Skocz do zawartości

Street Fighter V

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie będą odkrywane co miesiąc/dwa miesiące jak w pierwszym i drugim sezonie. Ja kota w worku nie kupuję i poczekam na przecieki.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 129,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Honde by chociaż w końcu wrzucili. No bo jak Street bez tego klasycznego zawodnika.

Opublikowano

Do końca 2020 pełna wsparcie 5tki także najwcześniej zapowiedź 2021.

Opublikowano

Żadnych więcej Street Fighterów:yao: Niech ta seria w końcu umrze jeśli żyć godnie już nie może. IMO chłopaki z Capcom powinni sobie zrobić kolejne 10 lat przerwy między kolejnymi częściami. 

Ludzie po dziś dzień grają w ST, SF3 czy USF4. Zastanawiam się czy tak samo będzie z V za kilkanaście lat.

Opublikowano

desk zdążył już zmontować CV dla Kage:obama:

Opublikowano

Z nowych informacji wynika ze Capcom nie ma w planach wydać Season Passa w 2019, wiec śmiało można kupować Kage'a.

Opublikowano

Chyba już nie będą wspierać SFV i nawet pełnej liczby postaci nie będzie do season passa bo niby skąd taka decyzja. No i support jak ktoś pisał do 2020 czyli pomału kończą z V.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Da się podłączyć do PS4 pada od PS1? Dawno tu nie wchodziłem i nie wiedziałem, że Vega znowu może się wspinać na klatkę - coś pięknego:banderas:

Opublikowano

Pewnie się da trzeba wygooglować tylko brook converter. Łatwiej kupić wersję PC i podłączać co się tylko podoba. Wersja PC ma crossplay z PS4 i darmowy online.

Opublikowano

Dzisiaj zakończyła się druga edycja EVO Japan. Nie było żadnych zapowiedzi oprócz tej, że kolejna zapowiedź zostanie przypuszczalnie zapowiedziana 26 lutego br.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś chciał przetestować to jest demko

Dostępność: od 24 kwietnia do 7 maja 2019 r.

Opublikowano

Z tym, że save z triala/dema i to co w nim odblokujecie nie przenosi się do fulla.

Jakby ktoś jeszcze nie grał w SFV to dodam, że obecnie to najbardziej rozbudowana bijatyka na rynku i warto kupić wersję SFVArcade dla wciąż aktywnych trybów online jak i dla całej masy zawartości dla samotnego gracza.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

(pipi)owszych postaci nie mogli dać:yao:

Pierwszy raz nie kupię postaci w SFV

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Lekki offtop w związku z postem XM., ale byłoby miło, gdyby bamco zdecydowało się wreszcie na wydanie w pudle kompletnej edycji Tekkena 7 :frog:

Opublikowano

SF5 powoli, acz systematycznie zmierza ku wersji Perfect Edition. Chyba zbliża się właściwy czas na rozpoczęcie zabawy z tym znakomitym tytułem:obama: