Skocz do zawartości

Assassin's Creed Syndicate

Featured Replies

• Odpowiedzi 336
  • Wyświetleń 75,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• właśnie grałem sobie w ac4 black flag i znalazłem spoilery zawarte w samej grze dotyczące następnych gier z serii         jeśli to okaże się prawdą to ubi nieźle pojechało, ukryte smaczki niczym

• nie przesadzacie z tym assasinem w polsce? jako znajdźki zbierał by cebule i siatki foliowe z biedronki?       po screenach viktorianski londyn strasznie mi sie podoba, jeśli będzie można nosić cy

• pomijając to że na content z CODa kłede ciepły żur to dyskusja nie była o tym co te dwa tasiemce w sobie zawierają tylko jakie w nich zaszły zmiany w czasie kolejnych odsłon które by pozwalały AC ocen

Opublikowano

Fuck Yeah ! Oby coś zmienili w gameplayu, bo żaden inny setting nie odpowiada mi tak, jak ten :D Swoją drogą to ładnie na(pipi)iają te kolejne części Asasyna, dopiero co wyszły 2 części na raz, a tutaj już zapowiedź kolejnej.

Edytowane przez terror

Opublikowano

Chyba nawet mnie to przerasta ;)

Opublikowano

Chyba nawet mnie to przerasta ;)

Przyjdzie dzien premiery to polecisz kupic i bedziesz sie wyklocal w CW z ludzmi ktorzy pisza ze jestes rakiem branzy :P

Jak dla mnie nieziemska beka, niesmak z powodu technicznej wtopy jeszcze nie znikl a Ci juz kolejnego AC zapowiadaja.

Opublikowano

Nie no co ty nie kupię nawet jak będę miał ochotę, przecież to co powiedzą ekoledzy z CW jest ważniejsze niż satysfakcja z grania...

A tak serio to co to za twór? Jakiś spinoff czy pełnoprawna, następna część?

Opublikowano

Kupią oczywiscie, że kupią. A bo setting wydaje się klimatyczny...

Opublikowano

kto w Ubi stoi za marketingiem to ja nawet nie, nie opadł jeszcze pył po Unity i bugach/dropach fps a ci wyskakują z kolejną częścia

jeszcze miesiąc od premiery nie minął

co roku nowy Assassins, ten Londyn wygląda wstępnie na to samo co Unity tylko miejscówka inna, klepią to jak ksero

i nie zdziwie sie jak znowu będą problemy na starcie bo terminy gonią, gre trzeba wydać, nie ma zmiłuj

a jeszcze rok temu nic do nich specjalnie nie miałem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

kto w Ubi stoi za marketingiem to ja nawet nie, nie opadł jeszcze pył po Unity i bugach/dropach fps a ci wyskakują z kolejną częścia

jeszcze miesiąc od premiery nie minął

co roku nowy Assassins, ten Londyn wygląda wstępnie na to samo co Unity tylko miejscówka inna, klepią to jak ksero

i nie zdziwie sie jak znowu będą problemy na starcie bo terminy gonią, gre trzeba wydać, nie ma zmiłuj

a jeszcze rok temu nic do nich specjalnie nie miałem

fuck logic xd

Opublikowano

Nowy Asasyn, jej! A tak serio to interesuje mnie nowy Splinter Cell. Czekam na jakiś leak.

Opublikowano

Stworzyli sobie serię która może wlec się w nieskończonosć, to i będą ją do końca wyciskac. Jest przecież jeszcze w historii tysiące okresów o których można opowiedzieć z perspektywy Assassyna od Ubisoftu :sick: .

Opublikowano
  • Autor

"Redakcja Kotaku widziała kilkuminutowy gameplay, gra prezentuje się znakomicie". Po premierze okaże się, że gra działa w 720p i dwunastu klatkach, w celu zapewnienia mnożnika do filmowości.

Tylko czekać, jak Ubi zapowie, że od 2k16 AC będzie kwartalnikiem.

Opublikowano

Motywy z kuba rozpruwaczem,zagadki szerloka holmesa,klimat moze byc pierwszorzedny,ale najważniejsze żeby poprawić największe bolączki serii(walka,skradanie) i nie robic z graczy betatesterów wtedy to może się udac.

Opublikowano

Skradanie w Unity jest całkiem inne, nowe, bardzo fajnie rowiązane ( w końcu można to nazwać skradaniem). Polecam sprawdzić osobiście.

Opublikowano

W takim razie bede musiał musiał sprawdzić,ale jeszcze nie teraz bo niedawno kończyłem Rogue i troche czuje zmeczenie materiału,w każdym razie dobrze wiedzieć, że cos sie zmienia w tym temacie bo AC od poczatku powinno byc rasowa skaradanka jak Hitman czy Splinter Cell.

Opublikowano

Może zrobią assasina  w Polsce, podczas strajków Solidarności w latach 80. Taka osadzona w alternatywnej rzeczywistości. Gdzie np. pomagasz Bolkowi przeskoczyć przez płot, albo potem robisz atak na okrągły stół.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

W takim razie bede musiał musiał sprawdzić,ale jeszcze nie teraz bo niedawno kończyłem Rogue i troche czuje zmeczenie materiału,w każdym razie dobrze wiedzieć, że cos sie zmienia w tym temacie bo AC od poczatku powinno byc rasowa skaradanka jak Hitman czy Splinter Cell.

Skradanie i walka w Unity to te elementy, ktore znacznie roznia wersje nextgenowa od pastgenowych czesci serii.

Może zrobią assasina w Polsce, podczas strajków Solidarności w latach 80. Taka osadzona w alternatywnej rzeczywistości. Gdzie np. pomagasz Bolkowi przeskoczyć przez płot, albo potem robisz atak na okrągły stół.

Grajac w Unity i jarajac sie Paryzem, mowilem do siebie ze umieram z ciekawosci jaki bedzie setting kolejnej czesci. I bam!

Ale szczerze to marzy mi sie AC umiejscowiony w okupowanej Polsce, gdzie akcja rozpoczelaby sie tuz przed wojna i skonczyla powiedzmy zaraz po. Gralibysmy Polakiem, ktory bedac asasynem bylby tez oficerem Polskiego Panstwa Podziemnego.

Opublikowano

Tak, mam słabość do tej serii. To, że wyjdzie kolejny AC, było wiadomo. Czy kupię następną część ? Kupię :) bo po prostu lubię tą grę od Ubisoftu. Ale czy gracze, którzy grają w tego tasiemca są gorsi od tych co, co roku kupują kolejnego CoD-a ? Nie. Ponieważ Activision jeszcze bardziej odcina kupony.

Co do serii. też chciałbym zobaczyć fabułę osadzoną w Polsce. Bardziej pasował by mi okres końca XVIII w., czyli rozbiorów.

Opublikowano

Activision chociaż nie zapowiada nast części w 2 tyg po poprzedniej i nie wydaje dwóch na raz :D