Opublikowano 29 marca 20169 l W czwarek wracam z urlopu, wieczorem obowiązkowo SFV, znowu jaram się Aż strach się bać co będzie za rok:D
Opublikowano 29 marca 20169 l Wiekszosc latwa, ale z paroma sie musialem pomeczec, np u karin i chun li. Tak czy siak nie jest to nic, przez z co w miare ogarniety z bitkami gracz rwalby wlosy z glowy Ci co grali rankedy po update - wpadaja wam te czelendze do robienia w rankedzie ? Jakas kasa za to ? Chodzi o te do sprawdzenia w profilu
Opublikowano 30 marca 20169 l pokaz ciosów alexa https://www.youtube.com/watch?v=SDejGR4eNCI z przykrością patrze na te 3 chargowane ciosy, nie lubie chargów
Opublikowano 30 marca 20169 l Ludzie naśladujący śmiech Karin . 5 i 4 chyba najlepsza. Edytowane 30 marca 20169 l przez YETI
Opublikowano 30 marca 20169 l Podobno o 19:00 ma być Alex. Alex ma wszystkie ciosy jak w 3s i pozostał chargowany. jeee
Opublikowano 31 marca 20169 l Panowie. Co wchodzi w skład season pass oprócz postaci? Stroje premium?
Opublikowano 31 marca 20169 l Dzis wpadł mi trofik za 100 wygranych rankedów. To pokazuje jak s(pipi)one są te serwery bo 100 rankedów to ja nawet nie rozegrałem. edit: Edytowane 31 marca 20169 l przez ornit
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l no widać, że daigo jeszcze nie umie grać alexem także nie widze powodu, żeby jarać się że...no... daigo gra S.T.U.N dobry stuff, z forum shoryukena w temacie alex combo thread - sporo już powymyślali Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez Kazub
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l no widać, że daigo jeszcze nie umie grać alexem także nie widze powodu, żeby jarać się że...no... daigo gra Kto się jara? To ciekawostka. Ty tak nie zagrasz swoim mainem za 10 lat jak daigo gra alexem day one.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l S.T.U.N No gosciu fantasta chciał sobie narobić wyswietleń tym chwytliwym tytułem bo po pierwszym combosie wsadził hcb+P, które jest dosyć szybkim rzutem ale się nie łączy. Jak na razie widzę, że Aleksy szykuje się na całkiem fajną postać i jestem ciekaw jakie będą turniejowe losy tego goscia Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez ornit
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l a w tytule jest napisane, że się łączy ? po prostu sytuacja na reset (miedzy flash chop a hyper bomb jest 3 frame gap) bardzo fajna postać, na tyle fajna, że spróbuje ogarnąć czardże, żeby nim pograć. tylko nie widze powodu, dlaczego ma tak śmiesznie niski damage bez paska. nawet laura, która też polega na mixupach, ma mocniejsze comba. wygląda to na razie tak, że alex bardzo potrzebuje tego counter hit i niby ma swojego v-skilla........ale startup jest wolny, hard hit nie napełnia v-gauge i traci go po ciosie na blok. być może zbyt ostrożnie podeszli do tej postaci z obawy o balans Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez Kazub