemu podobnych przybytkach, to poczułbym się zupełnie przytłoczony i pewnie też szybko zniechęcony ilością contentu do "odhaczenia". A tak wiem, że np. - poniedziałek to świeży odcinek serialu X - pyk, byle obejrzę go do kolejnego poniedziałku, żeby nie rósł backlog - wtorek - serial Y, j/w - piątek - serial Z, j/w No ale wiem, że nie każdy ogląda kilka(naście) seriali na bieżąco. Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Autor Tak jak mówi Frantik @Frantik jak jest high season to i kilkadziesiąt tygodniowo Edytowane 8 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l @sprite Szacun U mnie było tego tak max ze 20 w szczycie, nie licząc chińskich bajek . No ale to już przeszłość - dobrych parę lat temu, gdy żyłem sobie jeszcze nieco bardziej beztrosko niż teraz. A S04E01 zapowiada bardzo klimatyczny sezon. Uświadomił mi, jak bardzo brakowało Saula i ekipy.
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l no, no Kim dała popis możliwości aktorskich w rozmowie z Howardem - dobra scena.
Opublikowano 16 sierpnia 20186 l Historia Nachosa zaczyna się robić coraz ciekawsza, Jimmy już zaczyna coś odpyerdalać, ogólnie sezon już nabiera rozpędu. Zaiste przypominają się czasy BB bo z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Ah jak to dalej trzyma napięcie i klimat. Odcinki płyną jakby trwały 10min.