Skocz do zawartości

Assassin's Creed Syndicate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALe te napisy w grze są małe, prawie takie jak w Wiedzminie na początku, jest na to jakiś sposób?

50" tv i siedze 1.5m aby coś rozczytać

Opublikowano (edytowane)

edit:

acha widze grałeś na Xboxie, to nie wiem może tam jest jakaś wieksza, jaki masz ekran na wielkość?

Okularów nie nosze mam dobry wzrok

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

mam 50 calową bravie full hd i grałem na xbox one więc na tv :) 

Może to znaczy że już tak dobrego wzroku nie masz? A kiedy miałeś okresowe badanie ?  Ja tutaj nie robię sobie z ciebie jaj. Z ręką na sercu przy mojej wadzie w okularach wszystko ładnie widziałem a przy dragon age inkwizycja musiałem mrużyć oczy czasem. Grałem na tym samym tv w tej samej odległości.

Opublikowano (edytowane)

Jutro zrobie zdjecie i wkleje tutaj! :D

Tak na szybko screeny z google, ale jutro cykne u siebie, te litery mają może z 1cm wysokości

ac-syndicate-direct-feed-screenshots-1.j
ac-syndicate-direct-feed-screenshots-2.j

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Zdjęcie robione z odległości 1.5m od tv, tv ma 62cm wysokości, literki mają zmierzyłem ledwo 1cm wysokości, na PS4 są tak małe że ja (pipi)e

mH7m7vk.jpg?1

Opublikowano

To na razie idzie dobrze, obawiam sie troche o wyzwania któych jest dużo i aby nie spalić przy odkrywaniu dzielnic, jak np. porazić 4 osoby na raz galvan bomb

Opublikowano (edytowane)

Pożyczyłem do ziomka z pracy i przechodzè nowego Asisyna.

Zdziwko na piczątek bo to chyba najtrudniejsza część jeżeli chodzi o walkę od pierwszej części. Jak ma się lvl postaci np 4 to żeby zrobić misję na 8 lvl to trzaba naprawdę się postarać, przygotować, mieć strategię.

Do tego ciekawe misje poboczne od Bella, Diskens itp. główne misje też spoko.

Lipa jedynie z tym oczyszczaniem dzielnic i walki z gangami, jest tam coś czego nienawidzę w grach czyli zabójczej schematyczności (3-4 rodzaje misji i czyścimy mapę) dlatego odpuszczam to i niestety mój gang nie będzie miał dużego wpływu.

Na razie jesem w połowie jeżeli chodzi o wątek główny i jest oko.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Mi w Syndykacie walki gangów o dzielnice kojarzą się z filmem Gangi Nowego Yorku, ustawka na ulicu 15 na 15 chłopa, sikiery, pałki, wszystko :D

Opublikowano

a mi się misje główne nie podobają po 5 chapterach nie siadło. Za to poboczne spoko szczególnie Dickens i Marks. Swoją drogą mnie ten grind też wkurza ale robię wszystko. Mam już tak nasrane w bani że jak na mapce mam 1000 rzeczy do zrobienia to zanim ruszę fabułę muszę to zrobić ! :) W sumie została mi tylko jedna dzielnica do oczyszczenia :)

Opublikowano

Dla mnie od Altaira:) Ezio dla mnie peudau makaron z renesansu. Co do głównego wątku to bardziej chodziło mi o to że misje dość ciekawe (np ta gdzie możemy się podszyć za zwłoki służące do wykładu pewnego profesorka), bo głöwni bohaterowie faktycznie miałcy.

Opublikowano

Jakie plany gangu? sprecyzuj

Jeden z typów misji przy zdobywaniu terenu to zdobycie bazy gangu. Główny cel to zabicie wszystkich przeciwników.

Praktycznie za każdym razem celem pobocznym jest spalenie planów gangu (na napad chyba)

Kilka razy szukałem ich i nie udało się.