wet_willy 2 163 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Jest Vega!!!! Mam już maina <3 Co ci się w tym designie nie podoba Ornit? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ja liczę na to, że jak już dali przystojnego wojownika to i Sagat się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 vega wyglada jak vega, nie rozumiem hejtu, to juz o wiele gorszy (dla mnie) nowy design kena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Jaki hejt? To jest ZNUDZENIE widzeniem w kółko tych samych postaci w kolejnych odsłonach serii a nie żaden hejt! edit: Oczywiscie w rezultacie na bank skończy się tak jak w USF4 czyli wróci 2/3 ekipy z całej serii edit2: Trochę to dziwne, że dali tą postać. Nie była popularna (czyt. dobra) na turniejach. Taki bardziej gimmick fighter, którego w sieci ludzie używają na słabszych graczy nie potrafiących się bronić przed jego atakami. @Ukyo - tak jak napisałem. Design jest ok. Żałuję tylko, że zamiast pokazać nowych, dają to samo co w poprzedniej częsci gry... Edytowane 3 sierpnia 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 sam wklejalem - na 16 postaci na premiere tylko 4 nowych - pokazali tego nowo zelandczyka wiec jeszcze trojka zostala ogolnie w bijatykach zawsze bedzie spor czy dawac nowych czy starych oraz o sam roster- w mkx na 24 postaci masz 8 nowych twarzy to byl hejt, ze wywalili starych, znowu znajac zycie jakby nowych bylo paru to bylo narzekanie, ze kazdy mortal to jedni i ci sami Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=slpvlCB-Qm8 Kiedys Capcom miał jaja - SF3. Ale nie narzekam już bo kupuję na premierę i wiem, że się nie zawiodę. Edytowane 3 sierpnia 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 mial jaja i powstala trojka, ktora przeszla bez echa Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Przeszła bez echa bo wyszła tylko na umierający sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2015 Vega esencją każdego Streeta. Postać dla wybranych.Oby nie był za mocny, bo nie chciałbym aby jakiś frameowy świrus ze światowej czołówki plugawił dobre imię tego za(pipi)istego psychola grajac nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Capcom mysli o tym, żeby pozbawić Vegę charge'owanych inputów. Jeszcze się nie zdecydowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ta postać była zawsze na tyle specyficzna w kwestii gameplayu, iż w prawie w każdym streecie była albo s-tierem (2T) albo shitem (SfEX2). Capcom prawie zawsze miał problem ze zbalansowaniem Vegi. Likwidacja chargu może zrobić z niego mega kozaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Materiał z Gamesconu. Ukradłem z srk.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Dadza troche postaci a reszta w DLC razem ze skorkami do postaci, Capcom Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Ale tym razem pójdą o krok dalej bo będzie się płaciło za DLC, w którym to postacie będzie się odblokowywało za darmo trochę UK Obejrzałem tych Brytyjczyków. 2015 rok i dziwi mnie, że jeszcze ktos wymawia Ryu jako "Raju". Edytowane 7 sierpnia 2015 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 http://shoryuken.com/2015/08/06/footsies-or-rushdown-vegas-priorities-change-in-street-fighter-v-depending-on-stance/ ZRODLO IGN!!!! XDDDD A tak powaznie to Vega ma 2 Stance teraz ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=QrU2d0199_A https://www.youtube.com/watch?v=8VhZlDx_tE4 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Beta właśnie jest online, szkoda że Capcom zapomniał o tym wspomnieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Dzieki za info! Rozegrałem dwie walki, przesiedziałem sporą ilosć czasu w treningu w oczekiwaniu na te walki. Z Kanadą było ok, z USA - c(pipi). Grałem Nashem. Już widzę swoją postać Stworzyli go na nowo, gra się nim zupełnie inaczej niż starym Nashem z Alphy. Przede wszystkim - Nie ma chargy! Nie da się też cancelować jego ataków idących na low. Poza tym jego specjale mają takie lagi, że nie da się ich używać jako anti-airów. Chyba tylko qcb+HK ale to am takie opóźnienie...Na szczęscie na skaczących jest s.MK/s.HK. Jedyne bnb jakie obczaiłem to c.lk, s.lp>s.MP x qcb+LK/MK i ewentualnie supercancelujemy w tego czaderskiego supera, którym Nash wbija się od tylca V-attack spoko. Chyba lepsza wersja teleportująca nas nad przeciwnika. Nie wiem tylko co dokładnie robi MP+MK. Chyba kradnie tym energię... Ogólnie gra awsome i sprawiła na mnie ogromne wrażenie. Trochę tu czuć SF4 i SF3. Nie mogę się doczekać premiery. Czy Bisonem nie da się cancelować c.lk i c.mk w specjale? Nic mi nim nie wychodziło. edit: Info dla zainteresowanych dostępne są tylko 4 postacie - Ryu, Chun, Nash i Bison. edit 2: siedziałem łącznie 3,5h i spotkałem tylko dwóch przeciwników... Edytowane 14 sierpnia 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Grajcie póki można. Ja dzis od 8:40 20 walk zaliczyłem. Gra się wysmienicie (chyba, że trafi się na Amerykańca z wifi) Mam nadzieję, że te tytuły przejdą do oficjalnej wersji. Będzie swag jak (pipi)! Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Mi wyszukuje przeciwnikow tak szybko, ze nie nadazam ogarnac nic w treningu. A kazdy jeden to amerykaniec lub kanadyjczyk z wysrubowanymi w kosmos statami. W kazdym razie gra bardzo przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 xDDDDD bede musial na nowo bete sciagac bo ja usunalem Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 Ornit BnB dla Nasha to jMK(crossup)LK,MK,LP,MP,QCB+LK Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2015 @Ukyo - dzięki, następnym razem sprawdzę. Wydaje mi się, że już wyłączyli BETĘ. Zamiast komunikatu o odmowie połączenia z serwerem dostaję info, że BETA jest nieaktywna. Co się jednak nagrałem to moje i utrzymuję swoje zdanie, że jesli podobnie będzie wyglądać wersja finałowa to mamy Mesjasza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Dziś i jutro europejska beta czynna w godz 16-24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 lol, nareszcie pierwszy raz w to mam nadzieje zagram xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi