Opublikowano 17 stycznia 20205 l 6. sezon będzie ostatnim. 13 odcinków z premierą w 2021. Na szczęście nie ma info, że miałby być podzielony na dwie części. https://deadline.com/2020/01/better-call-saul-renewed-for-sixth-and-final-season-by-amc-1202833437/ W sumie dobrze, bo już w 4. było widać delikatny spadek formy. Mam nadzieję, że ta dłuższa przerwa, która była teraz, pozytywnie wpłynie na jakość. W ogóle chcę zobaczyć co tam nowego Vince wymyśli (poza światem BB). P.S. Premiera 5. sezonu będzie dwuodcinkowa (23.02 jeden odcinek, a następnego dnia zaraz drugi)
Opublikowano 29 stycznia 20205 l Autor No i jest trailer Szykuje się najlepszy sezon Hank Edytowane 29 stycznia 20205 l przez sprite
Opublikowano 24 lutego 20205 l Znowu bedzie dodawany jeden odcinek co tydzień? No to nie ma opcji, czekam na całość.
Opublikowano 24 lutego 20205 l Niby jutro ma być kolejny odcinek i później co wtorek będzie się pojawiać następny
Opublikowano 25 lutego 20205 l Autor 2 odcinek jeszcze lepszy Niezły butterfly effect z tą zniżką 50%. No i Krazy-8 jest już na prostej drodze do bycia kapusiem, a wszyscy wiemy jak to się kończy w BB. Edytowane 25 lutego 20205 l przez sprite
Opublikowano 25 lutego 20205 l Hm.. odpaliłem dzisiaj pierwszy odcinek 5 sezonu na tv i gdy go wybierałem miałem też opcję włączenia drugiego. Skończyłem przed chwilą oglądać i przełączyło mi na drugi, ale bez napisów po polsku.. Edit: Jeszcze lepiej.. mam dwa profile i na jednym mam dwa odcinki, a na drugim jeden.. dwa odcinki są na profilu, w którym mam menu po angielsku (nie mam VPNa) Edytowane 25 lutego 20205 l przez funditto
Opublikowano 25 lutego 20205 l Pierwszy odcinek wspaniały- szykuje się przepiękny konflikt pomiędzy Lalo a Gusem. A poniżej jeszcze bardzo dobre, szybkie streszczenie poprzednich sezonów: