Skocz do zawartości

Better Call Saul

sprite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy oglądacie na Netflix czy może ktoś z Was kupuje sezony na blu-ray ? Jeżeli tak to czy w sezonie 5 są polskie napisy jak w poprzednich czterech ? Co prawda oglądałem, ale chętnie bym dorzucił do kolekcji

Opublikowano

Albo odjebie coś tak grubego, że Saul ją wyrzuci z pamięci i nigdy o niej nikomu nie wspomni.

Jej postać przechodzi powolną przemianę, co szczególnie było widoczne w ostatnim sezonie.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieję, że jakoś sensownie to wplotą... w sumie nie mam powodów, że wątpić w Giligana, bo to yebany geniusz 

imo ten serial świetnie radził sobie bez BB i właśnie oderwany od oryginału okazywał się najlepszy 

Opublikowano

Czy ten sam facet nie był scenarzystą El Camino w którym robił z widza idiotę

Spoiler

myśląc, że łyknie jak pelikan scenę w której torturowany Jesse oddaje broń grubemu Toddowi zamiast rozjebać mu ryj?

A po tym zaserwował jeszcze pojedynek jak u Sergio Leone, tak kompletnie nie pasujący do całości. 

Opublikowano

Jak wrażenia po pierwszym odcinku?

Typowy wstępniak, ale widać, że poziom zachowany. Szczególnie interesujący był początek, pozostaje tylko czekać na kolejny odcinek i ciąg dalszy tej opowieści. :)

Opublikowano

Ze względu na totalna spier.dolinę jaka jest amerykański rynek usług streamingowych nie obejrzę nowego sezonu na Netflixie, bo na nim będzie pewnie za rok. Muszę wykupić AMC+, więc poczekam na cały sezon. Serio, nie narzekajcie na rynek w Polsce, bo w porównaniu do USA jest o wiele lepiej