ornit 2 946 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) Nikt nie nagrywa swoich scrubfajtów więc zrobię to ja. Krótki przykład nauki na błędach. edit: online u mnie działa dokładnie w taki sposób. Zgrywałem bezposrednio z gry a nie z replaya. Edytowane 26 lutego 2016 przez ornit Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 No po zblokowanym superku bylem juz pewny counter crasha Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Chciałem sprawdzić czy recovery pozwoli mi na rozpoczęcie comba ze skoku Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) teraz wiadomo przed kim kabel odłączać lol, właśnie się dowiedziałem, że Nash nie jest chargem, a mógłbym się zakładać, że jest tak jak Guile. ciekawa postać, chyba się nią zainteresuję. Edytowane 26 lutego 2016 przez ragus Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 http://www.capcom-unity.com/haunts/blog/2016/02/26/sfv-post-launch-status-update-vol-5 Disconnecting Players (aka Rage Quitters) Yes, we are well aware of the problem of players disconnecting before the match ends to retain their League Points and their win streaks. Thanks to all of the players who have brought this to our attention. We are working on a permanent solution to this problem, though we don’t have an exact date to share with you at the moment. That said, we are going to take direct action starting next week to punish those players who are abusing the system. This punishment will be severe for the worst offenders, but we will need the community’s help with this. We will follow up with more details next week, but over the weekend, please record every instance of rage quitting you encounter. The best way to do this is to use the SHARE function on the PlayStation 4 after the match has concluded, though any video evidence will suffice (Twitch archives, local recordings etc.). Zaraz...to my mamy odwalać za nich robotę? Wystarczy na yt wpisać hasło "SFV Rage Quit" i zostaje się zaspanym przez lawinę filmików z pizdeczkami w roli głównej. Dobrze jednak, że o tym myslą. Mam nadzieję, że oprócz zapobiegania RQ, ukarzą osoby, które JUŻ się tego dopusciły. To taki mój mokry sen prawdziwego Polaka 1 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Dzis zobaczylem w sklepie osprzet do SFV i sie nie moglem powstrzymac przed kupnem dedykowanego pada. Po przetestowaniu sam pad jest bardzo solidnie i estetycznie wykonany aczkolwiek dla wielu problemem moze stac sie krzyzak a raczej jego brak. Do tego kolka trzeba sie przyzwyczaic co mi zajelo okolo 10min ale wiem ze znajda sie osoby ktore poprostu z krzyzaka na kolko przesiadce moga miec o wiele wieksze problemy. Wiec jezeli chodzi o tego jakby nie bylo solidnego pada od Mad Catza polecam do jego zakupy podejsc z ostroznoscia. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Dajcie jakiś dobry tutorial dla laików. plus: http://www.pssite.com/poradniki/1901/poradnik-podstawy-gry-w-street-fighter-v-ps4.html Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 @Zetta - ten pad MadCatza w internecie ma same negatywne opinie - tandetna jakość wykonania, 'krzyżak' rozpadający się po >10h gry, generalnie typowa MaCatzowa kicha Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Czytałem na srk, że ma gównianego Dpada ale jest już hotfix - wystarczy drukarka 3d i już mamy nakładkę od segi saturn. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 nikt nie kupil mojej kopii na allegro wiec postanowilem pograc i tak gram i gram i gram i jednak nie sprzedaje tylko liczba ryu i kenow w online mnie przeraza Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 @Zetta - ten pad MadCatza w internecie ma same negatywne opinie - tandetna jakość wykonania, 'krzyżak' rozpadający się po >10h gry, generalnie typowa MaCatzowa kicha No fianalowo nie jestem za bardzo zadowolony z zakupu pogram na nim ale bez szalu. Odradzam zakup. Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 (edytowane) Jak już nienawidzimy Madcatza to dorzucę swoje kilka groszy nt zakupionego przeze mnie sticka To designerski fail. Osoba, która go projektowała musiała być pijana albo na ostrych tabsach. Tak samo szefostwo, które zgodziło się to wypuscić do obiegu. Otóż jak już kiedys napisałem przyciski nie przyciskają warstwy ochronnej plexi. Jest ona za to wycięta wokół przycisków. A co za tym idzie - syf dostaje się między obrazek a warstwę ochronną!!! Czym to grozi? Tym, że prędzej czy później dostanie się do wnętrza drążka i trzeba będzie to jakos czyscić. Edytowane 28 lutego 2016 przez ornit Cytuj
suchy91 0 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Hori Fighting Commander 4 jest na Amazonie w fajnej cenie http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TKLFES8/ref=mp_s_a_1_1?qid=1456677027&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=hori+fighting+commander+4&dpPl=1&dpID=412ypY7GgpL&ref=plSrch Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 zwacha na ruchy koledzy, steelbook zamowiony, Ukyo obiecal skopac mi du.pe minimum 100 razy zebym zaczal cos ogarniac ALE BEDZIE NADU.PCANSKO <3 Cytuj
Logan 79 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Gierka i Stick Hori zamówiony. Zobaczymy co z tego będzie:) Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Jest marzec. Nie ma nowych trybów ani Alexa. Capcom nas oszukał Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 (edytowane) i wczoraj mi mecze długo szukało!!! głupie pytanie - jak zaprosić gracza do walki? mam parę osób w ulubionych, ale nic tam nie widzę. żadnych zaproszeń czy coś Edytowane 2 marca 2016 przez ragus Cytuj
Di 839 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Musisz założyć lobby i z jego poziomu zaprosić gracza, wpisując jego identyfikator. Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Głupie jest to, że będąc w lobby, nie można dodać nowych graczy do ulubionych (nie znajduje ich po fighter id), trzeba wyjść do CFN. Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Podobno RageQuitowcom obcinają już punkty do 500 LP. 2 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Mecz z jakiegoś finału w Kalifornii: 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 bardzo mądrze grać turniej online, skoro nawet z arcade potrafi wywalić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi