Opublikowano 14 kwietnia 20177 l RAGEHAMMER - The Hammer Doctrine [thrash/black] https://paganrecords.bandcamp.com/album/the-hammer-doctrine Polska metalem stoi, do tego ten ton basu jak w "La Grande Dance Macabre" Marduka miłe odkrycie Edytowane 14 kwietnia 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Oczywiście, że tak. "in me it springs again" Jeden z najlepszych popisów wokalnych Mortuusa. Serio, nie wiem czy Morgan jest świadomy jak wyśmienity stał się Marduk od kiedyś jego członkiem jest się Rosten. Abso, a widziałeś The God Supreme z Ariochem na wokalu? Jak dla mnie nieziemski klimat samego koncertu. Edytowane 15 kwietnia 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l wisiał mi ten akwałek na głównej, ale myślałem ze to tej brzydkiej lesby teledysk, a to nowy oxbow... Piękny, mimo że z tego drugiego bieguna mniej dostępnego, nie chcę mówić, ale jak tak dalej będzie to to będzie ich najlpesza płyta.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l wisiał mi ten akwałek na głównej, ale myślałem ze to tej brzydkiej lesby teledysk, a to nowy oxbow... Piękny, mimo że z tego drugiego bieguna mniej dostępnego, nie chcę mówić, ale jak tak dalej będzie to to będzie ich najlpesza płyta. mam kisiel w gaciach na myśl że już za 10 dni zobaczę na żywo, po cichu liczę że może już będą mieli ten album na merchu
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Oczywiście, że tak. "in me it springs again" Jeden z najlepszych popisów wokalnych Mortuusa. Serio, nie wiem czy Morgan jest świadomy jak wyśmienity stał się Marduk od kiedyś jego członkiem jest się Rosten. Abso, a widziałeś The God Supreme z Ariochem na wokalu? Jak dla mnie nieziemski klimat samego koncertu. Szykuj dupę na późną jesień, zobaczysz Mortuusa na koncercie w Gdańsku i klimat pewnie będzie też nieziemski ;)
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Oczywiście, że tak. "in me it springs again" Jeden z najlepszych popisów wokalnych Mortuusa. Serio, nie wiem czy Morgan jest świadomy jak wyśmienity stał się Marduk od kiedyś jego członkiem jest się Rosten. Abso, a widziałeś The God Supreme z Ariochem na wokalu? Jak dla mnie nieziemski klimat samego koncertu. Szykuj dupę na późną jesień, zobaczysz Mortuusa na koncercie w Gdańsku i klimat pewnie będzie też nieziemski ;) Marduk gra w Polsce w tym roku? Edytowane 21 kwietnia 20177 l przez Jeez_PS
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Oczywiście, że tak. "in me it springs again" Jeden z najlepszych popisów wokalnych Mortuusa. Serio, nie wiem czy Morgan jest świadomy jak wyśmienity stał się Marduk od kiedyś jego członkiem jest się Rosten. Abso, a widziałeś The God Supreme z Ariochem na wokalu? Jak dla mnie nieziemski klimat samego koncertu. Szykuj dupę na późną jesień, zobaczysz Mortuusa na koncercie w Gdańsku i klimat pewnie będzie też nieziemski ;) Marduk gra w Polsce w tym roku? Mają być pod koniec roku w Gdańsku, plus wiele ostrych black metalowych sztosów ale to już zaczyna być tradycją w tym regionie. Ależ to musi mieć pierd.olnięcie na żywo. Winyl zamówiony moje klipsche dyszą z żądzy. Edytowane 22 kwietnia 20177 l przez Absolem
Opublikowano 24 kwietnia 20177 l https://m.youtube.com/watch?v=trY7ondVqI8 Utwor znany chociazby z gta san andreas, ale teraz mam do niego chyba jeszcze wieksza sympatie. Kto wie moze spodobaja mi sie rowniez pozniejsze Johna Faheya, starosc, cieple kapcie, japonskie whisky.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Kapitalny utwór z czasów kiedy muzyka w Polsce była na wysokim poziomie. I jeszcze jeden. Edytowane 30 kwietnia 20177 l przez Absolem
Opublikowano 22 maja 20177 l podrzucone przez znajomka na last.fm że niby death metal czy tam doom ale taki solidnie psychodeliczny, warto zbadać Edytowane 22 maja 20177 l przez _K_