Gość ragus Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Grałem przed chwilą versusa offline z kolegą, w połowie gra weszła w tryb offline i wywaliło do menu xD Ale tak to sie fajnie gra. Szybsza, bardziej ofensywna czworka? Chyba tak. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Ja założyłem lobby i było spoko tylko często wchodzą amerykanie 1-2 kreski i wciskają, że READY. Na liście lobby chyba nie widać jakości połączenia ale przecież widzą, że Polska flaga inny kontynent i w ogóle przez ocean. Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Taki tip dla ludzi z automatycznym wyszukiwaniem meczy - włączcie potwierdzanie. Czasem gdy gra nie może znaleźć przeciwników, rzuca nam byle kogo i przy filtrze jakosci połączeń "5" zdarzały się czasem osoby z jedną kreską. Oczywiscie jak pokazały przykłady małpy ze Szwecji czy tego krajana PCciarza - nie jest to regułą i może się trafić ktos grający przez wifi albo ze słabym komputerem (a może i jeszcze z wifi!). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Długi mi walki wyszukuje ale jak już znajduje, to netcode jest bardzo ok, to muszę przyznać. elegancko się walczy. potencjał w SFV jest, niech tylko ogarną te serwery Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Ornit, żeby nagrać film na ps4 naciskasz share i tam masz zapisz filmik, który potem możesz edytować w share factory albo na PC Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 (edytowane) Czyli co, po odpaleniu np. hadoukena czy dowolnego innego ciosu teoretycznie może być sytuacja, że zaczynają dropić fps-y i gra nie rozpoznaje właściwie momentu wciśnięcia bloku przez drugiego gracza? Dokładnie tak Miej tylko na uwadze, że te dropy to spadki rzędu 4-5 frejmów - niby nic, ale właśnie takie krytyczne momenty (albo np. game winning combo - ups nie weszło bo akurat gierka przycięła) w bijatyce są istotne. //EDIT: Odkryłem nowy ficzer - grając w jakikolwiek singleplayerowy tryb (nawet zwykły Versus) jeśli serwery gry dostaną czkawki i się wysrają, gra przerywa to, co aktualnie robisz i wywala cię do menu z utratą wszelkiego progresu Edytowane 18 lutego 2016 przez Qjon 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 grałem dziś troche meczy ale w sumie nie ma to sensu w tej chwili bo wyszukuje mecze co 5-10 minut więc jest masakra nie można sie rozgrzać nawet dopiero przed chwilą jak pograliśmy w lounge z ukyo i kazubem gdzie mecze były jeden za drugim to sie fajnie grało, oczywiście większość i tak przegrywałem ale przynajmniej sie grało a nie gapiło na menu (a wchodzenie do treningu w czasie czekania na ranked mnie nie bawi bo jest więcej ladingów niż grania) Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Ja wlasnie Yano odebralem swoja kopie wracam do domu i jazda. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Yano że mną wszystkie przegrałeś... Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 //EDIT: Odkryłem nowy ficzer - grając w jakikolwiek singleplayerowy tryb (nawet zwykły Versus) jeśli serwery gry dostaną czkawki i się wysrają, gra przerywa to, co aktualnie robisz i wywala cię do menu z utratą wszelkiego progresu Gram na ps4, u mnie tak samo, lekko wk(pipipi)jące. Inna sprawa to jest jakiś zonk podczas tego wstępu do trybu fabularnego zdarza mi się, żę po ukończeniu walki loading trwa z 3 minuty (pewnie też problem z połączeniem) . Po uja robić single z koniecznością podłączenia CFN, nosz kuźwa (żeby nie było nie gram po wifi itd. ale wczoraj po 22 wypieprzyło mnie dobrych kilka razy podczas zwykłego treningu). Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Yano że mną wszystkie przegrałeś... wow, jest się czym chwalić Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Yano że mną wszystkie przegrałeś...to wiadomo. Ale z kazubem pare wygralem. A z toba chociaz jakas runda weszla;) Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Zapisujcie się na turniej w Złotych Tarasach, będzie fun . Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 (edytowane) Chyba jest co raz lepiej no nie? Mecze wyszukuje już trochę szybciej (nadal do poprawy), a same walki są w porządku. Mnie nie rozłącza. macie jakieś dobre linki do cammy? Edytowane 18 lutego 2016 przez ragus Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Zagrałem kilka walk, ustawienia 4-5, żadnych lagów Cytuj
Di 839 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 macie jakieś dobre linki do cammy? http://forums.shoryuken.com/discussion/207278/cammy-combo-tech-thread-target-confirmed Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 (edytowane) No (pipi) te lobby to jakis chory żart. Po latach doswiadczeń Capcom nagle zapomniał, że jako pierwsza opcja powinno isć dodanie znajomych z friendlisty? NIE! Muszę (pipi) wpisywać jakies xywy! edit: Ze złotą ligą będzie ciężko. W super bronze już mnie nieźle łoją Ale gra jest mega więc mam motywację żeby na poważniej zająć się w końcu Street Fighterem. Edytowane 18 lutego 2016 przez ornit 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Ja wczoraj spadłem poniżej 1500 pts ale nie mam za bardzo głowy do grania Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 u was też taka różnorodność przeciwników? w 2008 roku w czwórce wyglądało to mniej więcej tak: raju ken ken ken raju raju ken sagat sagat sagat a tutaj co walka to z kimś innym Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 U mnie Ryu, Ken, Ryu, Ryu, Ryu, Ken, Karin, Ryu, Ryu, Nash, Bison, Ryu, Ken, Ryu, Ryu, Mika, Ryu, Ryu, Nash, Ryu, Ken, Ryu, Necalli, Ryu, Ken, Zangief, Ryu Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Ja mam same walki z Karin, Birdim, F.A.N.Giem i Nashem ale może to przez to że gram z samymi kolesiami powyżej 2500LP praktycznie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Nash mnie przeraża. Kompletnie nie wiem jak z nim walczyć. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 No wlasnie bo juz mialem sie pytac jakie macie mainy. Bo ja siedzac w practice jeszcze sie zdecydowac nie moge prawie wszystkie postacie sa swietne. Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 O własnie! W tej grze, w odróżnieniu do SF4 podoba mi się każdy! Sam gram Nashem ale myslę też o kilku innych... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 moje walki ranked to 95% ryu i kena, ze 2 razy jakąś inną postać widziałem jak na razie gram birdy'm i necalli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi