II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 nadal npc stoją po ławkach, w całkiem naturalny sposób, naśladując Bronka. Złamanego grosza na to (pipi) nie wydam, wspierajta dalej ten syf, może skończy się na odcinku jak w Klanie, gdy Kotulanka się zachlała. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 (edytowane) Nawet przez chwilę byłem zainteresowany przez ciekawy setting, ale od razu mi przeszło po obejrzeniu fragmentu rozgrywki. Dlatego dziwię się ludziom, którzy tak płaczą o feudalną Japonię - nawet jakby coś takiego kiedyś powstało to z pewnością nadal byłaby to ta sama drewniana gra co zawsze. Edytowane 13 maja 2015 przez Kre3k Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 nadal npc stoją po ławkach, w całkiem naturalny sposób, naśladując Bronka. Złamanego grosza na to (pipi) nie wydam, wspierajta dalej ten syf, może skończy się na odcinku jak w Klanie, gdy Kotulanka się zachlała. Ale co cie boli dupa świetna historia się szykuje jak każda poprzednia część od ubisoftu ale zawsze hejterzy się znajdą. Jak ci sie nie podoba to zrób lepiej. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Wiktoriański Londyn to najlepsze co może być, ale pewno grę kupię w promocji po latach za grosze, bo dostanę to samo co zawsze. Nudną mechanikę osadzoną w kapitalnym settingu. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 ci co sie jaraja tą grą, trolujecie? powiedzcie, ze trolujecie... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 nadal npc stoją po ławkach, w całkiem naturalny sposób, naśladując Bronka. Złamanego grosza na to (pipi) nie wydam, wspierajta dalej ten syf, może skończy się na odcinku jak w Klanie, gdy Kotulanka się zachlała. Ale co cie boli dupa świetna historia się szykuje jak każda poprzednia część od ubisoftu ale zawsze hejterzy się znajdą. Jak ci sie nie podoba to zrób lepiej. Bedzie tego. Tu nawet sett nie pomoze. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Boże jedyny kolejny Assassyn . Cytuj
Piggyman 3 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Za cholerę nie rozumiem, jeśli się komuś coś nie podoba to przecież może nie kupować, a płacz frustratów o zakończenie cyklu jest co najmniej śmieszny, po prostu nie brać i dać innym (zainteresowanym) cieszyć się serią. To tak jakby nagle zakończyli GTA, serię za którą stoi kilkadziesiąt (?) milionów osób, AC jest na rynku dekadę krócej a wyznawców wcale nie mniej, a to znak że na nowe odsłony jest ogromne zapotrzebowanie i wcale mnie to nie dziwi. Co prawda nie popieram cyklu wydawniczego (było fajnie przez pewien okres czasu, teraz za dużo), aczkolwiek uważam, że pomimo tego to wciąż jedna z najlepszych serii w branży licząc od samego początku. 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Ja pie.rdo.le co roku te same posty a potem w premierę pół forumka gra... 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 No watpie. Jakos jeszcze Ordera sie u mnie nie znalazl. A tu nie dosc ze jak zwykle nic sie nie zmienilo to dalej lykajcie te szroty i narzekajcie ze gry takie slabe som. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 ponoć ma nie być multi, czysty singiel. w końcu poszli po rozum do głowy. może zagram bo ostatnio grałem w 3. zapowiedzi spoko, ciekawe jaki znowu będzie downgorad Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 No to grałeś ostatni raz w jedną z najgorszych części jeśli nie najgorszą. Ograj sobie 4, chodzi na grosze, jak Ci się nie spodoba to olej serię. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 piraci nie mój klimat. poczekam na Londyn. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Tytuł jak kolejna część, będzie grywalność, grafika trzyma poziom. Wreszcie rezygnacja z multi Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 17 maja 2015 Autor Opublikowano 17 maja 2015 Dokładnie. Ciekawe czy uda się usprawnić kod na tyle, by na konsolach (stawiam na PS4) udało się 1080p i w stałych trzydziestu utrzymać. Unity pomimo tej wojny na cyferki, jest jedną z najlepiej prezentujących się obecnie gier.Syndicate ten stan rzeczy zapewne utrzyma, choć stylistyka, nieco mroczniejsza, bardziej mi odpowiada. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 To powinieneś wiedzieć, że walka znacznie została usprawniona. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 No ale że Asasinka pomineliście xd identycznie jak Unity wygląda, gdybym nie grał pewnie bym sie nie skumał, że to inna gra, gameplay Trailer już chyba widzieliśmy wcześniej Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 Ja z tą grą mam mały problem. Dotychczas, czyli do premiery Unity czekałem na premierę każdej części z wywalonym jęzorem. Jednak Unity mnie trochę zawiódł. Nie chodzi oczywiście o bugi lecz o klimat i gameplay. Gdyby zamiast progresu czasu rozgrywania poszczególnych części cofali by się w czasie lub zachowali alternatywny czasookres to moim zdaniem było by lepiej. Lub też zamiast Paryża bardziej przytuliłbym np. Egipt. To by było niesamowite. W Unity wiało nudą, tam kompletnmie nic się nie działo. No chyba, że ktoś lubi Paryż .... Nie chcę marudzić bo mało co wiem o Syndicate, ale obawiam się, że dostaniemy powtórkę z Unity ..... kupie na pewno, ale jak mocno stanieje. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Syndicate na pewno będzie dobre jak każda z części. Można narzekać na Asasyny ale nie można odmówić tego, że to wciągające gierki. Każda z odsłon potrafiła mnie przykuć do konsoli więc coś w tym jest. Tylko mam wrażenie, że w Syndicate Ubi łamie schematy bycia Asasynem. Frye pewnie wychodzi z ukrycia i obija mordki wszystkim jak leci. Zobaczymy jak to wyjaśnią. Też kupię jak stanieje bo na październik szykują się inne gierki. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 (edytowane) przeciez to bedzie to samo co Unity, nawet ikonek nie zmienili nic co widac po gamepayu, rozumiem ze grales w Unity? pytanie tylko jak duzo bugow bedzie na starcie Edytowane 11 lipca 2015 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi