ornit 2 938 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Pomyliły mi się wątki i napisałem nie tam gdzie chciałem. Podaję więc tutaj. Jakby ktos chciał sobie poprztykać na PC na bardzo dobrym sticku w bardzo okazyjnej cenie to kierujcie się pod ten adres http://allegro.pl/joystick-razer-atrox-dla-xbox360-pc-mortal-kombat-i5974414262.html edit: serio nie wiem czemu te Razery są takie tanie. Może tylko dlatego, że na 360 lol ale jak ktos chce pograć w sf5 (i inne nawalanki) na pc to taniej już nie znajdzie. I piszę tu o dobrym sticku a nie o jakims gównie noname. Edytowane 7 Lutego 2016 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 tani stick 400pieniędzy to ja jednak zostane przy padzie tak wiem jestem uber noobem, ale jakoś słowo "tani" i słowo "400zeta" nie leżą obok siebie w moim słowniku (chociaż zdaje sobie sprawe że są o wiele droższe sticki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 @ornit może dlatego że psują się podczas finału Evo? @Yano 400zł za sticka to (pipi) nie pieniądz nawet jak byś komu obrobnił gale to customa "po kosztach" nikt ci na dobrych częściach za takie pieniądze nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ornit ale mi podsunąłeś teraz, ziomy, czy dobrze myślę, że FightStick PRO wersja PS3 będzie mi śmigał na PieCu? Może nie będę musiał sprzedawać, a stick w przyszłości zyska nowe życie :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Ten Razer ma jeden zasadniczy problem: obudowa jest "miękka" i jej górna część łatwo się wygina pod naciskiem rąk. No i przyciski - przynajmniej moim zdaniem - mniej responsywne niż w stickach Mad Catza. Dodatkowo ma battopa, co nie dla każdego może być dobrym rozwiązaniem, a zwróć uwagę, że to rzadkość w stickach produkowanych masowo i przez kilka ostatnich lat stick mógł zostać utożsamiony z gałką, "kropelka" może być dla nich dziwactwem. Jeśli ktoś rozgląda się za przejściówką, to ponoć te są dobre: http://arcadeshock.com/collections/frontpage/products/brook-converter-various-configurations Rodzajów jest multum, każdy powinien znaleźć coś dla siebie . @Karolek Ten AS na pewno działa w Street Fighter X Tekken, więc w pozostałych grach też powinien działać. Lepiej jednak poczekać ~tydzień na potwierdzenie od kogoś na forum SRK. Edytowane 8 Lutego 2016 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Przecież ten zalinkowany przeze mnie Razer ma balltopa a nie battopa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) :facepalmz: Racja... Edytowane 8 Lutego 2016 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 JESZCZE OSIEM DNI 1!1!1! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nooo to jeśli mi stick odpali z SFV na piecu to nieźle na ostatnią chwilę wskakuję do tego pociągu ;D Więc premiera mówicie 16tego, a powiedzcie jeszcze kiedy dlc z Guilem dorzucą? Niezła beka, nastawiałem się na granie w SyFa gdzieś za rok i to na padzie, a tu taki myk wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Do końca roku ma wyjść 6 postaci z dlc, ale nie wiadomo kiedy kto konkretnie będzie wychodził. Chodzą plotki ze Barlog będzie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ten rasta jest bossem lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Pierwszy do ekipy dołączy jednak nie bokser, a Alex. Jedna postać co miesiąc, zaczynając od marca. -Alex coming in March.-One new character per month until September.-Spectator mode after the launch-Challenges on March.-Characters will cost 100.000 Fight Money or 600 Zenny Edytowane 9 Lutego 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Alex ( nie no spoko mial ogromny fanbase pomimo tego ze nikt nim nie gral ) Dobrze ze zmienili na nowa postac co miesiac a nie jak oryginalnie planowano co 2 Spectator Mode #nikogo Skoro Challanges dostepne beda od marca to nie bedzie mozliwosci zarabiania Zenny na premiere 2000 Wygranych walk zeby kupic postac za Fight Money ( jezeli bedzie tak jak w becie ze wygrana to 50FM ) Moze bede mial juz swoja kopie w Sobote Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Oj mózg podpowiada, żeby kupić syfa5 za rok. No ale pewnie serce wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No i za rok bedziesz czerpal przyjemnosc z odstawania od kazdego gracza online Rob jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To pokupowane postacie za fight money (na ostatnia się pewnie uzbiera) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 co to ku.rwa ma być xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Japoński Otaku robiący gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jest trofeum za zebranie 1M Fight money, wiec pewnie nie bedzie tak zle z tym zbieraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ma być obsługa kontrolerów z ps3 w day one patchu. Mam nadzieję że to oznacza działanie przejściówek typu InPin itp i że będą dopuszczone do turnieju mistrzostw polski w SFV. Mam taką przejściówkę i sticka z PCB pod PS2. Byłbym 600 zł do przodu. Ale to tylko sticki chyba. Chociaz na screenie wyswietla sie zeby cokolwiek usb podlaczyc http://i2.wp.com/shoryuken.com/wp-content/uploads/2016/02/sfv-ps3-2.png Edytowane 9 Lutego 2016 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mam nadzieję że to oznacza działanie przejściówek typu InPin itp i że będą dopuszczone do turnieju mistrzostw polski w SFV. Jeśli nie będzie to powodowało żadnych utrudnień, to nie będzie problemu z używaniem tego typu przejściówek . Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ma być obsługa kontrolerów z ps3 w day one patchu. Mam nadzieję że to oznacza działanie przejściówek typu InPin itp i że będą dopuszczone do turnieju mistrzostw polski w SFV. Mam taką przejściówkę i sticka z PCB pod PS2. Byłbym 600 zł do przodu. Ale to tylko sticki chyba. Chociaz na screenie wyswietla sie zeby cokolwiek usb podlaczyc http://i2.wp.com/shoryuken.com/wp-content/uploads/2016/02/sfv-ps3-2.png Report: Street Fighter V Day One Update Adds Legacy Controller Support, Alex Coming in March - http://shoryuken.com/2016/02/09/report-street-fighter-v-day-one-update-adds-legacy-controller-support-alex-coming-in-march/ Cholera nie wiem czy nie olać tego TE+ Sticka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No ja bym olał w cholerę bo jak mniemam sticków ci u ciebie dostatek. Że cię poniosło to każdy jest w stanie zrozumieć ;] A mi w ten news graj, albo pogram na PC albo w aukcji dodam, działa z SFV na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No ja mam swojego Customa od kowala na Seimitsu LS-32 tyle ze on ma tylko 9 przyciskow ( z czego 3 to start select ps button ) Chyba zostawie sobie tego TE+ a Customa sprzedam ( DZIALA Z PC I SFV NA PS4!!!! ) i bedzie ok albo bede mial 2 xDDDDDD jak by jeden sie zepsul bo kto bogatemu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi