Skocz do zawartości

Better Call Saul

Featured Replies

Opublikowano

Poczatek fajny, ale koncowka byla wspaniala. No i Mike w 

Spoiler

magazynie Madrigal xD

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 51,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały ten serial był niepotrzebny  

• O kurwa. Najnowszy odcinek to po prostu majstersztyk. Monolog Chucka na końcu to jedno z lepszych rzeczy jakie widziałem w TV w ostatnich czasie. Co za wybitne aktorstwo w całym epizodzie!   Najlep

Opublikowano

Początek dobry, Mike jak zawsze spoko, odcinek ogólnie średni, ale czuję, że teraz się zacznie :banderas: 

Opublikowano

Odcinek bardziej uświadamiający jak bardzo stęskniłem się za serialem. No i ale by obejrzał od razu cały sezon :(

Opublikowano

Kusi, ale poczekam na pełen sezon. Nie wyobrażam sobie oglądania serialu w tygodniowych odstępach

Opublikowano
46 minut temu, dee napisał:

Kusi, ale poczekam na pełen sezon. Nie wyobrażam sobie oglądania serialu w tygodniowych odstępach

Ciekawe jak kiedyś ogladałeś seriale jak nie było Netflixa :rotfl: 

Opublikowano

normalnie w internecie? Ja do dziś nie mam tam konta, a oglądam wszystko co chce.  Z-A-R-A-D-N-O-Ś-Ć 

również czekam na całość. 

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano
8 minut temu, D.B. Cooper napisał:

normalnie w internecie?

yyyyyy, ale w necie też odcinki są co tydzień

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Ciekawe jak kiedyś ogladałeś seriale jak nie było Netflixa :rotfl: 

No racja racja ale tez wole poczekac na komplet sezonu i leciec sobie dziennie czy tam kiedy chcę. 

A kiedys w tv tez ogladalo sie tak samo bo powtorki powtorek byly czesto. 

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

yyyyyy, ale w necie też odcinki są co tydzień

KU.RWA JE.BANA MAĆ ALE JAK POCZEKAM NA CAŁOŚĆ TO NIE CZEKAM TYDZIEŃ TAK CZY NIE? WOLE POCZEKAĆ RAZ, A KONKRETNIE 

NIE TE CZASY ŻEBYM SIEDZIAŁ PRZED TV BO MI ODCINEK ZBUNTOWANEGO ANIOŁA UCIEKNIE I NIE BĘDĘ MIAŁ JAK NADROBIĆ 

Opublikowano
  • Autor

To się tylko może sprawdzić jak oglądasz mało seriali. Przy większej ilości nie do ogarnięcia. Tylko co tydzień.

Opublikowano

No ale to wszystko ogladasz jak leci? Bo czasem jak patrzę na miernote to częściej w myślach obracam jakas sucze niz skupiam sie na tym co mam oglądać. Tylko wyselekcjonowane koncki, chyba ze ogladam enty raz BB i Narcos :reggie:

Opublikowano
31 minut temu, sprite napisał:

Typowy janusz serialowy.

Ech panowie coraz więcej amatorów sie pcha do zabawy hehe mam nadzieje ze wejdzie w życie ta nowelizacja ustawy i seriale będzie można oglądać tylko z licencją

Opublikowano

Nie no wiadomo, że wole obejrzeć całość jak już wyjdzie i tak zazwyczaj robię bo nie lubię skakać między 8 serialami naraz i robię tak, że mam jeden serial "poważny" i z dwa lajtowe zależnie od nastroju oglądam i zazwyczaj obejrzenie sezonu serialu, który ma z 10 odcinków po 1h zajmuje mi tydzień i wtedy przeskakuje na coś innego albo oglądam kolejne sezony, ale kiedyś normalnie się oglądalo seriale tydzień po tygodniu zwłaszcza jak wychodzą gorące nowości i jesteś zajarany na tyle że musisz być na bieżąco, no nie wyobrażam sobie czekać na całość w przypadku jakiejś Gry o Tron czy chociaż Breaking Bad kiedy w necie latają spolilery. 

Mam nadzieje, że wytłumaczyłem o co chodzi :hi: 

26 minut temu, II KoBik II napisał:

No ale to wszystko ogladasz jak leci?

Sprite oglada kazdy serial na tej planecie.

Opublikowano
Godzinę temu, sprite napisał:

To się tylko może sprawdzić jak oglądasz mało seriali. Przy większej ilości nie do ogarnięcia. Tylko co tydzień.

O to, to. Gdyby już zupełnie wszystkie seriale lądowały od razu w całości na Netfliksie i jemu podobnych przybytkach, to poczułbym się zupełnie przytłoczony i pewnie też szybko zniechęcony ilością contentu do "odhaczenia". A tak wiem, że np.

- poniedziałek to świeży odcinek serialu X - pyk, byle obejrzę go do kolejnego poniedziałku, żeby nie rósł backlog

- wtorek - serial Y, j/w

- piątek - serial Z, j/w

No ale wiem, że nie każdy ogląda kilka(naście) seriali na bieżąco. :lapka:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

@sprite Szacun :obama:

U mnie było tego tak max ze 20 w szczycie, nie licząc chińskich bajek :lapka:. No ale to już przeszłość - dobrych parę lat temu, gdy żyłem sobie jeszcze nieco bardziej beztrosko niż teraz.

A S04E01 zapowiada bardzo klimatyczny sezon. Uświadomił mi, jak bardzo brakowało Saula i ekipy.

Opublikowano

no, no Kim dała popis możliwości aktorskich w rozmowie z Howardem - dobra scena.

Opublikowano

Historia Nachosa zaczyna się robić coraz ciekawsza, Jimmy już zaczyna coś odpyerdalać, ogólnie sezon już nabiera rozpędu. Zaiste przypominają się czasy BB bo z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.