Opublikowano 11 grudnia 20177 l 4 godziny temu, Mejm napisał: Teraz obejrzalem trailer. Arcade perfect Tylko licze, ze jednak bedzie 16:9. Taa i co z tego że arcade perfect jak na dużym tv lcd, oled bedzie to wyglądało jak rozpikselowana pacia. Do tego powinna być wyższa rozdzialka i jakiś bardzo dobry shader jak na emulatorach. Ja tego za darmo nawet nie chce w takim wydaniu.
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Mi się w 4:3 gra bardzo dobrze. Gram z pixelami na x360 w STHD i 3s. Zresztą, w gry SNK gram na Ps4 i tez mi nie przeszkadza w tym trybie. To nie jest 3D te gry się tak bardzo nie zestarzały i ktoś kto przy nich kiedyś spędził mnóstwo czasu nie będzie narzekał.
Opublikowano 11 grudnia 20177 l 12 minut temu, ornit napisał: Mi się w 4:3 gra bardzo dobrze. Gram z pixelami na x360 w STHD i 3s. Zresztą, w gry SNK gram na Ps4 i tez mi nie przeszkadza w tym trybie. To nie jest 3D te gry się tak bardzo nie zestarzały i ktoś kto przy nich kiedyś spędził mnóstwo czasu nie będzie narzekał. Nie marnuj czasu na odpisywanie jemu. Typ nie potrafi ustawić telewizora pod gierki, a udaje, że zjadł wszystkie rozumy. Natomiast dla niego fajny shader to rozpaćkanie pikseli xD także nie warto, panie ornit
Opublikowano 11 grudnia 20177 l ej, ale to powyższe całkiem spoko wygląda w normalnej rozdzielczości, a nie powiększone kilkukrotnie musi spoko wyglądać. Chyba PS Oczywiście duszy w tym żadnej, #inoPixele, ale nie wygląda źle
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Na dzień dzisiejszy tzw "turniejowych" gier z tej kolekcji jest niewiele. Ludzie nadal grają w SF2CE, ST, SFA2, SFA3, SF33rd. Reszta jako ciekawostki. Niemniej fajnie będzie sobie przejść arcade mode z SFA1 czy SF3 New Generation. Ogólnie to niesamowity hołd się szykuje (jeśli niczego nie s(pipi)ą) i mokry sen każdego fana bijatyk Capcomu XX wieku. edit: Eh online "tylko" w tych częściach To i tak dobrze Edytowane 11 grudnia 20177 l przez ornit
Opublikowano 11 grudnia 20177 l 54 minuty temu, Rayos napisał: ej, ale to powyższe całkiem spoko wygląda w normalnej rozdzielczości, a nie powiększone kilkukrotnie musi spoko wyglądać. Chyba PS Oczywiście duszy w tym żadnej, #inoPixele, ale nie wygląda źle Jak się chce zachować naprawdę dusze to się gra w te klasyki na tv crt jak należy a nie packe na nowych tv ponieważ ta kolekcja wyżej wyglądać bedzie na nich (pipi)owo i przywoła ducha owszem, ale atari, spectrum, comadore. Na bank jednak nie arcade cps 2 czy tym bardziej cps 3. Jak bede miał czas to nagram filmik jak to powinno wyglądać na nowych tv ponieważ mam mnóstwo starych 2d gier.
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Panowie zastanawiam się nad kupnem SF V. Czy bez posiadania season passów i wydawania realnych pieniędzy dalej można odblokować wszystkie postacie (np. Akuma) w grze (za Fight Money), czy się coś zmieniło? Nie śledziłem od bardzo dawna wiadomości dotyczących tej gry, więc nie wiem co i jak.
Opublikowano 12 grudnia 20177 l 3 minuty temu, killjoy napisał: Panowie zastanawiam się nad kupnem SF V. Czy bez posiadania season passów i wydawania realnych pieniędzy dalej można odblokować wszystkie postacie (np. Akuma) w grze (za Fight Money), czy się coś zmieniło? Nie śledziłem od bardzo dawna wiadomości dotyczących tej gry, więc nie wiem co i jak. Można
Opublikowano 12 grudnia 20177 l W arcade edition będą zawarte wszystkie skórki i postacie czy dalej będzie trzeba farmić?
Opublikowano 12 grudnia 20177 l Arcade Edition zawiera wszystkie postacie z 2 sezonów ale bez skórek. Jeśli ktoś teraz dopiero kupuje SF5 warto poczekać na Arcade Edition (styczeń).
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Gdzieś w 2020 pewnie wyjdzie. Do tego czasu jeszcze sporo nastapi zmian w grze np. drugi critical arts, drugie tyle postaci, aren, dalsza część story itd.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l (pipi)a. Trzepię rankedy, 4 ragequity w ciągu dwóch ostatnich dni. Już nie nagrywam wszystkich, nie chce mi się. Dobrze, że można teraz zablokować graczy, z którymi nie chce się grać. Blokuję tylko tych rage quittujących. Szkoda czasu, FM muszę zarabiać. Wraz z nowym updatem czeka nas masa nowych zakupów. Tym razem zdecyduję się na season passa, zaoszczędzę FMy, które wydam na stroje, plansze i nowe tygodniowe specjalne misje, za które trzeba będzie płacić.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Tyle aktualizacji i dalej nie ogarnęli uznawania wygranej w przypadku rage quita? Beka.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Nie sposób się z tym nie zgodzić. Prawdopodobnie jest to spowodowane komplikacjami wynikającymi z crossplaya. Sam na ogół odfiltrowuję grających na PC i gram tylko z konsolowcami bo mam dość „nagłych” cięć i spadków frameratu.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l Dwa dni temu ktoś z reddita kupił zwykłe SFV a w środku był dysk z Arcade Edition:
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Od 16 stycznia za 200k waluty albo 9.99$ można będzie zmienić swoje Fighter ID oraz flagę. Rage quiterzy już pewnie zacierają rączki.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Ja spisuję id PSNów tych s(pipi)ysynów Nie gram crossplay z PC bo tam to inny świat.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Słabe: Ryu, Mika, Karin, Chun, Laura, Ibuki, Boxer, Juri, Urien Dobre: Gief, Sim, Vega, Nash, Rashid, Necalli, Akuma Takie sobie: Dyktator, Cammy, FANG, Alex, Guile, Abigail, Zeku Nie wiem: Kolin, Ed, Menat Nie zapominajmy o nowym nerfie damage'u po aktywacji VT, kiedy to każdy dodatkowy atak będzie zabierał znacznie mniej energii niż dotychczas. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Ja już się nie mogę doczekać upgrade do wersji AE. Czuję, że będzie to moja najlepsza bijatyka jaką posiadam na prosiaku a mam oprócz SFV zarówno T7, MKXL jak i Injustice 2 [emoji4]