Kyokushinman 38 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Uegs-gNaILw 3 Cytuj
ememiks 0 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Opublikowano 21 kwietnia 2016 W końcu co to za street fighter bez Van Damme!! Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 4:17 o ja (pipi)ę jaka akcja nie wiedziałbym jak to zablokować Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 (edytowane) Chodzi o tą akcję po stunie jak po combosie zakończonym przez qcb+k pojechał z kolejnym qcb+k, które wyglądało jak crossup i nie wiadomo było dokładnie kiedy się zatrzyma (4:24). Dzis ten sam koles grał we Francji na PAX RedBull Kumite. Posadził tą samą akcję. W ogóle ta Francja to Kenami stoi. Ale i tak najlepiej oglądało się gębę Gootecksa (Mika) jak dostał od randomowego brzydkiego Francuza, który grał Alexem. Edytowane 23 kwietnia 2016 przez ornit 1 Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 https://www.twitch.tv/redbullesports RedBull Kumite! Za(pipi)iste! Oglądajcie! 1 Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=FciZ2tIVSps 1 Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Dzis stało się cos co wprawiło mnie w osłupienie. W menu wybrałem rankeda, opcję filtru Ps4 only (jak ZAWSZE!) po czym...połączyło mnie z grającym na PC! Taką miał ikonkę w miejscu sprzetu, którego używa w matchmakingu! Aż sobie później sprawdziłem ponownie czy wszystko ustawiłem prawidłowo i nie myliłem się - wybrałem mecze tylko z ludźmi grającymi na Ps4. Mam nadzieję, że to był tylko graficzny bug i nie ma żadnej luki w systemie. Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Combofiend prezentuje Guile'a https://esports.yahoo.com/one-armed-sonic-booms-guile-150000430.html I jeszcze jeden filmik Edytowane 26 kwietnia 2016 przez smoo 1 Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 SRK.com As many have noticed, Guile’s appearance is more reminiscent of his Street Fighter II incarnation than other characters in the cast who also shared a slot in that game’s roster. The Street Fighter II parallels don’t end with aesthetics, either; this is due in part, Rosas says, to much of Guile’s gameplay revolving around his two special moves, as well as his long-range normals, meaning “a lot of…older players are going to feel right at home.” Adding such a methodical character to the game in its current state also means that new players will finally get a taste of what classic Street Fighter zoning is all about. Serio chcemy to jeszcze raz przerabiać? Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle i nie będzie to przypominało tak emocjonujących pojedynków jak te z udziałem charge-zonerów w SFIV. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 https://www.twitch.tv/redbullesports RedBull Kumite! Za(pipi)iste! Oglądajcie! świetny turniej. setup gali z oktagonem bardzo na tak. finał to esencja gatunku, bijatykowe mojo i pokazuje, jak dobra jest ta gra Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Serio chcemy to jeszcze raz przerabiać? Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle i nie będzie to przypominało tak emocjonujących pojedynków jak te z udziałem charge-zonerów w SFIV. Guile w SF4 (AE i dalej) był średniakiem dlatego, że każda postać miała systemowo uniwersalny sposób na omijanie kulek i negowanie one button footsies (Focus), nie wspominając o masie specjali mających projectile inv. Dodatkowo był darmowy na wakeupie w grze typu Vortex fighter (beznadziejnie autokorektujący się flashkick), samemu nie mając przesadnie mocnego oki. W grze SFV dużo postaci ma systemowe sposoby na omijanie kulek, a Guile po raz kolejny zapowiada się darmowo na wakeupie (brak strike inva na bezpaskowych sommersaultach). Odpowiedź nasuwa się sama A nawet pomijając to, to Nash wydaje się wręcz stworzony do zabijania Gajla, 7-3 meczap przepowiadam już teraz. Cytuj
Epic 5 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Nie wiem co oni pakują do tych paczy, że tyle to waży. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Tryb Story dla tej postaci Cytuj
Nak 38 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Może głupie pytanie, ale którą wersję gry lepiej kupić: PC czy PS4? Akurat zastanawiam się nad kupnem i mam mały dylemat. Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Raczej PC jeśli masz dobry sprzęt, bo ta wersja wygląda ładniej, nie dropi klatek tak jak ta na PS4 no i można tam używać trainerów do łatwego nabijania Fight Money w trybie Survival. Musisz się tylko liczyć ze słabym wsparciem dla kontrolerów (trzeba używać zewnętrznych programów do ich konfiguracji). Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Cena też przemawia za wersją PC. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Ten patch dodaje Guile'a? Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Tak. Guile i jego planszę. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Ale czemu nie ma go do kupienia? Plansza jest, ale Guile'a nie ma, Alexa zresztą też. Kiedy postacie będą do kupienia? Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Te postacie są na razie dostępne za darmo. Kiedy Capcom wypusci sklep za grową walutę, którą będzie mozna nabyć płacąc prawdziwą kasę, wtedy wymienione postaci przestaną być dostępne dla zwykłych zjadaczy chleba i będzie można je kupić za fight money lub zenny. Póki co ciesz się dwiema darmowymi postaciami i graj ile wlezie. edit: Desk nie spi! Daigo też! Edytowane 29 kwietnia 2016 przez ornit 1 Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Yyy, ja tam widzę 41 hitów, nie 33 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi