Skocz do zawartości

Street Fighter V

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 129,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Bede w padzika klepal jak wyglodnialy kotlety.

W jedynego SF w ktorego sie zagrywalem do bolu palcow to byl Alpha 3 na PSX teraz czuje ze szykuje sie powtorka

Opublikowano

Raczej Norimato/Norimoto z XvsSF nauczył się nowych ciosów ;)

Opublikowano

Panowie, sorry za offtop, ale czy mieliście do czynienia z tym stickiem?
http://stores.horiusa.com/real-arcade-pro-4-kai-for-playstation-4/
Planuję kupić sobie coś pod Blazblue CPE, TTT2 i SFV. Dla osoby rozpoczynającej dopiero przygodę ze stickiem to dobry sprzęt czy może jest coś lepszego/tańszego?

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Przyzwoity stick, kupuj smiało. W ultimie mają względnie tanio z tego co widziałem.

edyta: sorry, widzę że już wyprzedali zapasy.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

e0a61b85963914c1ca2355a814c6e3f3.jpg

Ja tego padzika biore jak tylko w sprzedazy bedzie :)

Opublikowano

Columbo bardzo dobry stick łatwy w customowaniu i serwisowaniu jak coś się z(pipi)ie śmiało polecam nie ma co przepłacać za Mad Catzy

Opublikowano

Spoko, w takim razie niedługo go wezmę. O ile w TTT2 na padzie nie mam problemów (no może z kilkoma ewgf-ami pod rząd), o tyle w bitkach 2D dual shock w moim przypadku się kompletnie nie sprawdza :/

Opublikowano

Do tej bety można jakoś zaprosić znajomych?

Wysłałby mi ktoś?  Yeti Ty chyba miałeś wcześniej dostęp?

Opublikowano

Można zaprosić znajomych, każdy kto miał dostęp do poprzednich bet, dostanie na skrzynkę kod do bety, który może podać znajomemu. Ja dostępu nie miałem, więc chętnie przygarnę jakiś kodzik. Jak coś, to z góry dzięki.

Opublikowano
  • Autor

Chce ktoś kodzik do bety?

Kodzik poszedł do Yetiego.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Giefem jednak nadal kręci się kółka. SPD i super tego wymagają. Tylko 360+K zmienili mu na hcb+K.

PS Dodali postaciom nowe target combos

Edytowane przez ornit

Opublikowano

NJN4-E4NQ-NAQ3

G58B-KNNQ-Q64G

Siedzę w treningu, sprawdzam też rankedy i casul matches ale z nikim mnie nie łączy :/

Opublikowano

Ornit użyłem tego drugiego kodu, wpisałem na store wyskoczyło mi beta trial, OK OK zatwierdzam i nic sie nie pobiera. Sprawdziłem w biblotece, przez store jeszcze raz i nigdzie tego nie mam, o co chodzi jak to pobrać?

Miałem dziś 2 inne klucze jeszcze, ale na tamtych w ogóle błąd wyskakiwał że kod już ktoś uzył, a były to nowe kluczyki. Chodzi o region?

patrzyłem przez www na polskim ps store i na US

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Kiedy dostałem swój pierwszy kod, wpisałem go w psn store na konsoli i skierowało mnie do opcji pobrania bety, tak jak instaluje się np dodatki zamieszczane w postaci kodów na kartkach w pudełkach z grami. Te dwa kody, które podałem, dostałem w grze w dodatkowej zakładce z logami.