devilbot 3 681 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pamiętajcie żeby do 16 pokończyć triale postaci bo podobno nie będzie przyznawało za nie FM. Z reddita: "Beginning January 16, modes that offered one-time finite batches of Fight Money will no longer do so. This includes Character Stories, the General Story (A Shadow Falls), Trials, Survival, and Demonstrations – if you haven’t completed these modes yet, there’s still a few weeks left to do so before the changes occur in January!" Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Paczka darmowych strojow do pobrania za free na PSN, prawdopodobnie bug wiec trzeba sie spieszyc https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0102-CUSA01222_00-SFVAEBONUS0000EU 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dzięki Hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Dzięki Takie bonusy uwielbiam Mam nadzieje że częściej takie pomyłki będą się zdarzać Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Chyba tylko bug i nic z tego nie będzie. Nvm, uruchomiłem grę. Poczułem się jakbym włączył zupełnie nowego Street Fightera! Co prawda servery są wyłączone i nie odpalałem nowego trybu arcade żeby nie spieprzyć sobie ewentualnych bonusów ale hype mam nieziemski żeby to wszystko w końcu sprawdzić online! Jest nawet intro po uruchomieniu gry! LOL! Czy ta gra nie mogła tak się prezentować na premierę? Póki co zajawka na DBZ umarła. Bety nie sprawdzałem, jak będę miał pełną wersję to dopiero zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 a może by tak wrócić? odpuściłem 2 miesiące po premierze, no ale z tego co widzę to teraz "trochę" większa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jeśli nie polubiłeś jej wtedy to wątpię aby Ci przypasowała bardziej teraz To mimo wszystko nadal głównie walki online i użeranie się z rage quittowcami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) polubiłem, tylko nie podobał mi się roster a teraz mógłbym spamować akumą jak w czwóreczce <3 nadal ma mało hp? Edytowane 16 Stycznia 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Mało! Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) glass cannon Nie grałem z rok w sfv ale chyba pogram trochę w tę AE. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Macie sakurę i taki wy(pipi)any character select screen czy tylko u mnie takie cuda: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jak dziś o 13stej patrzyłem to nie było aktualizacji jeszcze... a więc jak wrócę do domu to uruchomię update na noc.Mówicie, że serwery są wyłączone czyli na online trzeba czekać do 19stego stycznia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Na PCMR online działa. 50 minut temu, devilbot napisał: Macie sakurę i taki wy(pipi)any character select screen czy tylko u mnie takie cuda: U mnie ok (PC/PS4). Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) U mnie już wszystko działa! @devilbot u mnie nie ma takich artefaktów. Gram na Ps4. Shin Akuma. Każda walka z nim kosztuje FM. Ubicie go zajęło mi 4 próby po czym...gra się zawiesiła! Musiałem wyciągnąć płytę żeby konsola dała radę ruszyć. Dostałem tytuł, po czym spróbowałem ponownie. Kolejne 4 próby i sukces oraz punkty doświadczenia. Trzeba wiedzieć kiedy na niego skoczyć. Kiedy łapie was demonem lepiej od razu zrestartować walkę (tj zapłacić kolejne 1k FM) i spróbować ponownie Druga walka specjalna z Viewtiful Joe jest prosta, łatwo zgarnąć tą ikonkę za część stroju ale trzeba wybulić już 2,5k FM @smoo @Popa Ja te stroje z linka dostałem! Mogę ich używać! edit: za Zaliczenie 10000 punktów w trybie arcade dostaje się specjalny tytuł - bajecznie proste. Za triale vol 3 dostajemy punkty doświadczenia dla postaci = FM Edytowane 16 Stycznia 2018 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) 9 minut temu, ornit napisał: U mnie już wszystko działa! @devilbot u mnie nie ma takich artefaktów. Gram na Ps4. Shin Akuma. Każda walka z nim kosztuje FM. Ubicie go zajęło mi 4 próby po czym...gra się zawiesiła! Musiałem wyciągnąć płytę żeby konsola dała radę ruszyć. Dostałem tytuł, po czym spróbowałem ponownie. Kolejne 4 próby i sukces oraz punkty doświadczenia. Trzeba wiedzieć kiedy na niego skoczyć. Kiedy łapie was demonem lepiej od razu zrestartować walkę (tj zapłacić kolejne 1k FM) i spróbować ponownie Druga walka specjalna z Viewtiful Joe jest prosta, łatwo zgarnąć tą ikonkę za część stroju ale trzeba wybulić już 2,5k FM @smoo @Popa Ja te stroje z linka dostałem! Mogę ich używać! Za 3 razem Shin Akumę pokonałem. Łącznie 2 razy. Jakiś tytuł dostałem i exp. Grałem Vegą 37 level i w sumie więcej straciłem niż zyskałem No ale to nowość więc strata kilu tyś aż tak nie "boli" Cieszą szybsze loadingi "vs" szkoda że nadal powrót do głównego menu/wyboru areny/postaci na PS4 trochę trwa (grałem popołudniu na PS4 offline). Z "kosmetyki" trochę arty postaci zmienili. Zaraz sprawdzę te stroje Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 BLANKA! G=Q?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Te walki za FM jak np z Shin Akumą to czysty hazard. Pamiętajcie o tym. Glicza z wyborem postaci powodował u mnie mod na szybkie doczytywanie się ze starej wersji. Teraz widzę usprawnili bo gra szybko startuje i walki wczytują się prawie jak z tym modem. Kontentu w singlu tyle, że nie wiadomo za co się brać. A w battle lounge w końcu flagi pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) 9 minut temu, devilbot napisał: Te walki za FM jak np z Shin Akumą to czysty hazard. Pamiętajcie o tym. Glicza z wyborem postaci powodował u mnie mod na szybkie doczytywanie się ze starej wersji. Teraz widzę usprawnili bo gra szybko startuje i walki wczytują się prawie jak z tym modem. Kontentu w singlu tyle, że nie wiadomo za co się brać. A w battle lounge w końcu flagi pokazuje. Na PC (SSD) loadingi są bardzo szybkie Szkoda że na $teamie nie ma darmowych strojów "klasycznych"/30sf $ony vs $team 1-0 Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Popa Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 a sakure dali za free na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 1 minutę temu, devilbot napisał: a sakure dali za free na stałe? Nie Aż tak dobrze to nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja właśnie ściągam update, który waży aż 14,277 GB.Wygląda na to, że w końcu SFV zyska miano najlepszej bijatyki z pośród tych co dostaliśmy ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Na mueve jest SF V AE PS4 za 139zł z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Podobno wersja na płycie zawiera kody do SP 1 i SP 2 a starzy posiadacze nie dostaną dostępu darmowego do tych postaci z sezonów, to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 18 minut temu, Kolos28 napisał: Podobno wersja na płycie zawiera kody do SP 1 i SP 2 a starzy posiadacze nie dostaną dostępu darmowego do tych postaci z sezonów, to prawda? Prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 To jest duże nadużycie, w końcu płyta nie jest droga w wersji AE a my również zapłaciliśmy za swoje kopie w podstawowej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi