Opublikowano 8 października 20168 l Komentarz slaby ale zalosne to sa jednak twoje posty z prosba o boostowanie.
Opublikowano 10 października 20168 l Capcom się wycwaniło, i nie możesz powtórzyć walki więcej niż raz, boostowanie nie zadziała
Opublikowano 8 listopada 20168 l Kuroda gra w SF5 na twitchu BeasTV u Daigo! Może wreszcie się ogarnie, znajdzie pracę detektywa sklepowego, zarobi na nowe adidasy i przestanie przejmować się swoją matką.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Panowie, komuś udało się przejść survival na poziomie trudnym i piekielnym?
Opublikowano 13 listopada 20168 l Nom przeszedłem na trudnym Na piekielnym mi się na razie nie chce próbować ale ta taktyka tam też powinna działać.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Takie granie musi być bardzo pasjonujące, robienie w kółko dwóch ciosów przez ponad 20 minut.
Opublikowano 13 listopada 20168 l W tym trybie liczy się efektywnosć i korzystanie z głupoty AI. I masz rację bo jak tylko pomyslę o "piekle" i przejsciu 100 przeciwników to mi się rzygać chce.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Kurde, próbuje przejść Rashidem używając jednego ciosu, ale coś zawsze wtapiam w okolicach 30-35
Opublikowano 14 listopada 20168 l Próbuję dalej Rashidem, ale słabo to widzę. Jakoś nie potrafię płynnie Kenem robić SRK. Raz wychodzi, a raz nie.
Opublikowano 15 listopada 20168 l Kurde, jestem tak zdesperowany, że zapłacę komuś za zaliczenie. Piszcie propozycje
Opublikowano 15 listopada 20168 l Żałosne. Po co Ci trofeum, którego nie wbijesz sam?? Ale trofeum będzie, kto się dowie, ze nie on wbił? Liczy się trofeów ilość, nie jakość. Ja mam ponad 6000, ktoś ma więcej w Europie? No raczej nie. Platyna w Wipeout HD, ktoś w Polsce ma? No raczej nie. Wbita fair, ale jakbym fair nie wbił to kto się dowie? Nikt, bo jest na profilu, zapisana i w ogóle. Tak trzymaj rodi, nie daj się złamać hejterom. #liosum_ot_aisnab
Opublikowano 15 listopada 20168 l Też nie rozumiem tego parcia na wbicie dziwnego trofeum. Tylko tego brakuje Ci do platyny? @up hahah, no to nieźle pojechałeś z fantazją.
Opublikowano 15 listopada 20168 l Akurat inne trofea mi zwisają, ale wkurzył mnie ten survival i chciałem mieć pucharek na koncie.
Opublikowano 16 listopada 20168 l Dużo zależy od szczęscia, np. jak rozlosujesz boosty po walce. Próbuj a w końcu (kiedys) się uda.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Takie granie musi być bardzo pasjonujące, robienie w kółko dwóch ciosów przez ponad 20 minut. No to akurat nie jest wina ornita tylko tworcow. Zrobic trudny tryb, ktory da sie ukonczyc dopiero postacia z n-tego dlc to troche przesada. Jeszcze po Mortal Kombat bym sie tego spodziewal, ale AI w SF zawsze bylo raczej user friendly.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Platyna w Wipeout HD, ktoś w Polsce ma? No raczej nie. z samego naszego forum kilkanascie osob