wet_willy 2 163 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Sprawdz czy daja dostep do bety na steam I tak Ficus ma racje juz zapomnialem jaki bol dupy mialem jak mi kodu nie wyslali ;f Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 podoba mie się to alpha 3 to jedyny street fighter w jakiego dłużej pograłem będą ISMy ? Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) podoba mie się to alpha 3 to jedyny street fighter w jakiego dłużej pograłem będą ISMy ? Pograłeś w niego dłużej, ponieważ Street Fighter Alpha 3 to najwspanialszy SF jaki kiedykolwiek powstał. Edytowane 9 października 2015 przez ciwa22 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Szkoda tylko, że gra jest wyjątkowo niezbalansowana. Meta opiera się na kilku postaciach* dobrze wykorzystujących V-ISM i infinity z crouch cancel i A-ISM(Gen, Guy). X-ISM praktycznie nie istnieje. *Akuma, Vega(Pazur), Sakura, Sagat, Sodom, Ryu, Zangief BTW W 1998 roku zaprosili do USA mistrza Japonii aby zmierzył się z amerykańskim mistrzem A3. Japończycy oczywiscie to udokumentowali 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Wiem, wiem. Balanse, klatki, cancele i inne takie. Co do pojedynku na szczycie, Vale ostro cwaniakował, a po walce lekka lipa. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 Bo to było pierwsze zderzenie kulturowe. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 (edytowane) Najnowszy gameplay Laury Turniej w Hiszpanii edyta: nowe! Edytowane 12 października 2015 przez ornit 3 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Ponad godzina prosto z CPT 2015. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Ma ruszyć jedzcze jedna beta, ktoś grał w pierwszą? http://www.pssite.com/news/45056/capcom-udostepnia-druga-bete-street-fightera-v.html Cytuj
akadyjczyk 14 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Ma ruszyć jedzcze jedna beta, ktoś grał w pierwszą? http://www.pssite.com/news/45056/capcom-udostepnia-druga-bete-street-fightera-v.html Chyba wszyscy zainteresowani, więc wystarczyło przejrzeć temat,a nie zadawać gupie pytanie od czapy. Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Juz to widze jak fanek gra w street fightera Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Ostatnia część, w która grałem była chyba na pegasusa xdzawsze był tekken, ale sprawdziłbym nowy SF Można sie gdzieś zarejestrować jeszcze do tej bety, link?nie jestem w temacie, a sprawdziłbym chętnie Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Wczoraj sciągnął się patch a już jutro rusza kolejna BETA!http://shoryuken.com/2015/10/19/get-the-most-out-of-street-fighter-vs-upcoming-beta-with-this-official-schedule/ 23 startuje beta na PCtach! Wszystko potrwa do 25'tego! Cytuj
akadyjczyk 14 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Ciekawe jaki build będzie na targach WGW - wiara gwarancją wygranej. Pre-ordera u złodzieja Gejbena nie złoże aby pograć w bete. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Boże ale ten nowy Vega jest za(pipi)isty o_O Claw Stance to w sumie Vega po staremu brakuje trochę starego df+HK ale przez brak charga na specjalach dodało mu to więcej dynamiki i ciągle atakujesz MP+MK jakie to jest dobre jedyne co wydaje się kiepskie to ten jego nowy specjal qcb+ jakiś punch wydaje się średni. Barehand stance jest za to świetne mamy dalej dostęp do Izuany i Rolling Flash odpada nam ten wcześniej wymieniony specjal Ale dochodzi nam command grab Boże jakie to jest dobre!!!! Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 (edytowane) BETA ruszyła! edit: -Na początku wybierasz ksywę i kraj pochodzenia. -Do wyboru 3 plansze + R.Mika i Vega oraz tryb ranking. -Gra strasznie przycina...Oficjalnie beta jeszcze nie ruszyła więc mam nadzieję, że to poprawią... -dostałem disconnecta w treningu. Nie zagrałem ani jednego meczu.. -za zdobytą kasę w grze (na razie) odblokowuje się tytuły...suabo -łączyło mnie z samymi Amerykanami i Japończykami (miałem nawet jednego Gameina) i gra mi niemiłosiernie lagowała. -dodali planszę, Necali i Rashida Edytowane 21 października 2015 przez ornit Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Boże ale ten nowy Vega jest za(pipi)isty o_O Claw Stance to w sumie Vega po staremu brakuje trochę starego df+HK ale przez brak charga na specjalach dodało mu to więcej dynamiki i ciągle atakujesz MP+MK jakie to jest dobre jedyne co wydaje się kiepskie to ten jego nowy specjal qcb+ jakiś punch wydaje się średni. Barehand stance jest za to świetne mamy dalej dostęp do Izuany i Rolling Flash odpada nam ten wcześniej wymieniony specjal Ale dochodzi nam command grab Boże jakie to jest dobre!!!! Wet, nie pisz takich rzeczy, bo zaraz się narkęcę i kupię tę śmieszną konsolę bez gier. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 (edytowane) Dla mnie ta beta w porównaniu z poprzednimi jest na razie nie grywalna. Dziwne dropy animacji w training mode (z tego co czytam nie tylko ja tak mam), słaby online (tzn łączy mnie tylko z Amerykanami i Japończykami...)...Jedynie mogę sobie porobić comba i posprawdzać ciosy. Edytowane 21 października 2015 przez ornit Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Ornit jak wybierales region to wybrales Europe? Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Wybrałem polską flagę. Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 Dobre!Znalazłem jeszcze kilka rzeczy. Ludzie szybko uploadują i się tym dzielą A mi online działał dzisiaj jak u tego goscia: 1 Cytuj
ornit 2 939 Opublikowano 22 października 2015 Opublikowano 22 października 2015 (edytowane) Pograłem znowu w betę. Dzis grało się zupełnie inaczej niż wczoraj. Gra mi nie odpierdalała żadnych dziwnych akcji jak przycięcia. FPSy trochę skaczą (nie tak jak w poprzednich betach, tam było niemal idealnie) ale to na pewno poprawią. Online jest swietny! Grałem 5 walk z samymi Europejczykami i było niesamowicie. Przegrałem wszystkie (przydałby się jakis madcatz)! Ale multi Dodali Kena - niesamowicie przyjemna postać. Gra się nim jak w 3s. Dostał kilka nowosci: - MP+MK to bieg. Nie pamiętam jak bo wyszło mi randomowo ale da się jeszcze z tego wykrzesać jego f+MK - target combo MP,HP zmieniło input na b+MP,HP. Da się po tym wsadzić dosłownie wszystko - tak samo z nowym target combo MK,HK! - 2 overheady. b+MK i przytrzymany f+HK (nieprzytrzymany to fake f+HK z 3s) - supercancele...ze wszystkiego! c.lk,c.lk xx super; c.mk xx super (to chyba nawet na hit confirma jest); s.MP xx super ; c.MP xx super ; b+MP,HP xx super; MK,HK xx super; srk xx super; qcf+P xx super - V-trigger dodaje siary do ataków specjalnych Kena, grunt pali mu się pod nogami a ciosy specjalne zadają dodatkowy damage Edytowane 22 października 2015 przez ornit 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi