Skocz do zawartości

Street Fighter V

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyliły mi się wątki i napisałem nie tam gdzie chciałem. Podaję więc tutaj. Jakby ktos chciał sobie poprztykać na PC na bardzo dobrym sticku w bardzo okazyjnej cenie to kierujcie się pod ten adres

http://allegro.pl/joystick-razer-atrox-dla-xbox360-pc-mortal-kombat-i5974414262.html

edit: serio nie wiem czemu te Razery są takie tanie. Może tylko dlatego, że na 360 lol ale jak ktos chce pograć w sf5 (i inne nawalanki) na pc to taniej już nie znajdzie. I piszę tu o dobrym sticku a nie o jakims gównie noname.

Jackie-Chan-WTF.jpg

Edytowane przez ornit
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ten Razer ma jeden zasadniczy problem: obudowa jest "miękka" i jej górna część łatwo się wygina pod naciskiem rąk. No i przyciski - przynajmniej moim zdaniem - mniej responsywne niż w stickach Mad Catza. Dodatkowo ma battopa, co nie dla każdego może być dobrym rozwiązaniem, a zwróć uwagę, że to rzadkość w stickach produkowanych masowo i przez kilka ostatnich lat stick mógł zostać utożsamiony z gałką, "kropelka" może być dla nich dziwactwem.

Jeśli ktoś rozgląda się za przejściówką, to ponoć te są dobre: http://arcadeshock.com/collections/frontpage/products/brook-converter-various-configurations

Rodzajów jest multum, każdy powinien znaleźć coś dla siebie :).

@Karolek

Ten AS na pewno działa w Street Fighter X Tekken, więc w pozostałych grach też powinien działać. Lepiej jednak poczekać ~tydzień na potwierdzenie od kogoś na forum SRK.

Edytowane przez Di

Nooo to jeśli mi stick odpali z SFV na piecu to nieźle na ostatnią chwilę wskakuję do tego pociągu ;D

Więc premiera mówicie 16tego, a powiedzcie jeszcze kiedy dlc z Guilem dorzucą?

Niezła beka, nastawiałem się na granie w SyFa gdzieś za rok i to na padzie, a tu taki myk wyszedł...

Gość ragus

Pierwszy do ekipy dołączy jednak nie bokser, a Alex. Jedna postać co miesiąc, zaczynając od marca.

-Alex coming in March.
-One new character per month until September.
-Spectator mode after the launch
-Challenges on March.
-Characters will cost 100.000 Fight Money or 600 Zenny

Edytowane przez ragus

Alex :dynia: ( nie no spoko mial ogromny fanbase pomimo tego ze nikt nim nie gral )

Dobrze ze zmienili na nowa postac co miesiac a nie jak oryginalnie planowano co 2

Spectator Mode #nikogo

Skoro Challanges dostepne beda od marca to nie bedzie mozliwosci zarabiania Zenny na premiere  :dynia:

2000 Wygranych walk zeby kupic postac za Fight Money ( jezeli bedzie tak jak w becie ze wygrana to 50FM )  :dynia:

Moze bede mial juz swoja kopie w Sobote :D

Ma być obsługa kontrolerów z ps3 w day one patchu.

Mam nadzieję że to oznacza działanie przejściówek typu InPin itp i że będą dopuszczone do turnieju mistrzostw polski w SFV. Mam taką przejściówkę i sticka z PCB pod PS2. Byłbym 600 zł do przodu. Ale to tylko sticki chyba.

Chociaz na screenie wyswietla sie zeby cokolwiek usb podlaczyc

http://i2.wp.com/shoryuken.com/wp-content/uploads/2016/02/sfv-ps3-2.png

Edytowane przez devilbot

Ma być obsługa kontrolerów z ps3 w day one patchu.

Mam nadzieję że to oznacza działanie przejściówek typu InPin itp i że będą dopuszczone do turnieju mistrzostw polski w SFV. Mam taką przejściówkę i sticka z PCB pod PS2. Byłbym 600 zł do przodu. Ale to tylko sticki chyba.

Chociaz na screenie wyswietla sie zeby cokolwiek usb podlaczyc

http://i2.wp.com/shoryuken.com/wp-content/uploads/2016/02/sfv-ps3-2.png

Report: Street Fighter V Day One Update Adds Legacy Controller Support, Alex Coming in March - http://shoryuken.com/2016/02/09/report-street-fighter-v-day-one-update-adds-legacy-controller-support-alex-coming-in-march/

Cholera nie wiem czy nie olać tego TE+ Sticka xD

No ja mam swojego Customa od kowala na Seimitsu LS-32 tyle ze on ma tylko 9 przyciskow ( z czego 3 to start select ps button ) Chyba zostawie sobie tego TE+ a Customa sprzedam ( DZIALA Z PC I SFV NA PS4!!!! ) i bedzie ok albo bede mial 2 xDDDDDD jak by jeden sie zepsul bo kto bogatemu zabroni :dynia: