Opublikowano 22 kwietnia 20222 l 15 minutes ago, Masorz said: Nie macie tam w Ameryce torrentów? To torrenty jeszcze istnieja? Ostatni raz to chyba pod koniec lat 90tych korzystałem z tego. Albo na samym poczatku 2000
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l On 4/22/2022 at 8:57 AM, Homelander said: Ze względu na totalna spier.dolinę jaka jest amerykański rynek usług streamingowych nie obejrzę nowego sezonu na Netflixie, bo na nim będzie pewnie za rok. Muszę wykupić AMC+, więc poczekam na cały sezon. Serio, nie narzekajcie na rynek w Polsce, bo w porównaniu do USA jest o wiele lepiej Kablówki nie masz?
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l To torrenty jeszcze istnieja? Ostatni raz to chyba pod koniec lat 90tych korzystałem z tego. Albo na samym poczatku 2000 [emoji4]Spoko, ale wtedy nie było jeszcze torrentów [emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l 3 hours ago, Zeratul said: Kablówki nie masz? Nah, za droga Santi, widać coś pomieszałem Wiem, że coś tak kiedyś ściagałem wieeele lat temu, wydawało mi się, że były to torrenty, ale możliwe, że było to emule czy coś w tym stylu
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l 15 hours ago, Homelander said: Nah, za droga Santi, widać coś pomieszałem Wiem, że coś tak kiedyś ściagałem wieeele lat temu, wydawało mi się, że były to torrenty, ale możliwe, że było to emule czy coś w tym stylu Narzekasz, że sezon nie jest dostępny od razu na netfliksie bo ci szkoda paru dolarów na kablówkę. okej
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l 8 hours ago, Zeratul said: Narzekasz, że sezon nie jest dostępny od razu na netfliksie bo ci szkoda paru dolarów na kablówkę. okej Parędziesiat, a nie parę. I nie narzekam, stwierdzam fakt.
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Nowy odcinek już z polskimi napisami na netflixie. Edytowane 26 kwietnia 20222 l przez flavio
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Kto by pomyślał ten serial wyprzedził samo Breking Bad chyba moje top 3 seriali ever
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l I jaka jakość obrazu. Mało jest seriali, które faktycznie mają natywną rozdzielczość 4k.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l On 4/25/2022 at 9:30 PM, Homelander said: Parędziesiat, a nie parę. I nie narzekam, stwierdzam fakt. Fakt jest taki, że argument z dupy. Trudno, żeby seriale danych stacji premierowo pojawiały się na konkurencyjnych platformach.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 1 hour ago, Zeratul said: Fakt jest taki, że argument z dupy. Trudno, żeby seriale danych stacji premierowo pojawiały się na konkurencyjnych platformach. O ile sobie przypominam to na europejskim Netflixie jest premierowo. I wiem, różnice w licencjach itp. Fakt jest taki, że praktycznie każda duża stacja ma w USA swój serwis streamingowy i musiałbyś płacić dziesiatki dolców, żeby mieć wszystko co chcesz. I jakkolwiek narzekam na to, przyjmuję to do wiadomości i staram się odnaleźć w ten sposób, że poczekam na całość, wezmę jakiegoś triala, obejrzę i anuluję. Nie ma nic ponad Saula co by mnie na AMC+ interesowało
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Ajajaj, ten serial to jest Pure Gold. Dwa pierwsze odcinki łyknięte i w obu przypadkach były ciary. Dzisiaj wlatuje trzeci
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l jak przy 2 były ciary to przy trzecim... top topów, pomijam już to co się działo. Ale tak sie nie robi seriali, to jest wyższa szkoła jazdy
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Oj nakręcił Pan Panie @gekon o 20 biorę ketonal, zagłębiam się w szpitalne łóżko i lecę z tematem.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Muszę przyznać, że BTC dostarczył. Jestem zachwycony, co tu się dzieje
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Co tam się odjenbało w tym 3 odcinku to ja nie mam pytań. Nadal nie mogę się pozbierać po końcówce... Edytowane 29 kwietnia 20222 l przez ginn
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej. Vince&Pete co za jebani geniusze.
Opublikowano 19 maja 20222 l S06E05 scenka w Niemczech pod domem Spoiler pani Margerete Ziegler, gdy Lalo się włamywał. No tak perfidne plastikowe CGI, ze wygladalo jak kiepska przygodowka point n click, gdzie masz fotorealistyczne postacie na tle statycznych prerenderów (szczególnie widoczne jak bohater przechodził przez ulicę). Ewentualnie jak sceny plenerowe w Świecie Kiepskich na greenscreenie xD Liście nawet odrobinę nie falowały, cała sceneria to jakiś JPEG.