Skocz do zawartości

Street Fighter V

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślałem, że te od marca to jakieś daily/weekly, a te standardowe dla postaci będą od startu. No nic, i tak będzie wpierdziel przez większość czasu pewnie.

Opublikowano

wypowiem sie jako laik i lamus - ciesze sie że alex będzie pierwszy, wole go niż barloga - głównie dlatego że miałem mniej okazji nim grać, i chętnie zagram z nowu, barlog już miał swoje 5minut wiele razy

alexa traktuje prawie że jak nowego zawodnika bo w serie sf3 nie grałem zbyt wiele niestety

Opublikowano

Widać Yano, żeś laik. Nawet ja wiem, że ten bokser to Balrog, a nie Barlog xD A najwięcej grałem w wersje EX2 na automacie (był tam Alex z tego co pamiętam), potem SSF4, gdzie większość postaci to dla mnie nowość.

Gość ragus
Opublikowano

To mowicie ten Razor za 4 bańki da rade. Hmm no lata mi ręką nad Kup Teraz.

Opublikowano

@Ukyo

Masz racje, powaliło mi się z Allenem :D Co nie zmienia faktu, że z postaci, które będą w piątce znam tylko kilku fighterów.

Czy w V będzie Evil Ryu? Na tym zwiastunie CG coś tam zwykły Ryu się zmienia.

Opublikowano

No zawsze jest ta opcja że Ryu od(pipi)ie i kiedyś tam Evil zostanie dodany. Ono mówił że gra będzie wspierana przez chyba 4 lata więc pewnie dodadzą jeszcze 18/24 postacie w formie DLC. Teraz musisz zadowolić się tym co masz plus kolejnymi sześcioma postaciami które już zapowiedzieli.

Opublikowano

Do korzystania z kontrolerów do PS3 gra będzie wymagała podłączonego DualShocka 4 (po 1 dla każdego sticka), co wiąże się z takimi problemami jak np. lagi czy gubienie inputów, więc kto będzie chciał korzystać ze starego kontrolera, zrobi to na własną odpowiedzialność.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

To lepiej chyba grać na padzie zwłaszcza, że gra się nawet ok odkąd uprościli inputy w SFIV. Ze stickiem się wstrzymam bo pewnie będą ze 2 turnieje w Polsce i wszystko zdechnie jak zwykle, a do PC mam aż 3 sticki bez sensu kupować kolejny pod PS4 tylko na turnieje i zloty których pewnie nie będzie zbyt wiele.

Edytowane przez devilbot
Gość ragus
Opublikowano

Pewnie pytasz o konsolę ale na PC ja brałem klucz steam w grymel.pl za 134.90zł opłaca się i podobno z polskiej dystrybucji.

To jest tylko preorder czy kod juz ci wyslali?

Opublikowano

Pewnie pytasz o konsolę ale na PC ja brałem klucz steam w grymel.pl za 134.90zł opłaca się i podobno z polskiej dystrybucji.

To jest tylko preorder czy kod juz ci wyslali?

To jest pre order piszą, że wyślą 2 dni przed premierą. Ostatnio kupowałem tam preordera Dragons Dogma i też tak pisali i tak zrobili - wysłali przed premierą. Także polecam ten sklep.

Gość ragus
Opublikowano

Cammy serio jest taka marna, czy tylko trafiam na takie materiały na YT?

Opublikowano

Wyciekła nowa postać, podobno ma pojawić się za free na gwiazdkę:

sfv_extra_battle.jpg

Wg jakiejś Japońskiej strony jest to były nazista który zdobywał doświadczenie na ziemiach okupowanej Polski. Podobno Mr. Bison go odmroził i wzmocnił swoją energią.