LukeSpidey 941 Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Można na nich psioczyć, ale nie da się zaprzeczyć, że potrafią długo wspierać swoje gry singleplayer. Warto chociażby dać przykład Ghost Recon Breakpoint, która tog gra wyszła w lipcu 2019, miała fatalny start i recenzje, a Ubi pochyliło się nad problem, wprowadzili całą masę zmian na korzyść, a dodatkowo wspierali grę, aż do kwietnia 2022, gdzie ogłoszono, iż gra nie będzie więcej wspierana. Który deweloper aktualizuje swoją grę singleplayer przez prawie 3 lata od premiery? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2023 Opublikowano 6 marca 2023 Dead Cells jest nadal aktualizowane 5 lat od premiery, Stardew Valley dostało update z zawartością również 5 lat po premierze gry. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Cytat Patch notes: Xbox (~31.8 GB) Xbox Series X 4K resolution at 60 fps Xbox Series S 1080p resolution at 60 fps PlayStation (~0.75 GB) PS5 and PS5 Pro 1080p resolution at 60 fps 4K resolution at 60 fps Akurat za konserwację starszych tytułów muszę Ubisoft pochwalić. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Błagam, na czerepa, niech oni dadzą patcha 60 klatek dla dla Wildlands. Jedno z lepszych doświadczeń gejmingowych poprzedniej generacji, ale ten klatkarz psuje zabawę. 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Skoro dali 60 klatek, to pytanie jest takie, warto ograć w tę część? Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Teraz, Faka napisał(a): Skoro dali 60 klatek, to pytanie jest takie, warto ograć w tę część? Średnio, chyba, że lubisz Londyn i Angoli. Dla mnie osobiście jedna z najgorszych części, zależy czy grałeś w części z tamtej ery typu Unity/Rogue/Black Flag, wszystkie były lepsze niż to. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Z tamtych poprzednich Asasynów to tylko Black Flag, 1, 2 3 i Liberation, po BF już nie grałem, bo już mi się nie chciało. Wróciłem jak zmienili całkowicie trzon gry czyli Origins, Odyssey i Valhalle. Mirage już nie ruszałem. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 2 minuty temu, Faka napisał(a): Z tamtych poprzednich Asasynów to tylko Black Flag, 1, 2 3 i Liberation, po BF już nie grałem, bo już mi się nie chciało. Wróciłem jak zmienili całkowicie trzon gry czyli Origins, Odyssey i Valhalle. Mirage już nie ruszałem. Mogę polecić Unity ma zdecydowanie lepszy flow, parkour i ogólnie ostatni taki AC, do dziś niepobity jeżeli chodzi o swobodę poruszania się. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 4 minuty temu, Faka napisał(a): A 60 klatek na konsoli jest? No tutaj jest chyba problem, z jakiegoś powodu olali, ale właśnie po wydaniu tego paczyka do Syndicate pojawiły się mocne prośby do Ubisoftu o next gen patch do Unity. W ogóle graficznie ta gra wyprzedzała swoje czasy bardzo mocno, najładniejszy Asasyn do dziś. Cytuj
vAHeR 52 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada W Syndicate na xsx jest. Ale przez to, że ciuchy postaci poruszają się chyba w 30fps, to mocno psuje odbiór tych 60 Cytuj
GearsUp 285 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Unity ma fps boosta na Xboxach 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi