Skocz do zawartości

Street Fighter V

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewnie będzie wybór. "Darmowy" update za milion FM albo PS Store :yao:

To Capcom. Coś czuję, że jeśli plotki się potwierdzą to wspomnicie moje słowa :sorcerer:

• Plusik 1
Opublikowano

cieszył bym sie jak by ten abigail był grapplerem, ale takim jak zangief tylko lepszym, a nie takim jak alex ....

w sf5 wyjątkowo dobrze mi wychodzą 360tki , chciał bym jakiegoś drugiego fajnego grapplera oprocz zangiefa (alexa nie licze bo nie lubie chargowania)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ostatnia runda przedostatniej walki GOTY, mowa o finale :P

Edytowane przez Soul
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pograłem troche randomowych meczy z ludzmi tym abigailem i było bardzo różnie, bywały rundy gdzie kompletnie nic nie mogłem zrobić i wydawał sie mega wolny a bywały rundy gdzie taranowałem typa tak że on nikt nie mogł zrobić (i mowie o walkach z tą samą osobą, a nie że raz gralem z kimś dobrym a raz ze slabym)

ogolnie śmiesznie sie nim gra chociaz przyznam że liczyłem że będzie bardziej jak zangief jeśli chodzi o rzuty, w sumie jest tak wielki i wolny że często trudno wyczuć czy jest w zasięgu do rzutu czy nie, zangief też niby wolny ale nim bardzo łatwo mi wchodzą rzuty, tutaj ciężko

Opublikowano

Abigail nie jest grapplerem. Zasięg jego command graba to żart i nie powinien być porównywany do tego czym dysponuje Zangief*. Stosuje się to najwyżej jako extra-damage albo EXa. Siła Abigaila tkwi w zasięgu jego ramion i armorze i na tym powinien głównie opierać się jego gameplan.

*Zangief ma 3 "zasięgi" po 360+P w zależności od mocy użytego ciosu, czyli im mocniejszy cios tym mniejszy zasięg.

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Polecam! Japan Cup. Właściwie od początku poczuć się można było jak w top 64 na EVO :D

Info dla masturbatorów: Gra Kayopolice!

to facet :P

Z niebytu wróciła nawet legenda 2d Ino!

Ale najbardziej polecam dwie walki :D

https://www.youtube.com/watch?v=oj_uI3QGtfQ#

Abigail mirror match! Ja (pipi)ę jaki matchup LOOOL

https://www.youtube.com/watch?v=oj_uI3QGtfQ#

To z kolei niszczy umysł! Mago 2d God przedstawiać nie trzeba. Słodki Jezu co tu się dzieje :obama:

Tu z kolei Top8 IMO komentatorzy posysają ale...mogło być gorzej :D

Edytowane przez ornit
  • Plusik 2
Opublikowano

Nom. Przyznała się do bycia mężczyzną.

tumblr_lwcqzgCJAJ1qdzoq5o1_500.jpg

O Ricky Ortiz też ludzie zaczną niedługo myśleć jak o normalnej grającej kobiecie.

ChKWsltUkAQB3Pf.jpg

Podałem te informacje jako ciekawostki. Osobiście zwisa mi to co mają w majtkach. Liczy się skill i mind games  :sir:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Akurat postacie są mega ciekawe jeśli chodzi o patenty i style. Niestety, to co przesądza o ich braku atrakcyjności to koszmarny design. Do białego murzyna Eda chyba nigdy się nie przekonam. Survivalu nie chciało mi się nim skończyć. Za to Abigail jest bardzo spoko i okazuje się, że nawet Menat ze swoimi kulami zapowiada się całkiem fajnie.

Capcom dało graczom na 30 rocznicę serii chujowe kostiumy do kupienia za $ dla czterech postaci :yao:  No ja (pipi)ę, jestem ogromnym fanem tej serii i kupowałem każdą grę na premierę na poprzedniej i w tej generacji konsol ale nawet mi się nóż w kieszeni otwiera jak coś takiego widzę. Smutna rocznica, w chuj żalu. Nie poratuje tego fakt nawet tych 30k FM za friko dla wszystkich, którzy się zalogują do któregoś tam września.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na deska jak zawsze można liczyć. Niby w temacie SFV nic nowego się nie dzieje. Tzn gra jest wzorowo supportowana przez Capcom jeśli chodzi o competitive play i organizowane na świecie turnieje z serii Capcom Pro Tour. Niemniej, krążą plotki o dodaniu wraz z nowym zesonem tego nieszczęsnego arcade mode, a także wyboru dodatkowych superów i V-systemów dla wszystkich postaci.

• Plusik 2