Opublikowano 9 lutego 20169 l Te trofea z gry to już tylko zwykły grind http://www.exophase.com/game/street-fighter-v-ps4/trophies/ słabo
Opublikowano 9 lutego 20169 l ragus jak przyjdzie ten TE+ i bedzie mi sie na nim dobrze gralo to bede myslal na powaznie co zrobic z Customem jak cos to sie sam odezwe :>
Opublikowano 9 lutego 20169 l Te trofea z gry to już tylko zwykły grind http://www.exophase.com/game/street-fighter-v-ps4/trophies/ słabo Bardzo podobne były w SF4. To z powtórkami jest do kitu, zdecydowanie za dużo, powinno być góra 10 (platyny i tak nie będę miał ). Dziwi brak pucharków za wyzwania, czyżby miało ich nie być?
Opublikowano 9 lutego 20169 l Myślałem, że te od marca to jakieś daily/weekly, a te standardowe dla postaci będą od startu. No nic, i tak będzie wpierdziel przez większość czasu pewnie.
Opublikowano 10 lutego 20169 l wypowiem sie jako laik i lamus - ciesze sie że alex będzie pierwszy, wole go niż barloga - głównie dlatego że miałem mniej okazji nim grać, i chętnie zagram z nowu, barlog już miał swoje 5minut wiele razy alexa traktuje prawie że jak nowego zawodnika bo w serie sf3 nie grałem zbyt wiele niestety
Opublikowano 10 lutego 20169 l Widać Yano, żeś laik. Nawet ja wiem, że ten bokser to Balrog, a nie Barlog xD A najwięcej grałem w wersje EX2 na automacie (był tam Alex z tego co pamiętam), potem SSF4, gdzie większość postaci to dla mnie nowość.
Opublikowano 10 lutego 20169 l To nie był ten sam Alex o ile był tam w ogóle jakikolwiek Alex bo średnio... czekaj... sprawdziłem nie było tam żadnego Alexa
Opublikowano 10 lutego 20169 l To mowicie ten Razor za 4 bańki da rade. Hmm no lata mi ręką nad Kup Teraz.
Opublikowano 10 lutego 20169 l @Ukyo Masz racje, powaliło mi się z Allenem Co nie zmienia faktu, że z postaci, które będą w piątce znam tylko kilku fighterów. Czy w V będzie Evil Ryu? Na tym zwiastunie CG coś tam zwykły Ryu się zmienia.
Opublikowano 10 lutego 20169 l No zawsze jest ta opcja że Ryu od(pipi)ie i kiedyś tam Evil zostanie dodany. Ono mówił że gra będzie wspierana przez chyba 4 lata więc pewnie dodadzą jeszcze 18/24 postacie w formie DLC. Teraz musisz zadowolić się tym co masz plus kolejnymi sześcioma postaciami które już zapowiedzieli.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Do korzystania z kontrolerów do PS3 gra będzie wymagała podłączonego DualShocka 4 (po 1 dla każdego sticka), co wiąże się z takimi problemami jak np. lagi czy gubienie inputów, więc kto będzie chciał korzystać ze starego kontrolera, zrobi to na własną odpowiedzialność.
Opublikowano 10 lutego 20169 l To lepiej chyba grać na padzie zwłaszcza, że gra się nawet ok odkąd uprościli inputy w SFIV. Ze stickiem się wstrzymam bo pewnie będą ze 2 turnieje w Polsce i wszystko zdechnie jak zwykle, a do PC mam aż 3 sticki bez sensu kupować kolejny pod PS4 tylko na turnieje i zloty których pewnie nie będzie zbyt wiele. Edytowane 10 lutego 20169 l przez devilbot
Opublikowano 10 lutego 20169 l Pytanie, z którego sklepu zamawiacie SFV? Bo korci mnie, żeby kupić na premierę, w Czwórkę przegrałem ponad 200 godzin
Opublikowano 10 lutego 20169 l Pewnie pytasz o konsolę ale na PC ja brałem klucz steam w grymel.pl za 134.90zł opłaca się i podobno z polskiej dystrybucji.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Pewnie pytasz o konsolę ale na PC ja brałem klucz steam w grymel.pl za 134.90zł opłaca się i podobno z polskiej dystrybucji. To jest tylko preorder czy kod juz ci wyslali?
Opublikowano 10 lutego 20169 l Pewnie pytasz o konsolę ale na PC ja brałem klucz steam w grymel.pl za 134.90zł opłaca się i podobno z polskiej dystrybucji. To jest tylko preorder czy kod juz ci wyslali? To jest pre order piszą, że wyślą 2 dni przed premierą. Ostatnio kupowałem tam preordera Dragons Dogma i też tak pisali i tak zrobili - wysłali przed premierą. Także polecam ten sklep.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Zamówione z muve.pl Jestem fanem SF od Dwójki na Amidze, liczę na równie dobrą zabawę przy Piątce
Opublikowano 10 lutego 20169 l Cammy serio jest taka marna, czy tylko trafiam na takie materiały na YT?
Opublikowano 11 lutego 20169 l Wyciekła nowa postać, podobno ma pojawić się za free na gwiazdkę: Wg jakiejś Japońskiej strony jest to były nazista który zdobywał doświadczenie na ziemiach okupowanej Polski. Podobno Mr. Bison go odmroził i wzmocnił swoją energią.