Alastor84 324 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 No i super. Podoba mnie się że dodają areny z SFA2. Mam nadzieję że posiadacze PS5 dostaną odpowiednią aktualizację. Mam na myśli zdecydowanie szybsze logowanie się do gry/szybsze wczytywanie walk/4K (albo coś w okolicach). Jeśli zaś chodzi o online to fajnie by było gdyby był wybór z kim chcemy grać, np; z PS4/PC/PS5 czy też tylko PC/PS5 (szybsze wczytywanie walk). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nowa postać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Gówno. Teraz wiem co czuli fani starych postaci w T7 kiedy zobaczyli Lidię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Definitive (ale czy na pewno) update. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Jak trudno dobic sie do golden league grajac Ryu? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Teraz pewnie juz graja tylko ludzie ktorzy graja w to od zawsze wiec pewnie ciezko xD ja kilka temu spadlem z Diamentu do Silver bo ludzie tak dobrze grali/ja tak slabo gralem po kilku latach bie tykania tej gry kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Jest troche ruch w temacie bo rzucili gre do ps extra ale nie wiem czy ryu to jest dobry wybor. Podobno taki mid tier mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Każdy wybór jest dobry i nie sugerowałbym się na tym poziomie jakimiś tierami. Ryu jak każdy shoto solidny i łatwy do opanowania, problem, że pewnie większość umie na niego grać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Bylo 1500 lp a jest 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Konczy sie ps extra, konczy sie przygoda ze sf5. No nie wiem co tak slabo xD Tym swoim raju bujalem sie przez tydzien miedzy 900 a 1500. Nie wiem czy to dobrze czy zle, ale czasem mnie olnowali jakimis postaciami o ktorych nie wiedzialem nawet ze sa w grze (jakas akira czy inna zimowa laska). No ale obrona to obrona a ja mam z nia problem. Nie wiem kiedy moge sobie pozwolic na wyjscie z gardy, plus wciskam klawisze blokujac co tez nie daje dobrego rezultatu. Duzo osob w tej lidze gra na zasadzie kitrania sie kacie i czekania na akcje a ryu nie ma za duzo opcje wejscia, wiec czesto skacze i jestem karany. W ogole za duzo skacze. Podstawy mysle mam ale popelniam za duzo bledow i kuleje egzekucja. Bo gierka jest fajna, podoba mi sie w niej prawie wszystko, no tylko duzo osob w brazie nakur.wia 2, 3 ciosy na krzyz i leca dalej a ja musze sie uczyc kombosow do karania i spamowania fb. A, i mega wku.rwa jak x razy pod rzad przegrywasz na zyletach. Ehh. Czytalem stare posty Ornita i to disconect from player nadal sie zdarza xD Ale nie wiem czy ma na cos wplyw poza tym, ze nie dostaniesz punktow. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Dokrecilem dzisiaj do srebra. Moze bylo trzeba wczesniej wybierac opcje tylko ps4 a nie razem z pc na zasiegu 3-5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi