Opublikowano 13 czerwca 20159 l No tak, przeciez sf3 ze swoja stylistyka sie nie sprzedal w czasach swietnosci tekkenow, virtua figterow, soul caliburow, toshindenow, cardinal sinow, tobali i star gladiatorow. Co ten hendrix cpa? Niespecjalnie widzę przeprosiny za to. Szczególnie, gdy wszystkie argumenty wskazują przeciw teorii "dobrej sprzedaży 3" No i jakbyś czytał edycję, to są przeprosiny zawarte i to bez dziecinnych uśmieszków i żadnego obrażania.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l czemu birdie jest taki gruby? co oni zrobili z nim? przecież normalnie był napakowany
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Daigo Vs Justin Szału nie ma. Rozgrywka wydaje się być megaslamazarna ale chłopaki nawet pewnie nie mieli czasu, żeby sprawdzić listę ciosów. Czy mi się wydaje czy Dyktator ma cos na wzór dp+P z CvS2? Nie mogę się doczekać. edycja: Więcej walk z kanału Justina. Tutaj bije się z randomami: Edytowane 17 czerwca 20159 l przez ornit
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Włączyłem sobie ten event na żywo - na chwilę żeby zobaczyć jak wygląda ten SFV... i wsiąknąłem na jakieś 1,5h ;p Jeśli chodzi o SF to jestem kompletnie zielony, SF4 w ogóle mi się nie podobał, ale ta gra spodobała mi się od razu. Wykonanie jest świetne, są pewne niedociągnięcia typu przenikanie czy paskudne tekstury na niektórych zbliżeniach, ale sam klimat i design jest miodzio. Sama rozgrywka również mi pasuje, dużo footsies i gry na ziemi, jest i zoning i rush down i można grać defensywnie. Dobrze to wygląda. Wpadła mi też w ucho muzyczka z tych 2 stageow, w nowych bijatykach nie słyszałem chyba od dawna nic lepszego. Mam jedynie nadzieję, że na premierę będzie przynajmniej drugie tyle postaci. Także long story short - podjarałem się, będzie u mnie day1
Opublikowano 18 czerwca 20159 l O co chodzi z tym grubym Birdie'm zajadającym się pączkami i bananami?
Opublikowano 18 czerwca 20159 l O co chodzi z tym grubym Birdie'm zajadającym się pączkami i bananami?Widocznie chcieli kimś zastąpić Rufusa. Mi też ten design nie odpowiada.
Opublikowano 18 czerwca 20159 l Nie będę ukrywał. Nie lubię SFIV. To co widzę na tym filmiku bardzo mi się podoba. Jak dla mnie szykuje się mesjasz.
Opublikowano 22 czerwca 20159 l W EU niestety, w odróżnieniu do USA czy rozwiniętych krajów Azji, klucze będą przyznawane losowo (przynajmniej na konsolach)
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Plansza z dworcem mnie kupili. Mam jakis fetysz bo zawsze podobaly mi sie sceny z filmow gdzies promienie slonca wdzieraja sie snopami przez wysoko umieszczone okna. Ale, ze cammy nie ma moro rajtuz jak kiedys to troche lipa. Brzuch jej sie ladnie odciska na stroju ale picza pewnie juz nie ;/ I jakis wolniejszy ten SF i postacie troche wyszczuplone.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Gdzies tam wczesniej podlinkowałem filmik porównawczy z SFIV i wychodzi na to, że utrzymana została niemal taka sama prędkosć gry.
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Chyba masz racje. Dawno juz w SF4 nie gralem i zdazylem zapomniec, jakie to wolne bylo.
Opublikowano 8 lipca 20159 l Nowa plansza w Brazylii plus zapowiedz nowej postaci (Blanka?) oraz kolejna nowa plansza, Nowa Zelandia.
Opublikowano 8 lipca 20159 l Street Fighter V Will Include Alex And Urien From Street Fighter III Karin Kanzuki And R. Mika Will Return For Street Fighter V
Opublikowano 9 lipca 20159 l Wreszcie wraca Alex - moja trzecia ulubiona postać w serii. Oczywiście cały czas wyczekuję psychopaty z wyższych sfer.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Beta startuje 23 lipcam potrwa pięć dni i jest przeznaczona tylko dla posiadaczy PS4 (pc na jesień). Dostępny będzie tylko tryb online.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Tak ale...W EU sami wybiorą kto będzie beta testerem, natomiast w USA do bety zasiądzie KAŻDY kto złożył preorder na grę.