Skocz do zawartości

Street Fighter V

Featured Replies

Opublikowano

Oznacza to tylko, że na 100% będzie też Guile poszukujący swojego zaginionego/martwego kumpla. Fajnie, że zmienili Nashowi ciosy.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 129,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Po kamyczku na czole wnioskuje, ze bedzie tez evil charlie :|

Opublikowano

no to już jest chyba evil franken-charlie :)

Widać,że gra się zmieniła graficznie od prezentacji z sony expo. Oświetlnie dużo lepsze + plansza jest dużo mniej sterylna(ludzie w tle itp.)

Skoro stawiają na mniejszą liczbę postaci niż w ultrze to liczę,że nie będą wpierdalać miliona wariacji shoto i postawią na unikalność stylów walki.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Skoro stawiają na mniejszą liczbę postaci niż w ultrze to liczę,że nie będą wpierdalać miliona wariacji shoto i postawią na unikalność stylów walki.

Ale serio wierzysz capcomowi? Dla mnie mniejsza liczba w V to tylko i wylacznie zaslona przed dorzucaniem kolejnych w V' V'' V''' itd.

Opublikowano

wariant sfV + pewnie z 10 postaci w formie dlc/season pass, nastepnie SSFV z zawartoscia z SFV+nowi, pozniej pewnie jeszcze jakies Turbo, to pewniaki

Opublikowano

No raczej, i wszystko juz upchane na plycie z vanila.

Opublikowano

jedyna mala niepewnosc to updat'y, milion wariacki SF5 to pewniak, fajnie jakby chociaz posiadacz podstawowego SFV do konca mogl updatowac swoja wersje, a nie jak z czworka, ze capcom w pewnym momencie pokazal fucka

Opublikowano

no o to mi chodzi by sie nie powtorzyla sytuacja i by wszystko bylo kompatybilne

Opublikowano

Mam nadzieje,że guile'a trochę przebudują,bo 2 ciosy specjalne to kalectwo trochę.

Za podkręcenie ofensywy u Bisona to bym ich ozłocił.,bo do tej pory to trochę taki żółw był.

Opublikowano

o_O Co ty cpiesz? XDDDDDDDDDDDDDDD

Boze Bison w SF4 to ofensywny potwor 

cLK,cLK,cLK,Knee Press 

Jeden z lepszy cross upow czyli jMK

Jedne z najlepszych Footsies w grze sMK, sHK, cMP, jMP, jHP ogolnie jedne z lepszych normali 

Cross Up z ziemi dzieki EX Psycho Crusher 

Teleport

2 Swietne Ultra Combosy 

Combosy ze zmiana wysokosci z latwymi FADC cancelami 

Jeden z lepszych Focusow w grze 

Swietny Damage 

Gdzie Bison mial problemy to Defensywa bo jedynym jego sensownym reversalem byl EX Psycho Crusher ktory kosztuje 25% Paska 

Soban twoje pojecie o bijatykach badzmy szczerzy nie istnieje wiec moze sie nie wypowiadaj jak Yano na tematy o ktorych masz blade pojecie xD

Opublikowano

Podobno gra ma wyjść na wiosnę.

... Wiosnę 2016. 

Opublikowano

przeciez logicznym bylo ze na gre zaczekamy, tym bardziej ze lada moment ultra laduje na ps4,

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

:banderas:

Moja ulubiona postać wydaje się mieć masę nowych zagrań + podoba mi się design w tym długim płaszczu z siwymi bakami.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Bison przypakował jak w serii Alpha. Nawet kazaczoka się dorobił. Szkoda, że wrócą znowu te same postacie.

Opublikowano

Szok!!! Capcom zmienia design postaci w Streecie. Mam nadzieję, że to nie koniec i kilka innych postaci też dostanie kilka wizualnych usprawnień.

Opublikowano

Bison przypakował jak w serii Alpha. Nawet kazaczoka się dorobił. Szkoda, że wrócą znowu te same postacie.

Debiutanci będą na bank,ale capcom już nie zrobi takiej rewolucji jak sf3, bo tamta zagrywka okazała się komercyjnym strzałem w stopę i pewnie przez to tyle czasu minęło, aż 4 ujrzała światło dzienne.

Ja mam tylko nadzieję, że shoto nie pojawią się w ilości hurtowej - Ryu styknie, a Ken chyba doczeka się sporych zmian lub go zabraknie skoro do tej pory go nie pokazali.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Prawda to że ma być tylko 16 postaci na start? :smutas:

Opublikowano

Mnie ten model Capcom w sumie nie przeszkadza raz na poltorej roku zrobia DLC za 20$ i nie musze jednej 5 pudelek dla tej samej gry trzymac