Opublikowano 15 marca 20178 l Idris Elba, masz plusa koval. Niesamowity kawałek, chylę czoła. Edytowane 15 marca 20178 l przez milan
Opublikowano 15 marca 20178 l Po tym kawałku słychać mocno klimaty The Narcotic Story więc zapowiada się super album.
Opublikowano 15 marca 20178 l oxbow kiedys mnie odstraszył przy 1 kontakcie, miłosc potrzebowała czasu.
Opublikowano 15 marca 20178 l Pamiętam odplaiłem jakiś album parę dni przed koncertem we wro gdzie grali jako support Isis. Ojezu ale gó.wno. Ale już sam występ, co prawda akustyczny i tylko w dwie osoby, to będę dzieciom opowiadał. Ten performance Eugene'a. <3
Opublikowano 24 marca 20178 l Oj, nie moge się tego pozbyć, zło fhuj. https://www.youtube.com/watch?v=QtTEQ3BlVwg
Opublikowano 24 marca 20178 l Na współę z "Guido" to moje dwa ulubione wydawnictwa zeszłego roku. Bardzo dobrze fchvj.
Opublikowano 28 marca 20178 l Może mnie z kapci nie wyje.bało, ale chłopaki z Krakowa dają radę, zwłaszcza wokal.
Opublikowano 5 kwietnia 20177 l Do tej pory myślałem, że to jakiś młody zespół, dopiero dziś przez przypadek zauważyłem, że pierwszy album wydali 27 lat temu
Opublikowano 5 kwietnia 20177 l Też macie tak że czytacie jego ksywę 'Hrum' i macie przed oczami tego mema z wieśniakiem w garniaku?
Opublikowano 5 kwietnia 20177 l Nigdy tak nie miałem. Zazwyczaj widząc ją staje mi przed oczami ogólny mruczący odgłos (ang. hum). Edytowane 5 kwietnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 6 kwietnia 20177 l Jeszcze nie wiem, czy cały album dobry, ale leci. SZTOS JAK JAPIER.DOLE