Opublikowano 28 czerwca 20177 l znajdzie ktos jeszcze posta milaneze o toolu z poczatku forumingowej kariery?
Opublikowano 28 czerwca 20177 l od tygodnia całe dysko poza 10 000 days leci Olewasz, bo nie lubisz czy nie masz? :)
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Nigdy mi się nie podobało, straszny zawód, gorszy niż śmieciarz. Zbyt rozlazła, ugrzeczniona, bez pazura. Są fajne momenty, ale no nie.
Opublikowano 30 czerwca 20177 l Karmilem się punkojem przez wieczór, ale starczy tego pizdogrania, leci https://www.youtube.com/watch?v=vlgiWBCbCJk
Opublikowano 24 lipca 20177 l Masterpiece, Artysta przez duże A. Edytowane 24 lipca 20177 l przez Absolem
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Bardzo fajne old skulowe łojenie. Preferuję Venom z Cronosem ale i tak wchodzi pięknie.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Na allegro pojawiły się winyle w kilku sklepach, wg discogs nowe wydanie z tego roku. W poniedziałek się zatrzymam gdzieś i sprawdzę czy jest, ale bardziej się napalam na reedycję Czwartej Krucjaty, wszak wcześniej w tym roku znalazłem Realm of Chaos, teraz War Master, więc następny w kolejce jest właśnie The IVth Crusade, idąc chronologicznie.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Na allegro pojawiły się winyle w kilku sklepach, wg discogs nowe wydanie z tego roku. W poniedziałek się zatrzymam gdzieś i sprawdzę czy jest, ale bardziej się napalam na reedycję Czwartej Krucjaty, wszak wcześniej w tym roku znalazłem Realm of Chaos, teraz War Master, więc następny w kolejce jest właśnie The IVth Crusade, idąc chronologicznie. Na stronie Erache masz ich winyle, reedycje FDR w bardzo dobrych cenach.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Dzięki, ale nie ma właśnie Krucjaty, a najtańsze na discogs za 40e plus wysyłka zza granicy, więc czekam cierpliwie. Ale ze strony może skorzystam, zdają się mieć rozsądne ceny wysyłki, no i też jedyne miejsce by dostać niektóre kolorki. A wracając do tematu:
Opublikowano 2 września 20177 l Jeżeli chodzi o Quorthona, bardzo lubię jego "wikińskie" klimaty, jednak to twn album powala na kolana za każdym razem.