Skocz do zawartości

Street Fighter V

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bede w padzika klepal jak wyglodnialy kotlety.

W jedynego SF w ktorego sie zagrywalem do bolu palcow to byl Alpha 3 na PSX teraz czuje ze szykuje sie powtorka

Opublikowano (edytowane)

Panowie, sorry za offtop, ale czy mieliście do czynienia z tym stickiem?
http://stores.horiusa.com/real-arcade-pro-4-kai-for-playstation-4/
Planuję kupić sobie coś pod Blazblue CPE, TTT2 i SFV. Dla osoby rozpoczynającej dopiero przygodę ze stickiem to dobry sprzęt czy może jest coś lepszego/tańszego?

Edytowane przez columbo
Opublikowano (edytowane)

Przyzwoity stick, kupuj smiało. W ultimie mają względnie tanio z tego co widziałem.

edyta: sorry, widzę że już wyprzedali zapasy.

Edytowane przez ornit
  • Plusik 1
Opublikowano

Spoko, w takim razie niedługo go wezmę. O ile w TTT2 na padzie nie mam problemów (no może z kilkoma ewgf-ami pod rząd), o tyle w bitkach 2D dual shock w moim przypadku się kompletnie nie sprawdza :/

Opublikowano

Można zaprosić znajomych, każdy kto miał dostęp do poprzednich bet, dostanie na skrzynkę kod do bety, który może podać znajomemu. Ja dostępu nie miałem, więc chętnie przygarnę jakiś kodzik. Jak coś, to z góry dzięki.

Opublikowano (edytowane)

Giefem jednak nadal kręci się kółka. SPD i super tego wymagają. Tylko 360+K zmienili mu na hcb+K.

PS Dodali postaciom nowe target combos

Edytowane przez ornit
Opublikowano (edytowane)

Ornit użyłem tego drugiego kodu, wpisałem na store wyskoczyło mi beta trial, OK OK zatwierdzam i nic sie nie pobiera. Sprawdziłem w biblotece, przez store jeszcze raz i nigdzie tego nie mam, o co chodzi jak to pobrać?

Miałem dziś 2 inne klucze jeszcze, ale na tamtych w ogóle błąd wyskakiwał że kod już ktoś uzył, a były to nowe kluczyki. Chodzi o region?

patrzyłem przez www na polskim ps store i na US

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Kiedy dostałem swój pierwszy kod, wpisałem go w psn store na konsoli i skierowało mnie do opcji pobrania bety, tak jak instaluje się np dodatki zamieszczane w postaci kodów na kartkach w pudełkach z grami. Te dwa kody, które podałem, dostałem w grze w dodatkowej zakładce z logami.