Skocz do zawartości

Assassin's Creed Syndicate

Featured Replies

• Odpowiedzi 336
  • Wyświetleń 75,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• właśnie grałem sobie w ac4 black flag i znalazłem spoilery zawarte w samej grze dotyczące następnych gier z serii         jeśli to okaże się prawdą to ubi nieźle pojechało, ukryte smaczki niczym

• nie przesadzacie z tym assasinem w polsce? jako znajdźki zbierał by cebule i siatki foliowe z biedronki?       po screenach viktorianski londyn strasznie mi sie podoba, jeśli będzie można nosić cy

• pomijając to że na content z CODa kłede ciepły żur to dyskusja nie była o tym co te dwa tasiemce w sobie zawierają tylko jakie w nich zaszły zmiany w czasie kolejnych odsłon które by pozwalały AC ocen

Opublikowano

grajoo

Opublikowano

Gameplay z Gamersyde

http://www.gamersyde.com/hqstream_assassin_s_creed_syndicate_gc_walktrough_stfr_-35290_en.html

Wszystko jest spoko, w zasadzie Unity w Londynie z dwójką bohaterów, ale jedna rzecz mnie tu zirytowała - kameleon. WHAT THE FUCK is this shit?! Naprawdę do tego stopnia trzeba ułatwiać i tak nieskomplikowany stealth w AC i wprowadzać niewidzialność? Już wiem jakiej umiejętności nie odblokuje.

Opublikowano

Wygląda zayebiście. Grafa, movement, rozbudowany stealth, a ludzie narzekają, że Assassin się nie zmienia. Jaram się.

Opublikowano

Ludwes w Unity grałeś?

Opublikowano

Wiem, że była strasznie zabugowana, ale widać, że ta seria nie stoi w miejscu. Ciągle coś się w niej zmienia - a to bohater, a to miasto, a to dodają nowe bronie, kostiumy, dużo by wymieniać. Ta seria ewoluuje i to widać. Bardzo mi się to podoba.

Opublikowano

Zdecydowany kandydat do gry roku (może dziesięciolecia?). Ilość innowacji zawstydza pewnie R* i ND razem wzięte. Graficznie, to jest nowy poziom na konsolach 8 generacji. Czekam z padem w łapie. 

Opublikowano

Zdecydowany kandydat do gry roku (może dziesięciolecia?). Ilość innowacji zawstydza pewnie R* i ND razem wzięte. Graficznie, to jest nowy poziom na konsolach 8 generacji. Czekam z padem w łapie.

Dat sarkazm :D
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

z dedykacją dla Ludwesa

Opublikowano

No nie mów, że się złapałeś na ten mój marny trolling? Fanek, no daj spokój.

Opublikowano

Musiałem komuś dedykować, padło na Ciebie, wiem że podobały ci sie te swiecące konie, nikogo nie zmylisz!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiedziany season pass, już można robić preordery, zapraszam prosze!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie serwisy zachwycają się Syndicate, mówiąc, że to najlepszy asasyn od lat. Londyn to podobno najlepsze miasto w historii serii.

Opublikowano

Jest też parę filmików, które uprzedzają, że gra wygląda na kolejny bugfest.

To samo napisał jakiś tester gry.

A Playstation Access nigdy bym nie ufał.

Opublikowano

Choćby nie wiem jak dobry był ten tytuł po ograniu 6 części chce mi sie wymiotować na sam widok kolejnego wspinania się na jakieś budynki. A i tak na tym materiale video wygląda jak guwno za mgłą.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Architektura w asasynie to zawsze czysta zaje.bioza. :fsg:

Gorzej z resztą. 

Opublikowano

Trylogię Ezio kochałem, nawet jedynka była znośna (bo nowość).

Ale reszta to ja nie wiem :(  Już wszystko przeżyje, ale nie daruje im tego uproszczonego sterowania wprowadzonego od trójki.

Dałny. Zlewam totalnie.

Opublikowano

Serwis PushSquare otrzymał możliwość zagrania w Assassin's Creed: Syndicate (PS4) na PlayStation 4. Z opinii Roberta Ramseya wynika, że w trakcie gry nie napotkał większych problemów z płynnością gry, ogrywając tytuł w przyjemnych dla oka 30 klatkach na sekundę.

Problem polega na tym, że w ciągu trwającego dwadzieścia minut dema, napotkał naprawdę brzydkie błędy. Przykładowo postać kilkukrotnie wpadła w tekstury, podobnie zresztą jak Bohaterowie Niezależni. Zawieszanie się animacji czy chodzenie postaci po ścianach również się zdarzyło.

http://www.pssite.com/news-44682-assassin_s_creed__syndicate_dziala_w_plynnych_30_fps_ach_na_ps4__problem_w_tym__ze_jest_najezone_bledami.html

także ten  :shieeet:

Opublikowano

Tez czytalem ze gra powtarza bledy unity wiec pozdro dla wszystkich co w to zagraja xd

Opublikowano

Oglądam jakieś nowe gameplay z myślą a zobaczę co oni tym razem wymyślili i co ? (pipi)nia z grzybnią, mam nadzieje, że znajdą ten tytuł na maksa w recenzjach, szykuje się padaka na poziomie AC III / Unity, zaorać!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No mi Syndicate się bardziej podoba niż Unity, ale czuję, że gra zostanie i tak spi*rdolona pod względem technicznym, będzie naj*bane znaczników jak w unity i dalej będą misje śledzenia kogoś, które są ch*jowe na MAXA. 

Opublikowano

dalej nie ma guzika odpowiedzialnego za wspinanie tylko jeden guzik biego/akcji i kazde zblizenie sie do sciany w waskiej ulicy rowna sie wspinaniem na budynek?

Opublikowano

Oczywiscie