Skocz do zawartości

Street Fighter V

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 130,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W styczniu nadciągnie Street Fighter V Arcade Edition! Będzie też wersja na automaty Taito!

Premiera 16 stycznia. Gra będzie dostępna na BD a dla tych, którzy już mają SFV - update będzie całkowicie darmowy :)

Edytowane przez ornit

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pokazali ZEKU. Typ ma być dostępny 24 października

Edytowane przez ornit

Opublikowano

jest jakies wsparcie dla pro w sf5 ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niech jeszcze naprawią loadingi, i naprawdę zastanowię się nad kolejnym kupnem, ewentualnie kupię wersje na PC, bo słyszałem, że tam od początku było lepiej :)

Opublikowano

"VS" loading jest praktycznie taki sam jak na PS4. Na PC szybsze jest logowanie na serwer a także powrót z np; treningu do głównego menu. W ostatnich patchach znacznie skrócili loading z menu głównego do wyboru areny/postaci w "vs"/trening. Szczególnie na PS4 jest to odczuwalne (duży +) zarówno w online jak i offline. Mam nadzieje że w AE będą szybsze loadingi. 

Edytowane przez Popa

Opublikowano

Fajnie że Birdie w końcu wygląda normalnie.

Ryu ma wygląd z SF1, SF2 i SF3 to też na plus. Do tego wsparcie pod Pro by sie jeszcze stykło.

Opublikowano

Tez nie rozumiem braku wsparcia dla Pro, przeciez ta nowa edycja wychodzi teraz wiec powinno sie liczyc jako nowa gra, a spokojnie z 1440p by bylo.

Opublikowano

Ja właśnie siedzę już drugi dzień i zarabiam. W poniedziałek przed wyjściem do pracy będę musiał załączyć streama żeby zaliczyć ostatnie 10k.

Opublikowano
  • Autor

12 gier, 40 baksow, premiera w maju

Opublikowano

No to doyebały :banderas:

Opublikowano

Opening zdradza nowe postacie z Season passa 3

Edytowane przez flaczki

Opublikowano

DQvA0w5VQAA8vOm.jpg

Dostałem wzwodu na wieść o kolekcji! Biorę na premierę! To najlepsze co mnie spotkało na Ps4.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Piekny zestaw i dowod na to ze wycinanki nigdy sie nie zestarzeja. Ale bym przytulil skladanke bitek od SNK z SS, LB itd.

SC VI :yao:

Opublikowano

Już ich chciałem je,bać za to, że pewnie tylko II i 3rd Strike, a tu jeszcze Alphy tak jak pan Jezus powiedział.

Jest ok.

Opublikowano

Teraz obejrzalem trailer. Arcade perfect :fsg: Tylko licze, ze jednak bedzie 16:9.

Opublikowano

Alpha 3 i to jeszcze z online ;/ moja ulubiona bitka 2d z szaraka.

Opublikowano

Zamiast trzy różne wersje SF2 mogliby dorzucić np. The Movie :) Ale to już czepialstwo, myślę, że kupie na premierę, odkupie też SFV :)

Opublikowano

Jeśli movie to koniecznie wersje arcade [emoji16] ale bądźmy szczerzy ta gra jest zła. Wiem bo grałem z ludźmi ????

Opublikowano

To ja dzisiaj wieczor z:

A wy?