Skocz do zawartości

Street Fighter V

Featured Replies

Opublikowano

Hadoken 9/10

IGN 8/10

Gamereactor 7/10

COG 95/100

GamesBeat 9/10

God is Geek 9/10

GamesRadar 9/10

Destructoid 8/10

EGM 8/10

Paste Magazine 8/10

Famitsu 35/40

Oczywiście grze dostaje się najbardziej za to, że w marcu dostaniemy to, co powinno być dostępne jutro. Poza tym, podkreślane jest, że jest to bijatyka z najlepszym systemem walki na rynku.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 130,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wzialem urlop dwa dni od jutra zeby troche powalczyc. Ciekawe czy uda mi sie dzis po robicie kupic

Opublikowano
Oczywiście grze dostaje się najbardziej za to, że w marcu dostaniemy to, co powinno być dostępne jutro. Poza tym, podkreślane jest, że jest to bijatyka z najlepszym systemem walki na rynku.

Kłamstwo powtarzane jak to o polskich obozach koncentracyjnych. Z obecnych gier z dobrymi systemami są jeszcze GGXXrd czy nawet MKX. I najlepsze jest to, że są to gry jakosciowo równe z SF5.

Opublikowano

Ja tych recenzji nie pisze :)

Wzialem urlop dwa dni od jutra zeby troche powalczyc. Ciekawe czy uda mi sie dzis po robicie kupic

W euro rtv dziś widziałem.

Opublikowano

Wiem. Recenzent jak nie wie o czym pisać to potem produkuje takie kwiatki po kilku dniach testowania gry/bety.

Opublikowano

w rtveuroagd w ken center maja jak cos

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

sf to ikona, latka "najlepszej" i jedynej slusznej" bijatyki 2d bedzie sie za nim ciagla zawsze, zaloze sie ze z tym systemem walki w takiej premierowej zawartosci inny tytul bez sf w nazwie mialby o wiele nizsze oceny

Opublikowano

Kłamstwo powtarzane jak to o polskich obozach koncentracyjnych. Z obecnych gier z dobrymi systemami są jeszcze GGXXrd czy nawet MKX. I najlepsze jest to, że są to gry jakosciowo równe z SF5.

GGXRD czy MKX na pewno są 100x bardziej dopracowane od SFV. A system w bijatyce to kwestia gustu ja wolę prostszy Street Fighterowy. 

Co do recenzji to LOL. Są (pipi) warte zwłaszcza jeśli chodzi o bijatyki.

Opublikowano

Biorę jednak pudełko z Empiku za 139. Trochę się jaram. IV to moje najlepsze wspomnienia z ostatniej generacji.

Opublikowano

GGXRD czy MKX na pewno są 100x bardziej dopracowane od SFV. A system w bijatyce to kwestia gustu ja wolę prostszy Street Fighterowy. 

Co do recenzji to LOL. Są (pipi) warte zwłaszcza jeśli chodzi o bijatyki.

Zgadzam się w 100%. Recki bijatyk powinny ukazywać się przynajmniej miesiąc po premierze, a osoba recenzująca taki tytuł powinna choć trochę specjalizować się w tym gatunku i obowiązkowo przed wysmarowaniem tekstu mieć przegrane przynajmniej 300-500 walk, co np. mogłaby udokumentować choćby w wideorecenzji zamieszczonej na YT lub stronie danego portalu.

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Kombinuje właśnie z VPN australijskim na steamie żeby odblokować grę już dzisiaj jak mi się uda dam znać.

Opublikowano

w rtveuroagd w ken center maja jak cos

świetne info bo własnie tam planowałem podjechać po robocie :D

Opublikowano

kim gracie? u mnie do tej pory wygrywa rashid

@yano

to zadzwon moze, bo ja bralem przedostatnia sztuke 

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

@up

Ja jeszcze nie grałem w fulla tylko bete cracked na pc ale będę grał klasycznymi - m.bison, vega, zangief może ryu.

Za mało pokręconych postaci w grze tylko fang.

SF V graficznie dupy nie urywa nawet na mocnym pc. Zwróćcie uwagę, że tła chyba chodzą wolniej niż gra czyli w 30 fpsach i jak się na nie spojrzy to można odnieść wrażenie, że gra zwalnia.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Ha! Kupilem ostatnia sztuke. Steelbook

Ktos kto gra mozr napisac ile sie zarabia i traci i co dokladnie sie zarabia? Ile kosztuja rzeczy do kupna?

Opublikowano

Serwery oficjalnie startują o 1:00? Dobrze liczę?

Sklep jeszcze nie działa, więc chyba nikt nie wie jakie są ceny.

Opublikowano

Sklep nie będzie działał do Marca wraz z Alexem dojdą challenge shop i lobby

Alex ma ponoć kosztować 100000FM albo 200000FM które można zarobić w kilka godzin przechodzac Story i Survivala.

Opublikowano

kim gracie? u mnie do tej pory wygrywa rashid

@yano

to zadzwon moze, bo ja bralem przedostatnia sztuke 

Raczej Cammy.

Opublikowano

Bylo do przewidzenia gra zostala zniszczona w recenzjach użytkownikòw na steamie. Głòwnie krytykują brak trybòw.

Ja wczoraj pograłem i gra chodzi super. Dzięki bogu są kròtkie loadingi przed walką około 10 sec. Przy połączeniu ustawionym na 5 kresek łączy mnie z graczami z całej europy i jest praktycznie bezlagowo. Na radeonie r9 280x gra chodzi na maksa w 60.

Opublikowano

Zaraz po 24 jak odblokowali cyfrówki było spoko, wszystko hulało, ale dzisiaj rano to już co chwile zrywało połączenie z serwerem. Nie ma to jak być na 28 fali survivalu i stracić połączenie. Same walki bez lagów, mam ustawiony dowolny region ale i tak gra łączy głównie z Europą, co drugi to żabojad. Sama walka bardzo miodna ale jak ktoś ma problem z netem albo nie nastawia się na granie online to w tej grze po godzinie nuda jak diabli i tylko trening zostaje. Obecne story to żałość jakiej jeszcze w żadnej bijatyce nie widziałem, lepiej by zrobili nie dając tego trybu w ogóle. Trzymam kciuki za serwery bo bez tego bida z nędzą.

Opublikowano

Właśnie zastanawiałem się nad zakupem nowego SF, żeby pograć sobie na przemian z Killer Instinct i po przeczytaniu wielu opinii w internecie pojawia się pytanie - faktycznie jest aż tak źle? Czytałem, że postaci jest śmiesznie mało, a odblokowanie nowych trwać może minimum parędziesiąt godzin za walutę w grze, aren jest mało, tryby zostały wycięte i nie ma nawet najzwyczajniejszego arcade mode, story mode jest żenujący, a sama gra jest prawie czystym online, które z kolei ma problemy z działaniem. Póki co nie wygląda to dobrze, ale pewnie niektórzy z was już grali i mogą napisać coś więcej (choć powyższe posty wydają się to potwierdzać).

Edytowane przez Władca Marionetek