Di 839 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Co ciekawe, Phenom cały czas był mega spokojny. Za to Veggey, który siedział obok niego i podpowiadał mu, dużo bardziej się denerwował. Swoją drogą Japońscy gracze są mega mili i chętni do freeplayów. Mam nadzieję, że uda się kogoś sprowadzić w październiku do Łodzi . Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 Kolejny Capcom Pro Tour. Tym razem na CEO w USA. Dzisiaj finały https://www.twitch.tv/capcomfighters Winners bracketXSK Samurai (Ryu) vs. RZR|Infiltration (Nash, F.A.N.G)HM|Go1 (Chun-Li) vs. EG|Justin Wong (Karin)NVT|Flash Metroid (Vega) vs. GGP|Kazunoko (Cammy)CoinUp|Ludovic (Chun-Li) vs. Tokido (Ryu)CBZ|Nuki (Chun-Li) vs. MJS|Haitani (Necalli)BST|Daigo (Ryu) vs. Stupendous (Zangief)Secret|Poongko (Cammy) vs. Mago (Karin)Liquid|NuckleDu (Nash, R. Mika) vs. EG|Momochi (Ken)Losers bracketRN|Alex Myers (Cammy) vs. Tampa Bison (M. Bison)IFC Yipes (Necalli) vs. ESPR|Mono (F.A.N.G)Qanba|Xiao Hai (Cammy) vs. PIE|Smug (Karin)Wolfkrone (Laura) vs. LI Joe (Nash)Chris Tatarian (Ken) vs. F3|Alucard (Necalli)Circa|LPN (Birdie) vs. Rylander (Dhalsim)BOTB|Vagabond (Necalli) vs. YP|Filipinoman (Chun-Li)RB|Snake Eyez (Zangief, Ryu) vs. PG|Filipino Champ (Dhalsim) ukradłem z http://www.eventhubs.com/news/2016/jun/24/ceo-2016-live-stream-ft-infiltration-zero-momochi-tokido-sonicfox-hungrybox-justin-wong-nairo-mago-haitani-kazunoko-mew2king-mr-r-and-more/ Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 (edytowane) Jak uploadują koniecznie obejrzyjcie grand finals. To co Tokido odwalił w walce z Infiltration nie mieści się w głowie. Przez chwilę myślałem, że to Third Strike jak sparował supera Nasha. Boskie widowisko 2:11 !!!!!!!! 9:34 !!!!!!!! Między 2 i 3cim parowaniem zwiffował c.LP!!! Edit: przed chwilą ogłosili, że w piatek dadzą Boxera!!! Balrog, Urien i Juri! Edytowane 27 czerwca 2016 przez ornit 4 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 (edytowane) Edytowane 27 czerwca 2016 przez YETI Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 (edytowane) Alfons Urien I cyber-dominatrix Juri... letni kostium dla Karin i... plansza rodem z DOA za 70k FM... Nie zapominajmy o Boxerze i jego planszy... BONUS Edytowane 27 czerwca 2016 przez ornit 1 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 Może by tak dali w końcu nową planszę Vegi ? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 Nowe dwie plansze bardzo fajne, Juri w nowym designu świetna, a strój Karin... zapewne będzie najdroższy Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=X8ix98Y-Knc https://www.youtube.com/watch?v=FuxaS7CU4gg Cytuj
estel 806 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Dla laika bijatyk, ktory chce od czasu do czasu zagrac z ziomkiem albo przeciwko konsoli bardziej oplaca sie kupic SF4 za 49 czy SF5? Wiecej zawartosci offline chyba jest w 4? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Najbardziej opłaca się Ultra SF IV. - prawie 50 postaci - więcej trybów - więcej super ataków - tryb Omega w którym postacie mają przesadzone ciosy - prolog i zakończenie anime dla każdej postaci Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 dla laika bijatyk sf5 bedzie sie oplacalo kupic za rok jak wyjdzie troche zawartosci, postaci itp i wydadza jakas wersja ultra sf5 Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Nie będzie wersji ultra, a SFV dla lajka jest znacznie bardziej przystępny niż czwórka. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 nie chce mi sie wierzyc, ze za rok/dwa jak gra urosnie znaczaco jesli chodzi o tryby/postacie/areny/patche poprawiajace balans itp capcom nie wyda wersji ultra/game o the year(zwal jak zwal) z wszystkim tym od razu na plycie zamiast kupna podstawki i bawienia sie w sciaganie np 20gb - to jest wrecz wiecej niz pewne i logiczne wg mnie jedyne co capcom co chwile podresla, ze posiadacze podstawowej wersji sf5 beda mogli korzystac przez darmowe patche/zakup ze wszystkich rozszerzen jakie kiedykolwiek beda planowane przez caly okres wspierania gry, nie bedzie tak jak z sf4 gdzie w pewnym momencie fani z podstawka zostali na lodzie i ich odcieto nie poruszam tez kwestii wydania na xone - choc juz tyle razy sie zarzekali ze chyba faktycznie przez saly swoj zywot bedzie to gierka ps4/pc Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Na bank wyjdzie jakaś wersja ze wszystkimi DLC. Capcom musi przecież w końcu na grze zarobić. Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 jedyne co capcom co chwile podresla https://www.rockpapershotgun.com/2015/07/20/street-fighter-v-updates-included/ Mniejsza o to, najważniejsza kwestia dla lajka, to przystępność, a pod tym względem SFV jest łatwiejsze od czwórki. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 w tym cytacie capcomu nic nie pada o tym, ze nie bedzie ultry itp tylko ze to co tez ja pisalem - ze nigdy posiadacze podstawki nie beda pokrzywdzeni i beda mieli dostep do wszystkiego co wymysli capcom dla tej odslony, nawet jak sf5 odkurza z polki za np 2 lata nie ma opcji jak ta gra urosnie za pare lat do o wiele wiekszych rozmiarow by nie wydali edycji z wszystkimi rozszerzeniami na plycie - do tego to przeciez capcom, nie przepuszcza okazji by znowu zarobic wg mnie bijatykowy laik bardziej patrzy na ilosc trybow, wojownikow, aren niz troche wieksza przystepnosc, wszak sam pisal, ze beda sie bic we z ziomkiem wiec nawet jak beda kaleczyc to wspolnie, do tego w trybach offline zawsze mozna odpalic easy itp, w sf5 takich trybow nawet nie ma Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 wg mnie bijatykowy laik bardziej patrzy na ilosc trybow, wojownikow, aren niz troche wieksza przystepnosc, wszak sam pisal, ze beda sie bic we z ziomkiem wiec nawet jak beda kaleczyc to wspolnie, do tego w trybach offline zawsze mozna odpalic easy itp, w sf5 takich trybow nawet nie ma Uwierz, żeby wklepać jakieś combo w SFIV, to najpierw trzeba przesiedzieć trochę w trybie trening, a co najlepsze, każda postać ma inny timing na wklepywanie ciosów. W piątce idzie to znacznie łatwiej, gra jest znacznie bardziej przystępna. Co do trybów, chyba jutro ta duża aktualizacja min. z trybem story. Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Na Psstorze pojawiło się 8,1GB do pobrania. Jest to cinematic story. Edytowane 30 czerwca 2016 przez ornit Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Dzieki chlopaki. Przemyslalem sprawe i mysle, ze dla moich potrzeb czyli granie na janusza lepiej bedzie wydac 50 zika niz 3 razy tyle Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 (edytowane) To już lepiej weź Mortal Kombat XL albo GGXX Sign niż USF4... edit: Ja już nie mogę się doczekać kidy wrócę z pracy Edytowane 1 lipca 2016 przez ornit Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 to tez prawda - usf4 vs mkx do januszowego grania zdecydowanie miazdzy i zwycieza mkx btw jak tryb story w sf5? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 btw jak tryb story w sf5? Pewnie ludzie którzy zostali przy grze do dzisiaj nawet go nie włączą. Cytuj
ornit 2 946 Opublikowano 1 lipca 2016 Opublikowano 1 lipca 2016 Ja włączę bo to zawsze darmowe FM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi