Masorz 13 184 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 No ma i dlatego chociaż ja widzę świetnego Bonda w Elbie, no to będzie chyba za stary na więcej niż tam ze 2 części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Luthera nie oglądałem i nie znam talentu Elby. Przynajmniej nie jest Australijczykiem i ciągłość brytyjskich aktorów byłaby zachowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 nigga, iz u makin notes on a international fukkin conspiracy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak bardzo lubie Elbe to Bond był biały, jest biały i taki powinien pozostać. I nie był BLONDYNEM. Spoko, jestem za. Zawsze chciałem go zobaczyć w roli amanta robiącego przy okazji rozwałkę, a póki co był tylko bohaterskim kapitanem przyjmującym na klatę kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Odwal się od Kapitana Janka Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pierwsze foto Craiga z nowego Bonda I filmik z planu http://cdn.phoenix.intergi.com/10648/videos/3334539/video-sd.mp4?hosting_id=10648 Aż chciałoby się epickiej sceny z nartami i strzelaniną na (nie)różowym śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No fajne to, ale jakoś dziwnie się ogląda trailer Bonda bez akcji Jestem spokojny o Spectre. Skyfall przywrócił mi wiarę w serię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak bardzo lubie Elbe to Bond był biały, jest biały i taki powinien pozostać. (pipi)a lewactwo. czarny bond, potem czarny batman, czarny kapitam ameryka, czarny srebrny serfer, az w koncu doczekamy się czarnej diany spencer w jakims filmie parabiograficznym o niej, typu jobs czy inne człowieki z nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak bardzo lubie Elbe to Bond był biały, jest biały i taki powinien pozostać.(pipi)a lewactwo. czarny bond, potem czarny batman, czarny kapitam ameryka, czarny srebrny serfer, az w koncu doczekamy się czarnej diany spencer w jakims filmie parabiograficznym o niej, typu jobs czy inne człowieki z nadziei. Czarny Red w Skazani na Shawshank to też było przegięcie, ku.rwa w jakim ja świecie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja proponuję niech jakiś murzyn napisze sobie książkę o murzyński agencie specjalnym. Niech ta książka stanie się bestsellerem i niech jakiś murzyn nakręci sobie film. Film z najczarniejszym murzynem w roli głównej. Niech ten film stanie się kultowy. I niech odpierodlą się od 007 #postpoalkoholu Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dobrze, że po alkoholu bo pisanie takich głupot na trzeźwo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 #walićmurzynów Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czemu głupota? To jego zdanie, że ikona kina akcji, którą ktoś wymyślił, powinna pozostać wierna wzorcowi. Zmienianie czyjejś wizji, bo musimy być modni i tacy nowocześni jest do bani. Bo również nie widzę przedstawiciela Azji, Latynosów czy Hindusów jako Bonda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czyli Bonda może grać Australijczyk, Irlandczyk, Szkot, do tego raz brunet, raz blondyn, raz śniady, raz biały jak ściana i to jest ok, ale czarny Angik już jest wbrew wzorcowi? To dosyć mało wzorcowy ten wzorzec. Serio, jaki jest problem z tym, że facet jest czarny? Jest wysoki, charyzmatyczny (dużo bardziej niż choćby Lazenby czy Dalton), przystojny i jest dobrym aktorem, moim zdaniem spełnia wszystko, żeby zagrać Bonda. Jak by mówiono o Bondzie w wykonaniu np. Dave Chappelle'a albo Eddiego Murphy'ego, to bym mocno dyskutował. Założę się, że oglądaliście wiele filmów w których bohaterowie różnili się znacznie bardziej od swoich literackich pierwowzorów niż tylko kolorem skóry, a nawet nie zająknęliście się, że wam to przeszkadza (ba! nie raz, nie dwa wyjście z kanonu skutkowało fajnym efektem). Serio ziomki, ale jeżeli macie problem z kolorem skóry jakiegoś aktora, to nie jest kwestia tego, że nie chcecie się poddawać pewnej "modzie". Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Czyli Bonda może grać Australijczyk, Irlandczyk, Szkot, do tego raz brunet, raz blondyn, raz śniady, raz biały jak ściana i to jest ok, ale czarny Angik już jest wbrew wzorcowi? To dosyć mało wzorcowy ten wzorzec. Serio, jaki jest problem z tym, że facet jest czarny? Jest wysoki, charyzmatyczny (dużo bardziej niż choćby Lazenby czy Dalton), przystojny i jest dobrym aktorem, moim zdaniem spełnia wszystko, żeby zagrać Bonda. Jak by mówiono o Bondzie w wykonaniu np. Dave Chappelle'a albo Eddiego Murphy'ego, to bym mocno dyskutował. Założę się, że oglądaliście wiele filmów w których bohaterowie różnili się znacznie bardziej od swoich literackich pierwowzorów niż tylko kolorem skóry, a nawet nie zająknęliście się, że wam to przeszkadza (ba! nie raz, nie dwa wyjście z kanonu skutkowało fajnym efektem). Serio ziomki, ale jeżeli macie problem z kolorem skóry jakiegoś aktora, to nie jest kwestia tego, że nie chcecie się poddawać pewnej "modzie". Osiagnijmy kompromis i zgodzmy sie na Jeta Li jako Bonda. Ja nie bede mial tylko bialego, ty tylko czarnego i wszyscy beda zadowoleni! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Pajgi kolejny obrońca poprawności politycznej. Murzyn,czy inny kolorowy jako James Bond to taka sama profanacja jakby biały miał grać 2paca,czy innego znanego czarnego. Jak czekasz na Elbe w roli Bond to ja czekam na Michała Milowicza w roli Luther Kinga. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pajgi kolejny obrońca poprawności politycznej. Murzyn,czy inny kolorowy jako James Bond to taka sama profanacja jakby biały miał grać 2paca,czy innego znanego czarnego. Jak czekasz na Elbe w roli Bond to ja czekam na Michała Milowicza w roli Luther Kinga. Tak, bo mi chodzi o poprawność polityczną, a nie o to, że "(pipi)a a dlaczego nie?". Już wiemy, że "kanon" w tym wypadku ma małe znaczenie, gdzieś tak od samego początku i jeżeli jedynym kuźwa wyznacznikiem tego jak powinien wyglądać James Bond jest "byle nie czarny", to ciężko dyskutować z bombą prawdy tego kalibru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Typ z wyglądu lepiej nadaję się na Bonda niż Craig, gorzej niż Connery,a normalni ludzie mają wyje.bane na jego kolor skóry. Pajgi nie marnuj na nich czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jestem na tak dla czarnych aktorów grających nowe postacie, a nie na siłę upychanych do ról tych, które zostały stworzone jako białe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja prywatnie chciałbym zobaczyć cygana jako Bonda. Waliłby wódkę de lux zamiast martini, jeździł swoim składakiem albo czymś skrojonym na szybko, a jego dziewczyna elegancko zebrałaby kasę na dworcu. Głównym przeciwnikiem byłby Canis, który zginąłby zadźgany swoim długopisem. Pięknie Ale czaisz typie, że gdyby ten cygan był przystojny, z klasą, szarmancki (cokolwiek to znaczy) i był dobrym aktorem to jeśli dalej w filmie byłoby martini + kobieta(y) + aston martin to nadawałby się na bonda? Czy mam pięściami wytłumaczyć? Mylisz elementy charakterystyczne marki z kolorem skóry aktora. Tak jak ktoś wyżej pisał, jeżeli Bonda miałby zagrać Forest Whitaker czy ktoś to też miałbym obiekcje bo F.W. nie ma aparycji do tej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Soban, daj spokój. Im i tak nie przemówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jestem na tak dla czarnych aktorów grających nowe postacie, a nie na siłę upychanych do ról tych, które zostały stworzone jako białe. Rola stworzona jako biała. Najlepsze dzisiaj. Najwyżej nie obejrzycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jestem na tak dla czarnych aktorów grających nowe postacie, a nie na siłę upychanych do ról tych, które zostały stworzone jako białe. Rola stworzona jako biała. Najlepsze dzisiaj. Najwyżej nie obejrzycie. Myślę, że Fleming tworząc szkockiego agenta jej królewskiej mości w 1953 miał na myśli murzyna xD Za dużo beki z poprawności politycznej w tym temacie dzisiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi