Opublikowano 17 grudnia 20186 l Pewnie będą odkrywane co miesiąc/dwa miesiące jak w pierwszym i drugim sezonie. Ja kota w worku nie kupuję i poczekam na przecieki.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Honde by chociaż w końcu wrzucili. No bo jak Street bez tego klasycznego zawodnika.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Żadnych więcej Street Fighterów Niech ta seria w końcu umrze jeśli żyć godnie już nie może. IMO chłopaki z Capcom powinni sobie zrobić kolejne 10 lat przerwy między kolejnymi częściami. Ludzie po dziś dzień grają w ST, SF3 czy USF4. Zastanawiam się czy tak samo będzie z V za kilkanaście lat.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Z nowych informacji wynika ze Capcom nie ma w planach wydać Season Passa w 2019, wiec śmiało można kupować Kage'a.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Chyba już nie będą wspierać SFV i nawet pełnej liczby postaci nie będzie do season passa bo niby skąd taka decyzja. No i support jak ktoś pisał do 2020 czyli pomału kończą z V.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Da się podłączyć do PS4 pada od PS1? Dawno tu nie wchodziłem i nie wiedziałem, że Vega znowu może się wspinać na klatkę - coś pięknego
Opublikowano 17 lutego 20196 l Pewnie się da trzeba wygooglować tylko brook converter. Łatwiej kupić wersję PC i podłączać co się tylko podoba. Wersja PC ma crossplay z PS4 i darmowy online.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Da się, sam gram na takim: http://www.brookaccessory.com/detail/25596261/ Działa też na PC, może wymagać zaktualizowania FW.
Opublikowano 17 lutego 20196 l Dzisiaj zakończyła się druga edycja EVO Japan. Nie było żadnych zapowiedzi oprócz tej, że kolejna zapowiedź zostanie przypuszczalnie zapowiedziana 26 lutego br.
Opublikowano 25 lutego 20196 l http://shoryuken.com/2019/02/25/capcom-pro-tour-2019-dlc-revealed-for-street-fighter-v-arcade-edition-available-february-26/?fbclid=IwAR0IFlyhBYrO8PdwjExrHff2Hl_kiVdLt3F7_lgf5tKOQnXRXuLE_2lvkEM Arena fajna, ale ta cena... Kiedyś się kupi, ale po solidnej przecenie. Edytowane 25 lutego 20196 l przez Alastor84
Opublikowano 3 maja 20195 l Gdyby ktoś chciał przetestować to jest demko Dostępność: od 24 kwietnia do 7 maja 2019 r.
Opublikowano 3 maja 20195 l Z tym, że save z triala/dema i to co w nim odblokujecie nie przenosi się do fulla. Jakby ktoś jeszcze nie grał w SFV to dodam, że obecnie to najbardziej rozbudowana bijatyka na rynku i warto kupić wersję SFVArcade dla wciąż aktywnych trybów online jak i dla całej masy zawartości dla samotnego gracza.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l https://www.eventhubs.com/news/2019/jul/31/new-individual-trailers-e-honda-lucia-and-poison-show-different-footage-upcoming-street-fighter-5-characters/ Mam nadzieje że Hugo za jakiś czas dołączy. Edytowane 1 sierpnia 20195 l przez Alastor84
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l (pipi)owszych postaci nie mogli dać Pierwszy raz nie kupię postaci w SFV
Opublikowano 18 listopada 20195 l Lekki offtop w związku z postem XM., ale byłoby miło, gdyby bamco zdecydowało się wreszcie na wydanie w pudle kompletnej edycji Tekkena 7
Opublikowano 18 listopada 20195 l SF5 powoli, acz systematycznie zmierza ku wersji Perfect Edition. Chyba zbliża się właściwy czas na rozpoczęcie zabawy z tym znakomitym tytułem