sprite 1 798 Opublikowano 18 września 2018 Autor Opublikowano 18 września 2018 (edytowane) Ta muzyczka w słuchawach jak Huell szedł z zakupami. Pełen chilloucik Edytowane 18 września 2018 przez sprite 1 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 wy tu banderesujecie i cieszyce japy, a mi jest przykro z tego w jakim kierunku leci jeden wątek Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 września 2018 Autor Opublikowano 20 września 2018 No, ale musi iść w tym kierunku. I to w tym sezonie musi się zakończyć. 1 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 No ja wiem, ale to tak nagle przyszło, z zaskoczenia mnie wzięli. Coś czuję, że lada chwila się zakończy, po tym co wykombinują Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 Spoiler Też sądzicie, że przez zaangażowanie się w sprawę z policjantem, Kim zaprzepaści swoją dotychczasową karierę? Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 I będzie po wszystkim. 1 Cytuj
Frantik 2 573 Opublikowano 20 września 2018 Opublikowano 20 września 2018 (edytowane) Wiadomy zabieg mnie zaskoczył. Z jednej strony wow z drugiej smutno, bo czasowo do BB coraz bliżej I już wiemy, czemu Hector był tak cięty na Gusa Mógł taktycznie udawać maksymalne warzywo, to mu się zachciało jakiejś Grażyny wypinającej doopsko Z Kim raczej może iść to tylko w jedną stronę No ale może faktycznie dostanie chociaż swój spin-off. Giligan wspominał o takiej możliwości w którymś wywiadzie nie tak dawno:https://www.smh.com.au/entertainment/tv-and-radio/breaking-bads-vince-gilligan-reveals-most-likely-spinoff-from-better-call-saul-20170711-gx8r2g.html Trochę mam tu obawy, bo ani to postać tak charakterna jak Saul, ani tak zaskakująca jak np. Mike. Ot, taki sobie a'la milf na ekranie, bardziej w tle - choć z czasem nawet fajnie ją w BCS rozwinęli Edytowane 20 września 2018 przez Frantik Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Myślę, że Gilligan chciał tym samym dać do zrozumienia, że żadnego spin-off'u już nie będzie. W wielu wywiadach podkreślał, że zdecydował się na bcs, ponieważ podobnie jak to było w bb, tutaj również mógł pokazać przemianę głównego bohatera (Jimmy -> Saul), a przy Kim nie miałby takiej sposobności. I choć szkoda, że zbliżamy się do końca całej historii, to w sumie chciałbym w końcu zobaczyć całkowicie nowy świat przedstawiony od Vince'a. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Teraz, MBeniek napisał: I choć szkoda, że zbliżamy się do końca całej historii Będzie piąty sezon Więc wstrzymaj konie, jeszcze dużo zdąży po drodze się wydarzyć. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Teraz, Bzduras napisał: Będzie piąty sezon To wiem, dlatego napisałem "zbliżamy się" . A piąty sezon będzie najprawdopodobniej ostatnim. Przecież już teraz widać jak blisko jesteśmy wydarzeń z bb. Plus wiadomo, że jeszcze muszą pokazać co się działo z Saul'em po bb (te krótkie czarno-białe zajawki, które dostajemy na początku każdego sezonu). Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 Jeżeli chodzi o Kim, to wydaje mi się, że wydarzy się jedna z tych dwóch rzeczy: 1.Kim oleje problemy Jimmy'ego, zrobi mega karierę prawniczą i wyjedzie z Albuquerque. 2.Kim jednak zbyt mocno kocha Kimmy'ego, więc będzie mu pomagać, ale to zaprzepaści jej karierę i załamana wyjedzie z Albuquerque Tak czy siak, jakoś nie widzę tam tragicznego końca dla tej postaci. Btw. jak dobrze pamiętam, to Jimmy w Breaking Bad mówił do Walta, że był dwa razy żonaty. Mogliby się do tego jakoś ustosunkować. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 25 września 2018 Autor Opublikowano 25 września 2018 (edytowane) Co za ZŁOTO odcinek. Nie pamiętam kiedy tak się śmiałem. Przywiązanie do detali w tym serialu jest po prostu niesamowite. Spoiler KONIECZNIE niech każdy obczai po obejrzeniu epa. Będziecie dziękować później Cała akcja ze stronką "Save Huell" to majstersztyk. Płakałem ze śmiechu podczas sceny jak Saul udawał pastora. Top 3 scen w całym serialu na luzie. Muzyczka organowa z płyty xDDDDDDDDDD I wiecie co jest najlepsze???? Ta stronka na prawdę istnieje http://www.freewill-baptistchurch.com/ Ile tam jest contentu Muzyczka kościelna gra w tle, można zrobić donejta do food banku w Louisianie i poczytać opinie o Huell'u innych wiernych ze społeczności. Na reddicie ludzie dzwonili pod numer pastora podany na stronce i zgadnijcie co. Zgłasza się voice mail Boba Odenkirka udającego głos pastora!!!!!!!!!!!!!! Poniżej macie nagranie ze skrzynki:https://clyp.it/0r2opflw Brak słów. Kocham ten serial. 11/10 Edytowane 25 września 2018 przez sprite 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Haha fakt to bylo dobre XD Ten stol z telefonami, raczej nikt by nie wpadl na to ze to mogl byc fejk, komu chcialoby sie robic tyle zachodu dla kartek Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 25 września 2018 Opublikowano 25 września 2018 Te detale sa bardzo fajne, ale dla mnie najciekawsze momenty odcinka to Spoiler - jak sie zmienia watek z Kim - Lalo (w koncu ) - cholernie jestem ciekawy tej postaci Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Obejrzałem, no spoko odcinek, fajny motyw z Spoiler listami i całą akcją SAVE HUELL podoba mi się i jednocześnie nie podoba Spoiler kierunek w jakim zmierza Kim. Jeszcze tylko 2 epy i rok czekania Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 (edytowane) przy zdjęciach z Huellem wyłem na głos , głosuję na spin off z nim. już 2 odcinki skradł. Edytowane 26 września 2018 przez Słupek Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 (edytowane) Świetny ten 8 odcinek. Niespodziewany zwrot akcji i zakończenie - Kim zaorała Edytowane 28 września 2018 przez MEVEK Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Dzisiejszy odcinek też dobry. Ogólnie to jak ten serial się skończy, to zapowiada się na ponowne obejrzenie Braking Bad. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 października 2018 Autor Opublikowano 2 października 2018 Lalo zajebista postać Oby go było jak najwięcej w następnym sezonie. 1 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Jestem po obejrzeniu finału.. gdyby nie ostatnie 2 minuty mogło być pięknie Chyba najlepszy odcinek sezonu Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 października 2018 Autor Opublikowano 9 października 2018 Zaraz odpalam 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 października 2018 Autor Opublikowano 9 października 2018 (edytowane) Boże ten opening finałowego odcinka Przechodzą samych siebie. edit: Finał pozamiatał. Ostatnie 2 minuty właśnie najlepsze Końcowa przemowa Miałem identyczną reakcję jak Kim. Łzy, a potem uczucie jakby tona cegieł na mnie spadła . Pięknie Odenkirk na nich/mnie zagrał. Najwyższy poziom aktorstwa. Kim po prostu zdruzgotana. To już koniec dla tej postaci. Ostatni telefon Wernera do swojej żony identyczny jak telefon Walta do Skyler w Ozymandias. Mocarna scena. "It's all good, man"(już wiadomo skąd się wziął Saul Goodman) i napisy końcowe 10/10 Edytowane 9 października 2018 przez sprite 1 1 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 A co sądzisz o końcówce ? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 października 2018 Autor Opublikowano 9 października 2018 Masz w spoilerze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi