Voytec 2 761 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Gameplay z Gamersyde http://www.gamersyde.com/hqstream_assassin_s_creed_syndicate_gc_walktrough_stfr_-35290_en.html Wszystko jest spoko, w zasadzie Unity w Londynie z dwójką bohaterów, ale jedna rzecz mnie tu zirytowała - kameleon. WHAT THE FUCK is this shit?! Naprawdę do tego stopnia trzeba ułatwiać i tak nieskomplikowany stealth w AC i wprowadzać niewidzialność? Już wiem jakiej umiejętności nie odblokuje. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Wygląda zayebiście. Grafa, movement, rozbudowany stealth, a ludzie narzekają, że Assassin się nie zmienia. Jaram się. 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Wiem, że była strasznie zabugowana, ale widać, że ta seria nie stoi w miejscu. Ciągle coś się w niej zmienia - a to bohater, a to miasto, a to dodają nowe bronie, kostiumy, dużo by wymieniać. Ta seria ewoluuje i to widać. Bardzo mi się to podoba. 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Zdecydowany kandydat do gry roku (może dziesięciolecia?). Ilość innowacji zawstydza pewnie R* i ND razem wzięte. Graficznie, to jest nowy poziom na konsolach 8 generacji. Czekam z padem w łapie. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Zdecydowany kandydat do gry roku (może dziesięciolecia?). Ilość innowacji zawstydza pewnie R* i ND razem wzięte. Graficznie, to jest nowy poziom na konsolach 8 generacji. Czekam z padem w łapie.Dat sarkazm Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 No nie mów, że się złapałeś na ten mój marny trolling? Fanek, no daj spokój. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Musiałem komuś dedykować, padło na Ciebie, wiem że podobały ci sie te swiecące konie, nikogo nie zmylisz! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Zapowiedziany season pass, już można robić preordery, zapraszam prosze! Cytuj
Janush 224 Opublikowano 24 września 2015 Opublikowano 24 września 2015 Gość grał i opowiada o swoich wrażeniach (ale czy dostał w łapę to już nie wiadomo ). Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Wszystkie serwisy zachwycają się Syndicate, mówiąc, że to najlepszy asasyn od lat. Londyn to podobno najlepsze miasto w historii serii. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Jest też parę filmików, które uprzedzają, że gra wygląda na kolejny bugfest. To samo napisał jakiś tester gry. A Playstation Access nigdy bym nie ufał. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) Choćby nie wiem jak dobry był ten tytuł po ograniu 6 części chce mi sie wymiotować na sam widok kolejnego wspinania się na jakieś budynki. A i tak na tym materiale video wygląda jak guwno za mgłą. Edytowane 25 września 2015 przez _Be_ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Architektura w asasynie to zawsze czysta zaje.bioza. Gorzej z resztą. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Trylogię Ezio kochałem, nawet jedynka była znośna (bo nowość). Ale reszta to ja nie wiem Już wszystko przeżyje, ale nie daruje im tego uproszczonego sterowania wprowadzonego od trójki. Dałny. Zlewam totalnie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Serwis PushSquare otrzymał możliwość zagrania w Assassin's Creed: Syndicate (PS4) na PlayStation 4. Z opinii Roberta Ramseya wynika, że w trakcie gry nie napotkał większych problemów z płynnością gry, ogrywając tytuł w przyjemnych dla oka 30 klatkach na sekundę. Problem polega na tym, że w ciągu trwającego dwadzieścia minut dema, napotkał naprawdę brzydkie błędy. Przykładowo postać kilkukrotnie wpadła w tekstury, podobnie zresztą jak Bohaterowie Niezależni. Zawieszanie się animacji czy chodzenie postaci po ścianach również się zdarzyło. http://www.pssite.com/news-44682-assassin_s_creed__syndicate_dziala_w_plynnych_30_fps_ach_na_ps4__problem_w_tym__ze_jest_najezone_bledami.html także ten Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Tez czytalem ze gra powtarza bledy unity wiec pozdro dla wszystkich co w to zagraja xd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Pamiętacie ten filmik? To teraz wydali to! Cytuj
Gość Soul Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 (edytowane) Oglądam jakieś nowe gameplay z myślą a zobaczę co oni tym razem wymyślili i co ? (pipi)nia z grzybnią, mam nadzieje, że znajdą ten tytuł na maksa w recenzjach, szykuje się padaka na poziomie AC III / Unity, zaorać! Edytowane 30 września 2015 przez Soul Cytuj
Gość suteq Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 No mi Syndicate się bardziej podoba niż Unity, ale czuję, że gra zostanie i tak spi*rdolona pod względem technicznym, będzie naj*bane znaczników jak w unity i dalej będą misje śledzenia kogoś, które są ch*jowe na MAXA. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 dalej nie ma guzika odpowiedzialnego za wspinanie tylko jeden guzik biego/akcji i kazde zblizenie sie do sciany w waskiej ulicy rowna sie wspinaniem na budynek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi