metalcoola 178 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Remake kultowego anime, z fabułą znacznie bardziej wierną mandze, Oglądam każdy odcinek z zapartym tchem, na początku bardzo mnie raziły błędy animacyjne, na szczęście są one poprawiane w edycji DVD/Blu-Ray (Poprawcie mnie, jeśli się myle, ale to chyba jedyne znane mi anime, które ma aż tyle poprawek w stosunku do wersji TV/internetowej) voice acting rządzi, okrzyki Usagi w Akcie 9 autentycznie wzruszają. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Ogladalem w podstawowce, teraz bym chyba nie dał rady. Tak patrze ze ma byc 26 odcinkow, chca w tym zmiescic cala mange? Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 2 grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 grudnia 2014 Na razie jest potwierdzone, że łącznie powstanie 26 odcinków, które obejmą dwie pierwsze sagi (Dark Moon Kingdom i Black Moon) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Poprawcie mnie, jeśli się myle, ale to chyba jedyne znane mi anime, które ma aż tyle poprawek w stosunku do wersji TV/internetowe mało oglądam anime ale jedyne jakie oglądałem ostatnio też ma spore różnice miedzy tv a dvd (też byłem zdziowny) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi