Opublikowano 9 października 20159 l Sprawdz czy daja dostep do bety na steam I tak Ficus ma racje juz zapomnialem jaki bol dupy mialem jak mi kodu nie wyslali ;f
Opublikowano 9 października 20159 l podoba mie się to alpha 3 to jedyny street fighter w jakiego dłużej pograłem będą ISMy ?
Opublikowano 9 października 20159 l podoba mie się to alpha 3 to jedyny street fighter w jakiego dłużej pograłem będą ISMy ? Pograłeś w niego dłużej, ponieważ Street Fighter Alpha 3 to najwspanialszy SF jaki kiedykolwiek powstał. Edytowane 9 października 20159 l przez ciwa22
Opublikowano 10 października 20159 l Szkoda tylko, że gra jest wyjątkowo niezbalansowana. Meta opiera się na kilku postaciach* dobrze wykorzystujących V-ISM i infinity z crouch cancel i A-ISM(Gen, Guy). X-ISM praktycznie nie istnieje. *Akuma, Vega(Pazur), Sakura, Sagat, Sodom, Ryu, Zangief BTW W 1998 roku zaprosili do USA mistrza Japonii aby zmierzył się z amerykańskim mistrzem A3. Japończycy oczywiscie to udokumentowali
Opublikowano 10 października 20159 l Wiem, wiem. Balanse, klatki, cancele i inne takie. Co do pojedynku na szczycie, Vale ostro cwaniakował, a po walce lekka lipa.
Opublikowano 11 października 20159 l Najnowszy gameplay Laury Turniej w Hiszpanii edyta: nowe! Edytowane 12 października 20159 l przez ornit
Opublikowano 14 października 20159 l Ma ruszyć jedzcze jedna beta, ktoś grał w pierwszą? http://www.pssite.com/news/45056/capcom-udostepnia-druga-bete-street-fightera-v.html
Opublikowano 14 października 20159 l Ma ruszyć jedzcze jedna beta, ktoś grał w pierwszą? http://www.pssite.com/news/45056/capcom-udostepnia-druga-bete-street-fightera-v.html Chyba wszyscy zainteresowani, więc wystarczyło przejrzeć temat,a nie zadawać gupie pytanie od czapy.
Opublikowano 15 października 20159 l Ostatnia część, w która grałem była chyba na pegasusa xdzawsze był tekken, ale sprawdziłbym nowy SF Można sie gdzieś zarejestrować jeszcze do tej bety, link?nie jestem w temacie, a sprawdziłbym chętnie
Opublikowano 20 października 20159 l Wczoraj sciągnął się patch a już jutro rusza kolejna BETA!http://shoryuken.com/2015/10/19/get-the-most-out-of-street-fighter-vs-upcoming-beta-with-this-official-schedule/ 23 startuje beta na PCtach! Wszystko potrwa do 25'tego!
Opublikowano 20 października 20159 l Ciekawe jaki build będzie na targach WGW - wiara gwarancją wygranej. Pre-ordera u złodzieja Gejbena nie złoże aby pograć w bete.
Opublikowano 21 października 20159 l Boże ale ten nowy Vega jest za(pipi)isty o_O Claw Stance to w sumie Vega po staremu brakuje trochę starego df+HK ale przez brak charga na specjalach dodało mu to więcej dynamiki i ciągle atakujesz MP+MK jakie to jest dobre jedyne co wydaje się kiepskie to ten jego nowy specjal qcb+ jakiś punch wydaje się średni. Barehand stance jest za to świetne mamy dalej dostęp do Izuany i Rolling Flash odpada nam ten wcześniej wymieniony specjal Ale dochodzi nam command grab Boże jakie to jest dobre!!!!
Opublikowano 21 października 20159 l BETA ruszyła! edit: -Na początku wybierasz ksywę i kraj pochodzenia. -Do wyboru 3 plansze + R.Mika i Vega oraz tryb ranking. -Gra strasznie przycina...Oficjalnie beta jeszcze nie ruszyła więc mam nadzieję, że to poprawią... -dostałem disconnecta w treningu. Nie zagrałem ani jednego meczu.. -za zdobytą kasę w grze (na razie) odblokowuje się tytuły...suabo -łączyło mnie z samymi Amerykanami i Japończykami (miałem nawet jednego Gameina) i gra mi niemiłosiernie lagowała. -dodali planszę, Necali i Rashida Edytowane 21 października 20159 l przez ornit
Opublikowano 21 października 20159 l Boże ale ten nowy Vega jest za(pipi)isty o_O Claw Stance to w sumie Vega po staremu brakuje trochę starego df+HK ale przez brak charga na specjalach dodało mu to więcej dynamiki i ciągle atakujesz MP+MK jakie to jest dobre jedyne co wydaje się kiepskie to ten jego nowy specjal qcb+ jakiś punch wydaje się średni. Barehand stance jest za to świetne mamy dalej dostęp do Izuany i Rolling Flash odpada nam ten wcześniej wymieniony specjal Ale dochodzi nam command grab Boże jakie to jest dobre!!!! Wet, nie pisz takich rzeczy, bo zaraz się narkęcę i kupię tę śmieszną konsolę bez gier.
Opublikowano 21 października 20159 l Dla mnie ta beta w porównaniu z poprzednimi jest na razie nie grywalna. Dziwne dropy animacji w training mode (z tego co czytam nie tylko ja tak mam), słaby online (tzn łączy mnie tylko z Amerykanami i Japończykami...)...Jedynie mogę sobie porobić comba i posprawdzać ciosy. Edytowane 21 października 20159 l przez ornit
Opublikowano 21 października 20159 l Dobre!Znalazłem jeszcze kilka rzeczy. Ludzie szybko uploadują i się tym dzielą A mi online działał dzisiaj jak u tego goscia:
Opublikowano 22 października 20159 l Pograłem znowu w betę. Dzis grało się zupełnie inaczej niż wczoraj. Gra mi nie odpierdalała żadnych dziwnych akcji jak przycięcia. FPSy trochę skaczą (nie tak jak w poprzednich betach, tam było niemal idealnie) ale to na pewno poprawią. Online jest swietny! Grałem 5 walk z samymi Europejczykami i było niesamowicie. Przegrałem wszystkie (przydałby się jakis madcatz)! Ale multi Dodali Kena - niesamowicie przyjemna postać. Gra się nim jak w 3s. Dostał kilka nowosci: - MP+MK to bieg. Nie pamiętam jak bo wyszło mi randomowo ale da się jeszcze z tego wykrzesać jego f+MK - target combo MP,HP zmieniło input na b+MP,HP. Da się po tym wsadzić dosłownie wszystko - tak samo z nowym target combo MK,HK! - 2 overheady. b+MK i przytrzymany f+HK (nieprzytrzymany to fake f+HK z 3s) - supercancele...ze wszystkiego! c.lk,c.lk xx super; c.mk xx super (to chyba nawet na hit confirma jest); s.MP xx super ; c.MP xx super ; b+MP,HP xx super; MK,HK xx super; srk xx super; qcf+P xx super - V-trigger dodaje siary do ataków specjalnych Kena, grunt pali mu się pod nogami a ciosy specjalne zadają dodatkowy damage Edytowane 22 października 20159 l przez ornit