Skocz do zawartości

Street Fighter V

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

W styczniu nadciągnie Street Fighter V Arcade Edition! Będzie też wersja na automaty Taito!

Premiera 16 stycznia. Gra będzie dostępna na BD a dla tych, którzy już mają SFV - update będzie całkowicie darmowy :)

Edytowane przez ornit
  • Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

"VS" loading jest praktycznie taki sam jak na PS4. Na PC szybsze jest logowanie na serwer a także powrót z np; treningu do głównego menu. W ostatnich patchach znacznie skrócili loading z menu głównego do wyboru areny/postaci w "vs"/trening. Szczególnie na PS4 jest to odczuwalne (duży +) zarówno w online jak i offline. Mam nadzieje że w AE będą szybsze loadingi. 

Edytowane przez Popa
  • Lubię! 1
Gość aphromo
Opublikowano

Tez nie rozumiem braku wsparcia dla Pro, przeciez ta nowa edycja wychodzi teraz wiec powinno sie liczyc jako nowa gra, a spokojnie z 1440p by bylo.

Opublikowano

Ja właśnie siedzę już drugi dzień i zarabiam. W poniedziałek przed wyjściem do pracy będę musiał załączyć streama żeby zaliczyć ostatnie 10k.

Opublikowano (edytowane)

DQvA0w5VQAA8vOm.jpg

Dostałem wzwodu na wieść o kolekcji! Biorę na premierę! To najlepsze co mnie spotkało na Ps4.

Edytowane przez ornit
  • Plusik 1
Opublikowano

Piekny zestaw i dowod na to ze wycinanki nigdy sie nie zestarzeja. Ale bym przytulil skladanke bitek od SNK z SS, LB itd.

SC VI :yao:

Opublikowano

Już ich chciałem je,bać za to, że pewnie tylko II i 3rd Strike, a tu jeszcze Alphy tak jak pan Jezus powiedział.

Jest ok.