Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 2 grudnia 2014 przez Sylvan Wielki Cytuj
Janush 224 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) Fuck Yeah ! Oby coś zmienili w gameplayu, bo żaden inny setting nie odpowiada mi tak, jak ten Swoją drogą to ładnie na(pipi)iają te kolejne części Asasyna, dopiero co wyszły 2 części na raz, a tutaj już zapowiedź kolejnej. Edytowane 2 grudnia 2014 przez terror Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Ta seria skończy jak Guitar Hero. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Chyba nawet mnie to przerasta Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Chyba nawet mnie to przerasta Przyjdzie dzien premiery to polecisz kupic i bedziesz sie wyklocal w CW z ludzmi ktorzy pisza ze jestes rakiem branzy Jak dla mnie nieziemska beka, niesmak z powodu technicznej wtopy jeszcze nie znikl a Ci juz kolejnego AC zapowiadaja. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Nie no co ty nie kupię nawet jak będę miał ochotę, przecież to co powiedzą ekoledzy z CW jest ważniejsze niż satysfakcja z grania... A tak serio to co to za twór? Jakiś spinoff czy pełnoprawna, następna część? Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 2 grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) http://kotaku.com/next-years-big-assassins-creed-is-set-in-victorian-lond-1665343788Ludzie będą drwić, a i tak udadzą się do sklepu, choć może ilość zamówień przedpremierowych zmaleje. Edytowane 2 grudnia 2014 przez Sylvan Wielki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Kupią oczywiscie, że kupią. A bo setting wydaje się klimatyczny... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) kto w Ubi stoi za marketingiem to ja nawet nie, nie opadł jeszcze pył po Unity i bugach/dropach fps a ci wyskakują z kolejną częścia jeszcze miesiąc od premiery nie minął co roku nowy Assassins, ten Londyn wygląda wstępnie na to samo co Unity tylko miejscówka inna, klepią to jak ksero i nie zdziwie sie jak znowu będą problemy na starcie bo terminy gonią, gre trzeba wydać, nie ma zmiłuj a jeszcze rok temu nic do nich specjalnie nie miałem Edytowane 2 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 kto w Ubi stoi za marketingiem to ja nawet nie, nie opadł jeszcze pył po Unity i bugach/dropach fps a ci wyskakują z kolejną częścia jeszcze miesiąc od premiery nie minął co roku nowy Assassins, ten Londyn wygląda wstępnie na to samo co Unity tylko miejscówka inna, klepią to jak ksero i nie zdziwie sie jak znowu będą problemy na starcie bo terminy gonią, gre trzeba wydać, nie ma zmiłuj a jeszcze rok temu nic do nich specjalnie nie miałem fuck logic xd Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Zrozumcie w końcu, że to był leak, a nie oficjalna zapowiedź od Ubi. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Nowy Asasyn, jej! A tak serio to interesuje mnie nowy Splinter Cell. Czekam na jakiś leak. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Stworzyli sobie serię która może wlec się w nieskończonosć, to i będą ją do końca wyciskac. Jest przecież jeszcze w historii tysiące okresów o których można opowiedzieć z perspektywy Assassyna od Ubisoftu . Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Miejscówka rzeczywiście rewelacyjna, ale formuła już mocno wyczerpana... Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 3 grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 grudnia 2014 "Redakcja Kotaku widziała kilkuminutowy gameplay, gra prezentuje się znakomicie". Po premierze okaże się, że gra działa w 720p i dwunastu klatkach, w celu zapewnienia mnożnika do filmowości.Tylko czekać, jak Ubi zapowie, że od 2k16 AC będzie kwartalnikiem. Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Motywy z kuba rozpruwaczem,zagadki szerloka holmesa,klimat moze byc pierwszorzedny,ale najważniejsze żeby poprawić największe bolączki serii(walka,skradanie) i nie robic z graczy betatesterów wtedy to może się udac. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Skradanie w Unity jest całkiem inne, nowe, bardzo fajnie rowiązane ( w końcu można to nazwać skradaniem). Polecam sprawdzić osobiście. Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 W takim razie bede musiał musiał sprawdzić,ale jeszcze nie teraz bo niedawno kończyłem Rogue i troche czuje zmeczenie materiału,w każdym razie dobrze wiedzieć, że cos sie zmienia w tym temacie bo AC od poczatku powinno byc rasowa skaradanka jak Hitman czy Splinter Cell. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) Może zrobią assasina w Polsce, podczas strajków Solidarności w latach 80. Taka osadzona w alternatywnej rzeczywistości. Gdzie np. pomagasz Bolkowi przeskoczyć przez płot, albo potem robisz atak na okrągły stół. Edytowane 3 grudnia 2014 przez Ferris71 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 W takim razie bede musiał musiał sprawdzić,ale jeszcze nie teraz bo niedawno kończyłem Rogue i troche czuje zmeczenie materiału,w każdym razie dobrze wiedzieć, że cos sie zmienia w tym temacie bo AC od poczatku powinno byc rasowa skaradanka jak Hitman czy Splinter Cell.Skradanie i walka w Unity to te elementy, ktore znacznie roznia wersje nextgenowa od pastgenowych czesci serii. Może zrobią assasina w Polsce, podczas strajków Solidarności w latach 80. Taka osadzona w alternatywnej rzeczywistości. Gdzie np. pomagasz Bolkowi przeskoczyć przez płot, albo potem robisz atak na okrągły stół.Grajac w Unity i jarajac sie Paryzem, mowilem do siebie ze umieram z ciekawosci jaki bedzie setting kolejnej czesci. I bam! Ale szczerze to marzy mi sie AC umiejscowiony w okupowanej Polsce, gdzie akcja rozpoczelaby sie tuz przed wojna i skonczyla powiedzmy zaraz po. Gralibysmy Polakiem, ktory bedac asasynem bylby tez oficerem Polskiego Panstwa Podziemnego. 1 Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Tak, mam słabość do tej serii. To, że wyjdzie kolejny AC, było wiadomo. Czy kupię następną część ? Kupię bo po prostu lubię tą grę od Ubisoftu. Ale czy gracze, którzy grają w tego tasiemca są gorsi od tych co, co roku kupują kolejnego CoD-a ? Nie. Ponieważ Activision jeszcze bardziej odcina kupony. Co do serii. też chciałbym zobaczyć fabułę osadzoną w Polsce. Bardziej pasował by mi okres końca XVIII w., czyli rozbiorów. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Czy się różni odcinanie kuponów Activision od CoDa, a odcinanie kuponów przez Ubisoft od Asasyna ? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 Activision chociaż nie zapowiada nast części w 2 tyg po poprzedniej i nie wydaje dwóch na raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi